Moram prav vprašat ali vsaj napisat, ker to je že noro

Dobro je, da se le nasmehnem in skušam razumet, kaj mi želijo angelčki povedat.
Že nekaj dni naprošam Angusa, da mi pomaga skozi situacijo, v kateri sem se znašla. Intenzivno dobivam sporočila v enakih številih na urah in reg.tablicah. A tko, kot je bilo včeraj, še ni bilo. In vse le v 15.minutah

Šla sem od doma.. mimo avta z reg.št. 99,nato peljal mimo avto z 11. Mimo parkiranega s št. 44, nato 88, pa spet 44, 77 in kar dva mimo s 33 in 22. Namenoma nisem gledala okoli, ker je bilo že preveč. Nazaj me je pripeljala kolegica in seveda pri bloku najprej avto s št. 11, pa 53-53 in pred vhodom še 33. Priznam, da sem s temi št. že čist zmedena. Oba dneva se mi je pojavljala tudi ura 14:41 in 14:14.
Prosim, zna kdo razložit, kaj je vse to?Trudim se delat in razmišljat pozitivno. Kakšen odgovor bi lahko v teh številih našla za svojo trenutno situacijo.. da prosim, naj se zgodi, kot je za najvišje dobro.. iz misli želim nekoga odgnat, ker ni prihodnosti, a kar naprej še meša štrene. Sama zmeda

Rada bi "nekaj" imela, a vem, da ni ok. Kako naj "odženem" ta strah, da ga nenavlečem nase?
hvala za odgovor, raje bom kar malo mižala

angelski pozdravček, Tatjana