Author Topic: GIBANJE LUNE IV.  (Read 91205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: GIBANJE LUNE IV.
« Reply #15 on: December 28, 2007, 03:11:04 PM »
Jaz danes nameravam samo lenarit ... ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: December 29, 2007, 09:45:32 AM »
Danes je luna v Devici in bomo imeli precej miren dan. Če ste spali do sedajle, bo kar fajn, kajti luna zaključi opozicijo na Urana ob 10.15, tako da ste se s tem izognili nemirnemu jutru.

Jutri v nedeljo bomo seveda pod večjimi vplivi planetov, kajti na nebu je precej dogajanja.
Najprej dva celodnevna vpliva, ki smo jih sicer že čutili v zadnjih dveh dneh poleg ostalih aspektov, torej ob 5.10 zjutraj se bo dovršil aspekt Merkurja v sekstilu na Urana.
Ta aspekt bomo čutili predvsem že danes in nam zna polepšati dan, presenečenja bodo na obzorju, mi pa lahko doživljamo tudi stanja: Aaa, aha .... oooo, ipd.... torej zanimiv dan, zato glejte naokrog in uživajte.

Torej v nedeljo bo še en globalni aspekt in sicer Sonce v trigonu na Saturna, kar pomeni, da se bomo celo znali dobro organizirati in se dogovoriti, poleg tega pa se bomo dogovorjenega tudi držali /kar za danes ne velja  ;) :D/

Sicer imamo v nedelji tudi nekaj zanimivosti:

Venera bo namreč prestopila v znamenje Strelca  ;D Uha, bolj prešerni bomo in energije se bodo sprostile.
Luna bo v praznem teku od 14.09 pa do 14.38 ko bo prestopila v znamenje Tehtnice.

Torej bo nedelja kar zanimiva, razen mogoče v tistem popoldanskem delu do 15 ure, ko je bolje, da gremo po kosilu malo zadremat, vsekakor pa takrat ne izzivajte ne z besedami ne z dejanji.

Imejte se lepo čez vikend

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #17 on: December 29, 2007, 09:51:13 AM »
danes sem povabila mojo in njegovo druzino na kosilo 8) Samo upam, da ne bo kaksnih ahhh, ohhh...med kuhanjem :D

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #18 on: December 29, 2007, 12:00:24 PM »
danes sem povabila mojo in njegovo druzino na kosilo 8) Samo upam, da ne bo kaksnih ahhh, ohhh...med kuhanjem :D

Ne med kuhanjem, Apemaya, med pokušanjem in gurmanskimi užitki  ;).
Jaz sem tudi že doživela en "uhhh, a res?", ko sem izvedela, da nas popoldne pričakuje babica, samo, da tega pri nas nihče ni vedel  ;D.

Sem pa danes "čudno" spala, se prebujala med sanjami, jih na pol v snu obnavljala, vstala zgodaj, čeprav sem šla spat pozno,..... - čisto nič meni podobno  :).

Lep vikend, poln uuuuu-jev in aaaa-jev  ;D!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: December 29, 2007, 01:48:56 PM »
Jaz sem danes že realizirala svoj uhhh, ahhhhh v trgovini.... Kar sama od sebe mi je padla čokolada v košaro, pa z vsemi štirimi sem se je branila.  :o Kaj čem zdaj, pojest jo bo treba.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #20 on: December 29, 2007, 05:26:22 PM »

Ne med kuhanjem, Apemaya, med pokušanjem in gurmanskimi užitki  ;).

Iza, :D

mene je skrbelo, da ne bo kaksen uhh... ko se mi bo kaj prismodilo ali pa posoda padla na tla :D No, kljub temu, da za toliko oseb se nisem kuhala, je bilo kosilo res uh.. in ah...dobro- se bom se sama pohvalila :D

ja pa za  :o= kaj??  poskrbela moja sestra!

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #21 on: December 29, 2007, 05:29:14 PM »
Jaz sem danes že realizirala svoj uhhh, ahhhhh v trgovini.... Kar sama od sebe mi je padla čokolada v košaro, pa z vsemi štirimi sem se je branila.  :o Kaj čem zdaj, pojest jo bo treba.  :D

Meni je naslajsa cokolada, ko si jo v danem trenutku zazelim in zavijem s poti samo zaradi nje. Ali pa ko si recem: tole si pa super naredila, zasluzis si cokolado :D Bozicek in Miklavz pa sta tako kot vsako leto prinesla obema toliko cokolad, da se mi sedaj malo obracajo :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: December 29, 2007, 09:05:50 PM »
No, šparaj malo. Hudi časi z zeljem šele prihajajo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #23 on: December 30, 2007, 12:50:04 AM »

To zelje  ;D
Bo kaksna sarma tudi padla ali smo se kar samo na surovem grickanju?  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #24 on: December 30, 2007, 08:32:17 AM »
Evo nedelje moram pohitet z delom, da bom ob 15 lahko v posli preždel brez velike škode. Mislim, da komu ne napravim ki škode.
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #25 on: December 30, 2007, 09:29:10 AM »

saj jih bom imela za zalogo ;) Samo ne vem koliko casa bo zdrzala tale moja zaloga ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: December 30, 2007, 05:18:15 PM »
Takole .... počasi prehajamo v zadnji dan v letu 2007.

31. december bomo preživljali v družbi z zadnjim krajcem in luno v Tehtnici.  ;D Kolikor zadnji krajec zahteva potrpežljivosti, toliko nam bo luna v Tehtnici dala potrebo po diplomaciji in željo po medsebojnem usklajenem druženju, tako da se bodo malo slabše mogoče počutili le Ovni, Thtnice, Raki in Kozorogi, če se ne bodo potrudili.  ;) :D

Posebnost jutrišnjega dneva je seveda, da retrogradni Mars ponovno pride nazaj v znamenje Raka. Torej bo preko celega dneva poleg običajnega retro gibanja tudi v praznem teku.
Počivajte .... akcija se lahko začne ob 17.01 .... ko se lahko spravite v kopalnico 

preden se odpravite na praznovanje in v družbo

Preživite torej lep dan in SREČNO V NOVEM LETU čin čin
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: December 30, 2007, 05:44:24 PM »
1. JANUAR 2008

Luna upada in bo še vedno v znamenju Tehtnice.

Že v zgodnjih jutranjih urah, torej ob 3.12 se bo dovršil aspekt lune v kvadratu na Merkurja, kar bo dajalo precej živčne napetosti in možnosti napak, razhajanj in kritike.
Pazite torej, kajti luna deluje 2 do 3 ure prej, preden dovrši aspekt. Merkur kot planet komunikacije pa bo na udaru. Torej ne prepirajte se, ognite se komfrontacij, če naletite na sprte strani, pojdite proč, se ne vmešavajte, posebno pa pazite v teh urah na cesti.....

Torej prvi aspekt v novem letu nas bo naredil nekoliko nervozne.

Seveda bomo čutili že vpliv retrogradnega marsa, ki bo počasi prehajal v opozicijo na Pltuona, ta aspekt pa bo dejaven še posebno 2. januarja, ko bo spodbujal predvsem negativne strasti, zato previdnost ni odveč, še posebno v nevarnih okoljih /vroči lonci, elektrika, noži, stroji ipd....../

Za 2. JANUAR bo značilna še luna v znamenju Škorpijona, v katerega vstopi ob 2.33.

Sicer poleg omenjenega aspekta, ki bo dejaven kar oba dni ostali vplivi podpirajo optimizem, zato se lahko zanesete na svoje pozitivne misli in način razumevanja. Prikličite si mir in srečo, poslušajte nasvet starejših ali izkušenejših, pa bo vse v redu.

V četrtek 3. JANUARJA bo luna v škorpijonu, dopoldan bo pospemljen z kar nekaj presenećenj, vi pa lahko odkrijete kar precej svojih domislic in inovativnih aspektov pri sebi. Pustite se presenetiti.
Večerne ure nam bo sicer nekoliko težje, luna se v kvadratu približuje Neptunu, kar lahko prinese utrujenost, pa tudi občutek, da ste izpiti. Počivajte, meditirajte ......

v petek 4. JANUARJA bo luna v praznem teku do 15.14, ko bo vstopila v znamenje Strelca. Za veliko večino, bo to še vedno dela prost dan. No, na nebu pa nič tako posebnega. Torej dan, ki bo bolj kot pa nameravamo običajen.

Preživite lepe dni ...... v novem letu pa se spet družimo v tej sobici skupaj z luno  ;D
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #28 on: December 31, 2007, 12:02:54 AM »
Hvala Tea za to obširno poročilo, kaj se bo na našem nebu in posledično tudi na zemljici dogajalo in hvala za vse lepe želje.

Tudi jaz želim tebi in vsem forumovcem vse najlepše v novem letu in veliko optimizma, dobre volje in znanja, katere si tako nesebično delimo na tem forumu. Tudi v novem letu nas bo lunca metala malo sem in malo tja in tako je tudi prav. ;)  :D Taja

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #29 on: December 31, 2007, 12:23:09 AM »
Tisti sredinski pa me nasmeji do solz!  ;D