Author Topic: Angelske številke  (Read 148354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Angelske številke
« Reply #45 on: February 01, 2008, 08:36:37 AM »
joj Taja najlepša ti hvala, sem kar mravljince dobila  :)

Ja res je grem čez spremembe in vem da mi bodo le te prinesle več svetlobe, čeprav se mogoče zdaj zdijo kot krivica.
super mi je takoj lažje  ;)

No kar se je pa meni danes zgodilo je pa naravnost  :o

Včeraj sem bila čisto slabe volje in sem službo zapustila s preveč temnimi mislimi, na poti domov in cel dan doma ter še pozno v noč sem samo razmišljala kako se mi lahko zgodi ena taka krivica, potem sem pa prosila svoje vodnike, kdorkoli že so, naj mi pomagajo danes biti močna v službi, da ne bom izbruhnila po nepotrebnem.

In se peljem v službo zopet jezna in kar naenkrat mi nekaj reče, daj poglej registrsko številko avta pred tabo,pogledam dve 99. Si mislim ja seveda in grem naprej in čez nekaj časa spet dve 99. OK začnem razmišljati hmmmm.....pridem v službo, ne morem verjeti kaj vidim pred hotelom eden za drugim parkirani avtomobili...eden z registrsko 99, eden z 11, eden s 55 in eden z 33. Uffff jej kaj sem pokasirala enih sporočil. Zdaj moram samo še ugotoviti kaj pomenijo.

Draga Jane,

pa pokukajva, kaj ti sporočajo ta števia:

99- Takoj na delo prinašalka svetlobe! Tvoje božansko žilvjenjsko poslanstvo, misija je v tem trenutku bolj potrebno kot kadarkoli in vsak prispevek, katerega lahko dodaš v smeri prinašanja več luči, svetlobe in ljubezni v tvoj svet je sedaj imperativen. Priprava za tvoje življ. delo je popolna v tem trenutku.

11- Bodi pozorna na ponavljajoče se misli in ideje, ki so odgovori na tvoje molitve, prošnje. To število prav tako significira visoko kreativno osebo, ki se mora izogibati odvisnega vedenja.

55- Pripni si varnostni pas, ker boš šla skozi ( ali že greš ) velike pozitivne življenjske spremembe. Sedaj je čas, da opustiš vse, kar v tvojem življenju ne deluje več in da dopustiš da se zaceli ali zamenja z nečim boljšim.

33- Mnogo Vnebovzetnih mojstrov te obkroža v tem trenutku in ti pomaga na več načinov. Prišli so ti pomagati pri tvojem poslanstvu in kot odgovor na tvoje prošnje. Kar uglasi se sedaj z njimi in jih vprašaj karkoli želiš.

Torej Jane, na konju si  ;)  :D

vse lepo ti želim, Taja

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #46 on: February 01, 2008, 02:49:04 PM »
hojla vsem  ;)

eno vprašanje. Nekaj strani nazaj sem prebrala za števili 14:41... me pa zanima, kakšen pomen bi to imelo, če sem sms poslala prav ob tej uri... ? hvala :)

angelski pozdravček  :D in prijetno pustni vikend  ;D ;)
Tatjana

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #47 on: February 01, 2008, 02:58:28 PM »
hojla vsem  ;)

eno vprašanje. Nekaj strani nazaj sem prebrala za števili 14:41... me pa zanima, kakšen pomen bi to imelo, če sem sms poslala prav ob tej uri... ? hvala :)

Tatjana

Popolnoma isti pomen kot , če bi videla kje drugje te števili  ;) :D

pozdravček, Taja

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #48 on: February 01, 2008, 03:31:17 PM »
hvala ti Taja   :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #49 on: February 01, 2008, 07:39:48 PM »
hojla vsem  ;)

Tatjana

živjo

glede na najino dopisovanje na pm se ti oglašam v odgovor na tole vprašanje:

41 je povezana z vibracijo misli (+/-), tako da je sigurno pomembna tudi vsebina sms-a ki si ga poslala, saj se ta vibracija manifestira

Si v fazi ko res kontroliraj misli in razmišljaj le o tem, česar si želiš, kajti to se ti bo dogajalo.
Uživaj, pa angelčkom zaupaj, da ti pomagajo, to ti pa 14 potrjuje.
Lep vikend.  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #50 on: February 03, 2008, 03:53:23 AM »
Bom pa še jaz malo semle prilepil. Preprosto zato, ker se mi je zdelo zanimivo, ko sem pogledal na forum.

Andres

29545 Posts in 331 Topics by 232 Members. Latest Member: wonderwoman
Latest Post: "Re: Opažanja po predvidi..." ( Today at 03:33:31 )
View the most recent posts on the forum.
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #51 on: February 03, 2008, 12:51:01 PM »
ja res je zanimivo, Andres..nekako se zdi, da nam 3 stojijo ob strani  ;)  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #52 on: February 03, 2008, 01:07:35 PM »
Bom pa še jaz malo semle prilepil. Preprosto zato, ker se mi je zdelo zanimivo, ko sem pogledal na forum.

Andres

29545 Posts in 331 Topics by 232 Members. Latest Member: wonderwoman
Latest Post: "Re: Opažanja po predvidi..." ( Today at 03:33:31 )
View the most recent posts on the forum.

Meni se zdijo zanimive trojke v uri, ko si to opazil in pisal. Obkrožalo te je veliko angelov, zato si bil tudi pozoren na številke, glede na tvojo dojemljivost za svet števil, ti pa tudi skozi številke pošiljajo sporočila.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: February 05, 2008, 07:05:07 PM »
 29892 Posts in 333 Topics by 235 Members.  ;)

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #54 on: February 06, 2008, 07:24:59 AM »
Hvala za pojasnilo Nensi, pravi angel si  :D
Na sms je bil negativen odgovor, višja sila  :-\ Tudi tega straha se moram že enkrat otrest. Res je, da vedno, ko želim nekaj naredit, je prisotno "da tega ne bi smela, ker ne vodi nikamor". A tudi to bom prebrodla  :D

pozdravček, Tatjana  ;)

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
Angelske številke
« Reply #55 on: February 06, 2008, 10:08:26 AM »
Moram prav vprašat ali vsaj napisat, ker to je že noro  :o Dobro je, da se le nasmehnem in skušam razumet, kaj mi želijo angelčki povedat.
Že nekaj dni naprošam Angusa, da mi pomaga skozi situacijo, v kateri sem se znašla. Intenzivno dobivam sporočila v enakih številih na urah in reg.tablicah. A tko, kot je bilo včeraj, še ni bilo. In vse le v 15.minutah :)
Šla sem od doma.. mimo avta z reg.št. 99,nato peljal mimo avto z 11. Mimo parkiranega s št. 44, nato 88, pa spet 44, 77 in kar dva mimo s 33 in 22. Namenoma nisem gledala okoli, ker je bilo že preveč. Nazaj me je pripeljala kolegica in seveda pri bloku najprej avto s št. 11, pa 53-53 in pred vhodom še 33. Priznam, da sem s temi št. že čist zmedena. Oba dneva se mi je pojavljala tudi ura 14:41 in 14:14.
Prosim, zna kdo razložit, kaj je vse to?Trudim se delat in razmišljat pozitivno. Kakšen odgovor bi lahko v teh številih našla za svojo trenutno situacijo.. da prosim, naj se zgodi, kot je za najvišje dobro.. iz misli želim nekoga odgnat, ker ni prihodnosti, a kar naprej še meša štrene. Sama zmeda :-\ Rada bi "nekaj" imela, a vem, da ni ok. Kako naj "odženem" ta strah, da ga nenavlečem nase?

hvala za odgovor, raje bom kar malo mižala :D
angelski pozdravček, Tatjana

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #56 on: February 11, 2008, 12:02:54 AM »
Moram prav vprašat ali vsaj napisat, ker to je že noro  :o Dobro je, da se le nasmehnem in skušam razumet, kaj mi želijo angelčki povedat.
Že nekaj dni naprošam Angusa, da mi pomaga skozi situacijo, v kateri sem se znašla. Intenzivno dobivam sporočila v enakih številih na urah in reg.tablicah. A tko, kot je bilo včeraj, še ni bilo. In vse le v 15.minutah :)
Šla sem od doma.. mimo avta z reg.št. 99,nato peljal mimo avto z 11. Mimo parkiranega s št. 44, nato 88, pa spet 44, 77 in kar dva mimo s 33 in 22. Namenoma nisem gledala okoli, ker je bilo že preveč. Nazaj me je pripeljala kolegica in seveda pri bloku najprej avto s št. 11, pa 53-53 in pred vhodom še 33. Priznam, da sem s temi št. že čist zmedena. Oba dneva se mi je pojavljala tudi ura 14:41 in 14:14.
Prosim, zna kdo razložit, kaj je vse to?Trudim se delat in razmišljat pozitivno. Kakšen odgovor bi lahko v teh številih našla za svojo trenutno situacijo.. da prosim, naj se zgodi, kot je za najvišje dobro.. iz misli želim nekoga odgnat, ker ni prihodnosti, a kar naprej še meša štrene. Sama zmeda :-\ Rada bi "nekaj" imela, a vem, da ni ok. Kako naj "odženem" ta strah, da ga nenavlečem nase?

hvala za odgovor, raje bom kar malo mižala :D
angelski pozdravček, Tatjana

Ti kar na široko odpri oči, pa glej in opazuj kaj ti angelčki sporočajo, zdaj ko si se vsedla na njihov vlak bo, dokler se ne navadiš, kar precej pestro. Vse te številke ti sporočajo, da je okrog tebe polno angelčkov, zdaj ko si jih poklicala v svoje življenje, na ta način ti sporočajo da so s tabo.
Ko boš šla skozi to fazo, se jih navadila in delala z njimi, ti bodo pa verjetno začeli sporočati stvari še na druge za tebe sprejemljive načine.

Mislim, da se počutiš, kot bi bila na toboganu ali pa vrtiljaku  :o, uživaj čimbolj, saj ko smo visoko se daleč vidi, težave ki so na tleh so pa nenadoma videti veliko manjše, izkoristi to.  ::)

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #57 on: February 11, 2008, 11:40:04 AM »
haha.. iskrena hvala, Nensi  :D
Bo treba res zvešček kupit in si vse zapisovat. Včeraj, ko sem vozila proti Lj, sem si rekla "dejte mi mal dihat", pa je mimo peljal avto z 77-88  ;) Se dogaja..

angelski pozdravček, Tatjana  ;D

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #58 on: February 11, 2008, 06:56:33 PM »
 :)
Zdej že jaz gledam številke  :D
In glej ga zlomka, ura je vedno 11:11 (še posebej, če me par sekund prej kaj razkuri in se tako lahko hitro pomirim), da o avtomobilskih tablicah ne govorim - deluje skoraj tako kot droga  ;D ;D
Nensi, a za razlage angleskih številk obstaja kakšna knjiga ali link, da te ne bi morila (po vseh postih nazaj pa tudi vem, da ne bom brskala)?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #59 on: February 11, 2008, 07:37:15 PM »
Knjiga ki sem jo nedavno nazaj opazila, sicer v angleščini, in jo lahko kupiš tudi pri nas je seveda od Doreen Virtue: Angel Numbers.
Za linke pa ne vem, ker razen tega foruma tukaj tako malo po internetu brskam, da mi je kar nerodno priznat, še vedno raje berem knjige v tiskani obliki.
Mogoče ti Taja da kak link ali pa Princes, ki je tudi zakladnica informacij.