Author Topic: Angelske številke  (Read 148322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Angelske številke
« Reply #135 on: February 28, 2008, 06:30:48 PM »
Jaz pa zadnje čase videvam na avtomobilskih tablicah številke 444 in  777. To verjetno pomeni, da so angeli z mano. Ravno danes sem se peljala in zagledam številke 777 in puf naenkrat avto pred mano zabremza in zadnji trenutek sem se tudi jaz ustavila..gume so sicer škripale, ampak škode pa ni bilo :)

Nena, pojasnilo števil:

444- zdaj vas obkrožajo angeli ter vam zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč. Ne skrbite, ker je pomoč angelov blizu

777- Angei vam ploskajo..čestitke, dogaja se. Nadaljujte z dobrim delom in vedite, da se vaša želja uresničuje. to je izjemno pozitiven znak in pomeni, da lahko tudi pričakujete, da se bo zgodilo še več čudežev..

Uživaj v njihovi pomoči in prisotnosti :).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #136 on: February 29, 2008, 08:17:59 AM »
včeri sem se prav režala..ko sem se vračala od zdravnika...je točno v istem trenutko bila ura 7:00 in na števcu sem imela 10300
ponavadi nikoli ne gledam, kol mam km ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #137 on: February 29, 2008, 10:58:52 AM »
haha to je isto, kot jaz včeraj, ko sem imela na števcu 44422  ;D

Offline Princes

• Mojster
« Reply #138 on: February 29, 2008, 12:26:55 PM »
haha to je isto, kot jaz včeraj, ko sem imela na števcu 44422  ;D

Srečka Taja :), celo četo imaš okrog sebe :).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #139 on: March 01, 2008, 08:57:34 PM »
Vsak dan pijem turško kavo. Tudi 2x - 3x na dan. Vedno z obilico mleka. In vedno obrnem skodelico, da pogledam kaj mi sporočajo figurice, ki jih naredi kavna usedlina (ne obremenjujem se s tem ali je črna kava ali je notri bilo mleko ali ne. delujem po notranjem vzgibu, če drugega ne, so mi zanimive figurice :D). No danes sem tako zjutraj kot popoldan opazila več trojk v usedlini. Torej: Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga. In res je bilo tako. Danes, ko je bilo neurje in ko je s streh metalo opeko in ko je podiralo ograje, sem se zbala za moj avto (ga imam vedno zunaj, ker nimam garaže). Prosila sem Nadangela Mihaela, naj zaščiti moj avto. Ko je bilo neurja konec, sem pogledala skozi okno. Avto je bil nedotaknjen, skoraj nebeško lep in čist se mi je zdel. Kot da ga obdaja nebeška svetloba. Nekaj deset metrov stran so na tleh ležale smeti, polomljena opeka s strehe in smeti. Hvala, Nadangel Mihael za zaščito.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #140 on: March 01, 2008, 09:20:14 PM »
Ups, trojke so dobro opravile.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #141 on: March 01, 2008, 10:28:08 PM »
Amfitrita vesela sem zate, da si upoštevala sporočilo mojstrov in zaprosila angele za pomoč.  :)

Naj te angeli spremljajo noč in dan :-*

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: March 01, 2008, 11:31:12 PM »
Hvala  :)
tudi tebi želim enako :)

Offline Valerija

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #143 on: March 02, 2008, 09:27:22 AM »
 :)
Te številke so res zelo, zelo zanimive :)
Se peljem na izpit in vmes pogledam na uro--44:44  :) Se najprej nisem niti zavedala kaj to pomeni :)
Med samim izpitom so mi angelčki res stali ob strani.
Imajo res preveč dela z mano---hvala jim :) :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #144 on: March 02, 2008, 09:47:00 AM »
Te številke so res zelo, zelo zanimive :)
Se peljem na izpit in vmes pogledam na uro--44:44  :) Se najprej nisem niti zavedala kaj to pomeni :)
Med samim izpitom so mi angelčki res stali ob strani.
Imajo res preveč dela z mano---hvala jim :) :)

Valerija, čestitam za izpit :). Tisoč angelov je bilo ob tebi v tistem trenutku, kateri so te ljubeče podpirali. Ti imaš zelo močno in čisto povezavo z angelskim kraljevstvom, sama si tudi zemeljski angelček. Nič se ti ni treba bati, vse je dobro in bo dobro. :)

DZK 151

Offline Valerija

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #145 on: March 02, 2008, 11:36:50 AM »
Ja zadnje čase se res čutim zelo povezana z njimi :) Da jih je blo tisoč--to je pa bilo natrpano ;D ;D :D
Princes--hvala ti za te besede ;) :) zdaj pa se mi bo celi dan smejalo :D
Pozdravček ;) :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #146 on: March 02, 2008, 12:00:49 PM »

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #147 on: March 03, 2008, 07:35:40 AM »
dans mam pa celo zgodbico...
včeri sem prišla domov, je bila ura točn 20.02..ko sem se prvič prebudila, je bila ura 22.22...ko sem se drugič je bila ura 4.44 in ko sem se dejansko prebudila je bila ura 5.55
 ;D ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #148 on: March 03, 2008, 07:56:37 AM »
dans mam pa celo zgodbico...
včeri sem prišla domov, je bila ura točn 20.02..ko sem se prvič prebudila, je bila ura 22.22...ko sem se drugič je bila ura 4.44 in ko sem se dejansko prebudila je bila ura 5.55
 ;D ::)

Draga Klarus, če povzamem vsa tvoja srečanja z angeli preko ure, te ponovno pozivajo, da ohrani vero in zaupaj vase, ker boš z njihovo pomočjo, če jih boš le prosila za uresničitev tvojih želja, ki so zate dobra in v dobro vseh drugih vpletenih, kmalu prišla do realizacije.

DZK 151

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #149 on: March 04, 2008, 10:03:55 AM »
 ;) meni se je pa ogromnokrat pokazala ura 11:11, to že kar nekaj let...opažam ponavljanje te ure...sem že velikokrat po forumih iskala, ker nisem vedela kaj bi to pomenilo...me je pa zanimalo, ker se mi je to res velikokrat ponovilo...
Sedaj pa že nekaj dni opažam, da mi se ponavljajo osmice, pa tudi štirice...danes sedem v avto pa vidim na kilometrih 180880  ;D :D ;)