Author Topic: Angelske številke  (Read 148356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Angelske številke
« Reply #15 on: January 25, 2008, 09:36:43 AM »
hojla,
tudi mene daje mal radovednost ::)
Na vsako tolko imam obdobja, da ko pogledam na uro, sta obe številki enaki. To se mi večkrat zgodi tudi v istem dnevu.
Včeraj sem imela tako 9:9, 11:11, 14:14.. Kakšen pomen bi to bil, da imaš več takih sporočil v enem dnevu?

hvala :) Tatjana

Offline Princes

• Mojster
« Reply #16 on: January 25, 2008, 10:19:41 AM »
hojla,
tudi mene daje mal radovednost ::)
Na vsako tolko imam obdobja, da ko pogledam na uro, sta obe številki enaki. To se mi večkrat zgodi tudi v istem dnevu.
Včeraj sem imela tako 9:9, 11:11, 14:14.. Kakšen pomen bi to bil, da imaš več takih sporočil v enem dnevu?

hvala :) Tatjana

Draga Tatjana,
angeli te opozarjajo na njihovo navzočnost in te preko števil vabijo, da vstopiš  v angelski svet, kjer vlada ljubezen, razumevanje, dobrota, sočutje....
9:9 te opozarja, da se brez odlašanja začni ukvajati s svojim življenskim poslanstvom

11:11 med drugim tudi pomeni, da si angel luči, ki na zemlji prinaša luč, kjer koli se pojaviš; to je tudi svetovni signal "11:11" da je nastopil čas, ko mora pozitivno prevladati nad negativnim in vsak s svojimi močmi mora zavestno pripomoči k temu, da nam bo ob prehodu v novo ero lažje; poišči na spletu linke z "11.11" pa ti bo lažje razumeti
14:14 naj bi ti svetovalo: bodi pozorna na svoje misli, zato razmišljaj samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačiš tisto o čemer razmišljaš in angeli ti nudijo oporo v dani situaciji

No toliko za tvojo "radovednost", ki ni radovednost, ampak pomeni, da se osveščeno podajaš na pot modrosti in ljubezni...
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: January 25, 2008, 10:24:38 AM »
sicer sem že povedala pri sanjah, ampak bom povedala še tukaj. sanjalo se mi je o moji simpatiji, nad nama pa se je pojavila osmica (oziroma osemnajstica).
angeli sporočajo skozi števila tudi pri sanjah?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #18 on: January 25, 2008, 10:46:09 AM »
sicer sem že povedala pri sanjah, ampak bom povedala še tukaj. sanjalo se mi je o moji simpatiji, nad nama pa se je pojavila osmica (oziroma osemnajstica).

Mislim, da angelska sporočila dobivamo na vseh ravneh, odvisno kako smo dovzetni zanje. Sama številka 8 pomeni, da v tvoje življenje prihaja obilje v vseh pogledih, če pa združimo 1 in 8 naj bi se odgovor glasil: bodi pozorna na svoje misli in razmišljaj pozitivno, saj v tvoje življenje prihaja obilje v vseh pogledih.

Zelo pomembna bo razlaga od Regina in ko  boš povezala oboje, se ti bo pokazala realna slika, kaj ti je hotela 18 povezati oz. sama št. 8.

Naj te angelčki spremljajo :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #19 on: January 25, 2008, 10:56:19 AM »
Draga Tatjana,

če boš prebirala starejše poste boš videla, da ni nič nenevadno, da večkrat na dan dobivaš sporočila preko števi  ;) jaz osebno jih imam v povprečju 20-25  :o že od junija lani...se navadiš in ti to postane rutina...jaz jih zapisujem in se po potrebi popravim ( npr. ko kaj neg., pesimistične pomislim, me takoj 11 opozori )... Tako, da le pridno spremljaj, kaj ti želijo tvoji vodniki sporočiti...potem tudi ne bo ostalo samo pri številih  ;)  :D

vse lepo ti želim, Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #20 on: January 25, 2008, 10:57:59 AM »

meni tudi preko sanj s števili sporočajo  ;)  :D

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: January 25, 2008, 01:38:23 PM »
torej, kako naj gledam?
osmica mi je tako in tako jasna ( Naproti vam prihaja obilje)

pri osemnajstki pa gledam takole
1,8 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate in naproti vam prihaja obilje
ali moram števila sešteti in dobim 9, ki pravi, brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.

??? ;)

Offline ciklamin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: January 25, 2008, 02:27:33 PM »
hvala za pojasnilo  ;D
sem prišla s sestanka in pogledala na uro na računalnik. Spet 14:14.
To s števili se mi že leta dogaja, vendar nisem nikoli šla v detajle, kaj bi to pomenilo.

Sem si kar izpis forma naredila, da lahko v miru preberem. Na hitro sem preletela in videla, da je tukaj kar veliko zanimivega...  :)

všeč so mi te strani in seveda tud vi tu gor "angelčki" , ki pišete :D
Tatjana

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #23 on: January 25, 2008, 03:24:32 PM »
Danes smo pa kar "številčno" pridni, lepo. Uživajte.
Princes me veseli da pišeš tudi semle, saj imaš ogromno znanja, samo ne vem zakaj se ga bojiš "pokazat".

Daj opogumi se večkrat, prav? Je tako lepo brat tvoje razlage. :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: January 25, 2008, 06:05:08 PM »

Mislim, da angelska sporočila dobivamo na vseh ravneh, odvisno kako smo dovzetni zanje. Sama številka 8 pomeni, da v tvoje življenje prihaja obilje v vseh pogledih, če pa združimo 1 in 8 naj bi se odgovor glasil: bodi pozorna na svoje misli in razmišljaj pozitivno, saj v tvoje življenje prihaja obilje v vseh pogledih.

Zelo pomembna bo razlaga od Regina in ko  boš povezala oboje, se ti bo pokazala realna slika, kaj ti je hotela 18 povezati oz. sama št. 8.

Naj te angelčki spremljajo :)

hvala, Princes  :-* šele zdaj sem opazila, da si mi ti tako lepo podala odgovor  :D (spet se švercam v službi  ;), tega pravzaprav ne počnem velikokrat, ampak opažam, da sem zeeeelo nezbrana ob tem početju , hi hi :D)

Ja, ja na Reginino razlago pa tudi že nestrpno čakam. Tale simpatija me kar pošteno že meša, saj opažam, da moja čustva do njega s časom nikakor ne želijo oslabeti, ampak se samo še krepijo  :-*

povzetek: ker sem se mečkala z mojo simpatijo in načrtovala z njim poroko, bom prejela obilje njegove ljubezni  :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #25 on: January 25, 2008, 06:06:26 PM »
torej, kako naj gledam?
osmica mi je tako in tako jasna ( Naproti vam prihaja obilje)

pri osemnajstki pa gledam takole
1,8 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate in naproti vam prihaja obilje
ali moram števila sešteti in dobim 9, ki pravi, brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.

??? ;)

Amfitrita, Doreen Virute v svoji knjižici Angeli piše takole: "Ko opazite kakšno kombinacijo števil, preprosto "seštejte" pomene. Na primer, če opazite 428, to pomeni "angeli so z vami (4), zato ohranite vero (2), saj vam prav zdaj prihaja naproti obilje 8.

V tej knjižici nič ne omeja seštevanje števil, ampak pravi, da si podrobnejše razlage lahko preberemo v njeni knjigi Agel Numbers. Te pa žal nimam, da bi vedela, kaj tam piše. Vsekakor pa sama ne seštevam 1+8=9, ampak si razlagam kot je napisano zgoraj.

:)

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: January 25, 2008, 06:13:14 PM »
Hvala še enkrat, upam, pa da ti nisi spregledala mojega prejšnjega posta namenjenega tebi in zahvali, ker si mi tako lepo razložila

:-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #27 on: January 25, 2008, 06:19:11 PM »

povzetek: ker sem se mečkala z mojo simpatijo in načrtovala z njim poroko, bom prejela obilje njegove ljubezni  :-*
[/quote]

Draga Amfitrita, nisem spregledala tvojega sporočila in zahvale, pa še pošteno sem se nasmejala ob povzetku :D.

Ja angelčki te opozarjajo "pazi kaj misliš, saj se v življenju vse uresniči in če si želiš njegove ljubezni, te bo ta zajela v neskončnem obsegu, če boš le pripravljena nanjo".. tako sem polepšala tvoj povzetek :)

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: January 25, 2008, 06:30:52 PM »
Draga Amfitrita, nisem spregledala tvojega sporočila in zahvale, pa še pošteno sem se nasmejala ob povzetku :D.

Ja angelčki te opozarjajo "pazi kaj misliš, saj se v življenju vse uresniči in če si želiš njegove ljubezni, te bo ta zajela v neskončnem obsegu, če boš le pripravljena nanjo".. tako sem polepšala tvoj povzetek :)
ja, saj vem, da odnos do želje in splošna pozitivna naravnanost privlači takšne dogodke. ampak zavedam se, da je v "igri" še ena oseba. in če obstaja želja, da sem jaz z njim, še ni rečeno, da obstaja takšna želja tudi na njegovi strani (uf, čeprav ne morem pozabit tistih očitnih srečanj z očmi :-*  ;))

torej, res si želim, da se mi ta želja uresniči, ampak samo v primeru, da je to za najino najvišje dobro. in angeli že vedo ali je to to, ali ne ....  :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #29 on: January 25, 2008, 07:05:10 PM »

ja, saj vem, da odnos do želje in splošna pozitivna naravnanost privlači takšne dogodke. ampak zavedam se, da je v "igri" še ena oseba. in če obstaja želja, da sem jaz z njim, še ni rečeno, da obstaja takšna želja tudi na njegovi strani (uf, čeprav ne morem pozabit tistih očitnih srečanj z očmi :-*  ;))

torej, res si želim, da se mi ta želja uresniči, ampak samo v primeru, da je to za najino najvišje dobro. in angeli že vedo ali je to to, ali ne ....  :)

Zelo lepo si napisala "najino najvišje dobro...". Res je tako. In če to ni, bodi sigurna, da se bodo dogajali trenutki, ki ti bodo jasno dali vedeti, da ni to to. Zato je zate najbolje, da prisluhneš srcu, tvojim globokim občutkom, ki pridejo kot blisk, kot privid in ti povedo tisto, kar z razumom ne moreš doumeti.
Želim ti, da je ta človek pravi zate in vaju angeli oblivajo z obilo ljubezni, ki jo lahko občuti samo srce. :-*

DZK 151