Author Topic: Angelske številke  (Read 148451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske številke
« Reply #30 on: January 25, 2008, 07:29:24 PM »
to si pa ful lepo napisala. mi je že spet toplo pri srčku....hvala  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #31 on: January 25, 2008, 07:41:43 PM »
torej, kako naj gledam?
osmica mi je tako in tako jasna ( Naproti vam prihaja obilje)

pri osemnajstki pa gledam takole
1,8 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate in naproti vam prihaja obilje
ali moram števila sešteti in dobim 9, ki pravi, brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.

??? ;)

Amfitrita, Doreen Virute v svoji knjižici Angeli piše takole: "Ko opazite kakšno kombinacijo števil, preprosto "seštejte" pomene. Na primer, če opazite 428, to pomeni "angeli so z vami (4), zato ohranite vero (2), saj vam prav zdaj prihaja naproti obilje 8.

V tej knjižici nič ne omeja seštevanje števil, ampak pravi, da si podrobnejše razlage lahko preberemo v njeni knjigi Agel Numbers. Te pa žal nimam, da bi vedela, kaj tam piše. Vsekakor pa sama ne seštevam 1+8=9, ampak si razlagam kot je napisano zgoraj.

:)

428
vaše prošnje in afirmacije so bile slišane in bodo uslišane
angeli vam zagotavljajo, da ste na vseh področjih deležni stalnega pritoka obilja v vaše življenje

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #32 on: January 29, 2008, 12:14:10 AM »
Draga Amfitrita,

v knjigi Angel Numbers je število 18 razloženo takole:

Misli samo misli obilja in rasti, ker se tvoje misli sedaj zelo hitro manifestirajo.

pozdravček, Taja

Offline klarus

• Mojster
« Reply #33 on: January 29, 2008, 11:38:19 AM »
mene so tudi več kot očitno začele spremljati številke :D
in ko sem danes zjutraj čakala na bus....sem si rekla, da to ni res, da se tega ne grem.....pripelje mimo avto..nikoli ne gledam na registrske številke..no danse pa me je neki pikal in sem pogledala...in kaj vidim 6633 ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #34 on: January 29, 2008, 11:54:51 AM »
dobrodošla Klarus v naši kompaniji  ;)  :D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #35 on: January 29, 2008, 01:35:12 PM »
hvala taja :-*
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #36 on: January 30, 2008, 09:02:51 PM »
Angelcek Taja!

vceraj sem na uri najprej videla 14:14, nato 14:41 in na koncu se 15:41. Kaj te 14 in 41 pomenijo?

hvala! :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #37 on: January 30, 2008, 09:13:25 PM »
Angelcek Taja!

vceraj sem na uri najprej videla 14:14, nato 14:41 in na koncu se 15:41. Kaj te 14 in 41 pomenijo?

hvala! :-*

Draga Apemaya,

te angelčki še kar pridno nagovarjajo ;) lepo, lepo :D

število 14 pomeni, da ti angeli pomagajo manifestirati tvoje pozitivne misli, afirmacije in vizualizacije v resničnost.

41 pa pomeni, da ti angeli sporočajo, da pazi na svoje misli in misli samo o ljubezni in uspehu. Tako bosta samo ljubezen in uspeh prihajala v tvoje življenje. Angeli so ti na razpolago zapomoč pri tvoji izbiri pozitivnih misli, samo zaprositi jih moraš za pomoč.  ;)

lepo, a ne ;)

vse dobro ti želim, Taja

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: January 31, 2008, 07:22:10 AM »
No kar se je pa meni danes zgodilo je pa naravnost  :o

Včeraj sem bila čisto slabe volje in sem službo zapustila s preveč temnimi mislimi, na poti domov in cel dan doma ter še pozno v noč sem samo razmišljala kako se mi lahko zgodi ena taka krivica, potem sem pa prosila svoje vodnike, kdorkoli že so, naj mi pomagajo danes biti močna v službi, da ne bom izbruhnila po nepotrebnem.

In se peljem v službo zopet jezna in kar naenkrat mi nekaj reče, daj poglej registrsko številko avta pred tabo,pogledam dve 99. Si mislim ja seveda in grem naprej in čez nekaj časa spet dve 99. OK začnem razmišljati hmmmm.....pridem v službo, ne morem verjeti kaj vidim pred hotelom eden za drugim parkirani avtomobili...eden z registrsko 99, eden z 11, eden s 55 in eden z 33. Uffff jej kaj sem pokasirala enih sporočil. Zdaj moram samo še ugotoviti kaj pomenijo.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #39 on: January 31, 2008, 08:27:14 AM »
ti bomo pomagali pri tem, Jane ;) :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: January 31, 2008, 09:22:28 AM »
Hvala  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #41 on: January 31, 2008, 06:42:10 PM »
danes me pa 3-jke prav nadlegujejo. Sem si prebrala na prvi strani, kaj pomenijo.

Pa kamor sem pogledala so bile same podvojene stevilke. Sem si v enem trenutku prav rekla: ok, se ti sanja, poglej telefonsko stevilko na tem tovornjaku, sigurno nima dvojnih stevil. Res ni bila dvojna, ampak trojna 3.  :)
Slucaj, poglej tale avto, ki bo sel sedaj mimo- dvojna 6.

Angelckom hvala za prisotnost!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #42 on: January 31, 2008, 07:25:34 PM »
No kar se je pa meni danes zgodilo je pa naravnost  :o

Včeraj sem bila čisto slabe volje in sem službo zapustila s preveč temnimi mislimi, na poti domov in cel dan doma ter še pozno v noč sem samo razmišljala kako se mi lahko zgodi ena taka krivica, potem sem pa prosila svoje vodnike, kdorkoli že so, naj mi pomagajo danes biti močna v službi, da ne bom izbruhnila po nepotrebnem.

In se peljem v službo zopet jezna in kar naenkrat mi nekaj reče, daj poglej registrsko številko avta pred tabo,pogledam dve 99. Si mislim ja seveda in grem naprej in čez nekaj časa spet dve 99. OK začnem razmišljati hmmmm.....pridem v službo, ne morem verjeti kaj vidim pred hotelom eden za drugim parkirani avtomobili...eden z registrsko 99, eden z 11, eden s 55 in eden z 33. Uffff jej kaj sem pokasirala enih sporočil. Zdaj moram samo še ugotoviti kaj pomenijo.

Draga Jane,

pa pokukajva, kaj ti sporočajo ta števia:

99- Takoj na delo prinašalka svetlobe! Tvoje božansko žilvjenjsko poslanstvo, misija je v tem trenutku bolj potrebno kot kadarkoli in vsak prispevek, katerega lahko dodaš v smeri prinašanja več luči, svetlobe in ljubezni v tvoj svet je sedaj imperativen. Priprava za tvoje življ. delo je popolna v tem trenutku.

11- Bodi pozorna na ponavljajoče se misli in ideje, ki so odgovori na tvoje molitve, prošnje. To število prav tako significira visoko kreativno osebo, ki se mora izogibati odvisnega vedenja.

55- Pripni si varnostni pas, ker boš šla skozi ( ali že greš ) velike pozitivne življenjske spremembe. Sedaj je čas, da opustiš vse, kar v tvojem življenju ne deluje več in da dopustiš da se zaceli ali zamenja z nečim boljšim.

33- Mnogo Vnebovzetnih mojstrov te obkroža v tem trenutku in ti pomaga na več načinov. Prišli so ti pomagati pri tvojem poslanstvu in kot odgovor na tvoje prošnje. Kar uglasi se sedaj z njimi in jih vprašaj karkoli želiš.

Torej Jane, na konju si  ;)  :D

vse lepo ti želim, Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #43 on: January 31, 2008, 07:31:32 PM »
danes me pa 3-jke prav nadlegujejo. Sem si prebrala na prvi strani, kaj pomenijo.

Pa kamor sem pogledala so bile same podvojene stevilke. Sem si v enem trenutku prav rekla: ok, se ti sanja, poglej telefonsko stevilko na tem tovornjaku, sigurno nima dvojnih stevil. Res ni bila dvojna, ampak trojna 3.  :)
Slucaj, poglej tale avto, ki bo sel sedaj mimo- dvojna 6.

Angelckom hvala za prisotnost!

Draga Apemaya,

vidiš pa si hitro po zate neprijetni dogodivščini z obiskom zdravnika, dobila sporočilo, tolažbo od zgoraj. Kot si videla, ti angeli preko 3 sporočajo, da so poleg tebe, okrog tebe in da bo vse še dobro. 6 pa ( sploh pa 66 ), da se bolj kot materialno ( opusti skrbi glede materialnega ) osredotoči na duhovno...tam boš našla " višje " odgovore, kot vedno...zakaj se nam določene zadeve morajo zgoditi in kaj nas učijo.

Verjamem, da si sedaj že čisto v redu, saj si sonček in le ta nikoli ne izgubi svoje sposobnosti oddajati svetlobo in toploto.  ;)

vse dobro ti želim, Taja

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #44 on: January 31, 2008, 07:45:32 PM »
Hvala, draga Taja!

Saj se mi je prav smejalo potem, ko sem videla vse te dvojne, trojne stevilke- vsega je bilo po malem- 2,4,7,3,6- tako da sem si prav mislila: Ok, sem razumela, ni treba pretiravat :D

hvala!