Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Izložba

<< < (7/66) > >>

apemaya:
Zanimiva zadeva :)

Me zanima, v katero smer nas bo ponesla tale izlozba. ::) Izpostavili ste toliko zanimivih idej, da sploh ne vem tocno, kaj naj napisem :D

nensi:
"Odpiranje notranjih vrat" (E. Caddy)

14. december

Naj v tvoji zavesti vlada spoznanje, da vsaka stvar prinaša samo dobro; vsako izkustvo ti je dano zato, da bi rasel in se razvijal. Vedi, da brez neposrednega izkustva ne boš mogel razumeti ali odpreti srca soljudem, ampak boš ostal nevtralen ali celo sodil in obsojal. Izkustva, pa naj so videti še tako čudna ali huda, so ti bila dana z namenom, zato si vzemi čas in spoznaj ta namen.
Skušaj videti mojo roko v vsem, videti, da ni nič naključnega in da "dobra sreča" ne obstaja. Spoznaj, da privlačiš k sebi vse najboljše ali najslabše v življenju. Lahko so to mir, vedrina in tišina, lahko kaos in zmeda. Vse izvira znotraj, iz tvojega stanja zavesti; torej ne krivi okoliščin. Polž nosi vse svoje s seboj, celo hišico. Ti nosiš vse v sebi in odseva navzven.

Natasa:
Kako lepo, nensi :)

nensi:
Amfitrita vezano na tvoje vprašanje v kartah bo tole tudi kar pravi odgovor (pa še za koga verjamem, če začnem kar pri sebi...):

"Odpiranje notranjih vrat" (E. Caddy)

18. december

Prenehaj se naprezati in dopusti, da se stvari odvijajo same od sebe. Ne dopusti, da bi te omejevale in slepile skrbi, prepusti mi svoja bremena, tako da boš lahko svobodno izpolnjeval mojo voljo in boš stopal po mojih poteh. Ne morem te upoabiti, ko si ves zadrgnjen v sebi, ko zaradi dreves ne vidiš gozda. Torej se sprosti. Umiri se in premišljuj o čudežih življenja. Misli name. Odpri oči in me opazuj povsod in se zahvaljuj. Ko me lahko prepoznaš v vsem, se tvoje srce tako napolni, da se moraš zahvaliti; hvaležnost kar prekipeva in se izliva ven. <ne moreš skriti srca, polnega ljubezni in hvaležnosti, saj odseva navzven, tako da ga lahko vsi vidijo. Ko si v stanju radosti in hvaležnosti, privlačiš druge. Vsi se radi družijo z dušo, ki prekipeva od ljubezni, kajti ljubezen privlači ljubezen.

Amfitrita:
hvala, nensi, za te besede...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version