Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma IV

<< < (27/75) > >>

Amfitrita:

--- Quote from: Regina on January 07, 2008, 04:36:06 PM ---Od kod ti ideja, da te ego preganja? Jaz mislim, da ti pomaga. ;)

--- End quote ---
Ego? Pomaga? S tem da si izmišlja neke neumne situacije, pa se ponoči vsa prepotena zbudim in ne vem kaj je resnično in kaj ne? Ne ne, mislim, da mi nič ne pomaga!

--- Quote from: Iza on January 07, 2008, 05:20:45 PM ---Jaz sem imela take sanje kadar sem bila pod stresom in hudimi obremenitvami. Mi je rekel nekoč direktor: Ko sanjaš službo, si že predaleč noter....
Ali pa če me je bilo strah, da mi kaj ne bo uspelo, potem sem iskala in prepozno našla...
Ampak EGOta ni nikoli, NIKOLI strah  ;). No, mogoče EGO JOGURTa, ampak EGOta egoističnega pa že ne - mora prej počit  ;D ;D

Lep dan!

Iza

--- End quote ---

Ja to pa tako in tako - mene je dosedaj vsaka služba not potegnila - že tista, ki je nisem preveč marala (no zaradi neprimernih sodelavcev in sodelavk ali pa šefa-ice). Kaj šele zdaj, ko maksimalno uživam. Ne ne, moj stres je skozi na dokaj visoki ravni, pa mi ego ne nagaja enako. Pravzaprav zdaj mislim, da niti ni tako hudo, kot je bilo na primer poleti (pa službe sploh nisem sanjala).
Drugače pa jaz ŽIVIM za službo. Vedno sem in vedno bom. Žal drugače ne znam.

Pri tvoji trditvi, da pa egota ni strah nisem najbolj ziher ali se hecaš ali ne  ??? ;),
ampak za mene je EGO= STRAH. 

Regina:

--- Quote from: Amfitrita on January 07, 2008, 09:21:12 PM ---
--- Quote from: Regina on January 07, 2008, 04:36:06 PM ---Od kod ti ideja, da te ego preganja? Jaz mislim, da ti pomaga. ;)

--- End quote ---
Ego? Pomaga? S tem da si izmišlja neke neumne situacije, pa se ponoči vsa prepotena zbudim in ne vem kaj je resnično in kaj ne? Ne ne, mislim, da mi nič ne pomaga!

--- End quote ---

Vedet moraš, da je zavestni EGO "mala malica" za podzavestni ego. Hej, pa to je alter ego. Marka ti rečem  ;D. Ko ti zaspiš, malega EGA sploh več ni. Uzela ga magla  ;D

Amfitrita:
 ;D vi se norca delate, jaz ubogi mali vrag pa trpim

Regina:
Boga, boga... Muc, muc.... ;D

Tea:
Upam, da Regina ne bo zamerila, če napišem tukaj, ampak da punco potolažimo in povemo kaj se dogaja:

Amfitrita: v decembru si imela Plutonov aspekt v kvadratu na Sonce /ego/, ki je zelo težak aspekt, ki vpliva na transformacijo ega, na duševne bolečine in izgube, ki deluje na to, da čutimo notranjo napetost in globinsko spoznamo sebe, ovrednotimo svoj položaj v službenem in družbenem smislu in se seveda zavemo tudi svojih ciljev. Vsekakor tak aspekt povzroči velike spremembe in premike v življenju in življenjski usmeritvi. Zelo težko je obvladovati tako situacijo.  V januarju pa ti seveda Pluton še dela kvadrat na Merkurja /ni čudno da v sanjah izgubljaš dokumente/, ki je obenem tudi dispozitor Sonca, pa tudi naravni vladar 6 hiše /torej služba, sodelavci itd......./

Ta dinamični aspekt povečuje notranjo napetost, predvsem v smislu, da bi vsem povedali tisto kar mislimo in tisto kar nas je že dolgo žulilo. Pogosto tudi izvajamo nek pritisk na okolico, lahko smo tudi sarkastični in pikri, ljudje pa se nam zato začnejo izogibati. So pa misli globoke in usmerjene v psihoanalitična področja, razumemo pa tudi vse kar se v zakulisju dogaja.

Zadeva se bo ponovila v sredini junija, julija, avgusta, septembra, oktobra in novembra, ko boš dokončno vedela kam s svojim EGOM /torej kako misliti, kam se usmeriti, kje je tvoje življenjsko poslanstvo itd.../

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version