Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

THETA HEALING

<< < (60/77) > >>

Gaia:

--- Quote from: Anarion on March 28, 2010, 03:41:03 PM ---Kje vse pa bi se lahko naučil Theta Healinga? Slišal sem za seminarje in delavnice, a se lahko naučiš tudi doma?

--- End quote ---

Anarion, Theta Healinga se lahko naučiš tudi naravnost iz knjige v angleščini ali hrvaščini, ki zaenkrat žal še ni prevedena v slovenščino. Za prakso in pridobivanje izkušenj pa svetujem obisk seminarja.

:-* Gaja

Anarion:
So knjige tudi na internetu? V naši knjižnici jih žal ni  :'(

Gaia:

--- Quote from: Anarion on March 29, 2010, 06:58:33 PM ---So knjige tudi na internetu? V naši knjižnici jih žal ni  :'(

--- End quote ---

V knjižnici jih ne boš našel. Lahko si jih naročiš v elektronski obliki v angleščini na www.thetahealing.com. Če želiš material v obliki knjige, ga lahko dobiš tudi pri meni. Jih imam na zalogi. Sicer si upravičen do brezplačnega izvoda knjige ob udeležbi na seminarju.

Mitra:

--- Quote from: Anarion on March 29, 2010, 06:58:33 PM ---So knjige tudi na internetu? V naši knjižnici jih žal ni  :'(

--- End quote ---
Moje mnenje je, da je "najceneje", da se udeležiš seminarja.
Gaja ti tehniko predstavi na najboljši in neusiljiv način.

Z vsakim seminarjem bolj napreduješ. Da se naučit iz knjige, bolj učinkovito pa to poteka prek seminarja.
 :)

Gaia:
Anarion, če boš razmišljal o seminarju in glede na to, da si star 12 let, bi bilo potrebno, da zraven tebe na seminar pride eden od tvojih staršev ali prideš v spremstvu odrasle osebe, ki ji zaupaš.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version