Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IV
Amfitrita:
Vau, hvala za izčrpno razlago.
Vem, da si moram vzeti čas zase in vsekakor se zavedam, da v kolikor bom dobro poskrbela zase, bom lahko dobro delala tudi v službi (priznam, da sem že nekajkrat bila na robu pregoretja ::), ampak kaj, ko si ne morem pomagati :-\). se pa zavedam, da me v službi v tem letu čakajo dokaj težki časi, saj sodelavka gre na porodniško in delo se bo kljub dodatni pomoči kar pošteno razdelilo med stalne sodelavke.
Morda mi tukaj EGO vseeno res pomaga in me opozarja kje stvari popravit, kje stvari izpilit, da kasneje ne bo večjih težav
In ja, skozi trdo delo (na sebi) najbolje spoznavamo sebe in očitno mi zdaj planeti stojijo ob strani, da se bom še bolje spoznala.
Še enkrat hvala za dobro razložene smernice za razmišljanje za odpravljanje težav
Regina:
Le kaj bi zamerila? To je forum, ne privatno stanovanje ;D in še kako prav pride, če na katero stvar pogledamo z več zornih kotov. Sicer smo pa že zdavnaj ugotovili, kako so si določene veje med seboj povezane, po drugi strani pa nobena trditev ni ena in edina.
Na kaj pa sploh človek pomisli ob besedi EGO? Verjetno bi ga vsak izmed nas opisal drugače, vsi pa vemo, da je z njim težko, brez njega še težje. Tudi Amfitrita bi bila brez svojega Sonca (ego) ena navadna zdrizasta snov, za katerega sama ugotavlja, da v službi in družbi ne bi uspela, pa naj si ga še tako prizadeva uničiti, zatreti, izkoreniniti...
Tea, saj veš, da se v astrologijo ne morem spuščat s svojimi začetnimi koraki. Ampak če ji že Sonce nagaja, a ne bi bilo smiselno pogledat še Jupitra, njen alter ego?
Tea:
Ja, saj ravno to. Tudi Jupiter ji nagaja. :-\ Ob tem, da ji je skupaj s Plutonom kvadriral položaj Merkurja in Sonca je jasno, bo pa seveda Pluton v nadaljevanju bombardiral v petšestinu Jupitra, ki je natalno v 6 hiši.
Proces bo kar trajal, zaključil pa ga bo zadnji tranzit Plutona, ki bo oktobra 2009 .... ob tem pa seveda tudi prehod Saturna preko Sonca in Merkurja...... no tukaj pa bo menjava službe in še vsega ostalega kar se zdaj kuha..... in Amfitrita nekako podzavestno čuti, da se kuha, pa si še ne more, ne zna, noče .... priznati. Toreg gre za nezavedno /pluton/ upor proti tej službi/, ki se bo pokazala potem kot neustrezna zanjo, oz. bolje rečeno ... spoznala bo, da je sposobna delati vse kaj več, kaj drugega, da je njena življenjska pot drugačna itd... itd.... itd.....
Ampak kot sem rekla, to je proces, ki traja.
Sicer pa vem, da veš o čem pišem, saj si vse to prepoznala tudi iz sanj.
Regina:
--- Quote from: Tea on January 08, 2008, 11:32:51 AM ---Sicer pa vem, da veš o čem pišem, saj si vse to prepoznala tudi iz sanj.
--- End quote ---
Hehe, jaz že, ampak midve nisve pomembne. ;) Amfitrita mora razumet kje, kdaj in kako ji lahko ego pomaga. ;D
Amfitrita:
--- Quote from: Tea on January 08, 2008, 11:32:51 AM ---Ja, saj ravno to. Tudi Jupiter ji nagaja. :-\ Ob tem, da ji je skupaj s Plutonom kvadriral položaj Merkurja in Sonca je jasno, bo pa seveda Pluton v nadaljevanju bombardiral v petšestinu Jupitra, ki je natalno v 6 hiši.
Proces bo kar trajal, zaključil pa ga bo zadnji tranzit Plutona, ki bo oktobra 2009 .... ob tem pa seveda tudi prehod Saturna preko Sonca in Merkurja...... no tukaj pa bo menjava službe in še vsega ostalega kar se zdaj kuha..... in Amfitrita nekako podzavestno čuti, da se kuha, pa si še ne more, ne zna, noče .... priznati. Toreg gre za nezavedno /pluton/ upor proti tej službi/, ki se bo pokazala potem kot neustrezna zanjo, oz. bolje rečeno ... spoznala bo, da je sposobna delati vse kaj več, kaj drugega, da je njena življenjska pot drugačna itd... itd.... itd.....
Ampak kot sem rekla, to je proces, ki traja.
Sicer pa vem, da veš o čem pišem, saj si vse to prepoznala tudi iz sanj.
--- End quote ---
Kaaaj????? Službo bom spet menjala???? Uf, kaj pa te? Četudi sem zdaj zadovoljna? U madoniš. Zdaj sem pa šokirana!!! No, sicer pa, nikoli se ne ve, kdaj te še kaj boljšega za vogalom čaka :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version