hojla,
tudi mene daje mal radovednost 
Na vsako tolko imam obdobja, da ko pogledam na uro, sta obe številki enaki. To se mi večkrat zgodi tudi v istem dnevu.
Včeraj sem imela tako 9:9, 11:11, 14:14.. Kakšen pomen bi to bil, da imaš več takih sporočil v enem dnevu?
hvala
Tatjana
Draga Tatjana,
angeli te opozarjajo na njihovo navzočnost in te preko števil vabijo, da vstopiš v angelski svet, kjer vlada ljubezen, razumevanje, dobrota, sočutje....
9:9 te opozarja, da se brez odlašanja začni ukvajati s svojim življenskim poslanstvom
11:11 med drugim tudi pomeni, da si angel luči, ki na zemlji prinaša luč, kjer koli se pojaviš; to je tudi svetovni signal "11:11" da je nastopil čas, ko mora pozitivno prevladati nad negativnim in vsak s svojimi močmi mora zavestno pripomoči k temu, da nam bo ob prehodu v novo ero lažje; poišči na spletu linke z "11.11" pa ti bo lažje razumeti
14:14 naj bi ti svetovalo: bodi pozorna na svoje misli, zato razmišljaj samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačiš tisto o čemer razmišljaš in angeli ti nudijo oporo v dani situaciji
No toliko za tvojo "radovednost", ki ni radovednost, ampak pomeni, da se osveščeno podajaš na pot modrosti in ljubezni...