Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
5. Hisa
Bojan The Bojan:
--- Quote from: Tejka on May 24, 2010, 07:24:25 PM ---Jp bo držalo... Moj ima v 5. :Me moja 11. pa se začne v :dv :D
--- End quote ---
In kaj ima to zdaj veze s številom otrok?
Tejka:
Nima, gre za energijo v hišah ;)
Mislim, da je tukaj predvsem stvar volje/želja posameznika. Vsak ima načeloma zapis tudi za drugega partnerja, pa tretjega in četrtega... Pa to ne pomeni, da bomo vsi kot E. Taylor (sem pričakovala :U temo v njeni 7. je pa "samo" :dv, :Me v 3. :ri :kon :So... klik za firbce) in se x-krat ločili ;)
Jane:
Tejka sej :dv v 7-i tudi ninič dobrega ;D dvojčka razmerja ne zanimajo, skače iz cveta na cvet je sosedova trava vedno bolj zelena ;)
Sploh če gre pa vladar v tretjo, kjer je doma, že kar napoveduje da bo to neko nestalno razmerje. Vedno nekje na poti, če se mene vpraša, samo doma ne ;D
Pri njej je mars v drugi hiši, kar bi meni nakazovalo da se za svoj denar zelo bori, lahko konec koncev tudi s svojimi ljubimci, ki jo ožemajo. Venera iz 4 hiše tvori nameeč :kon z marsom.
Poleg tega je venera v ovnu zelo prepirljiva, težko je živeti s tako ljubimko in ženo. Uran v 4-ti nonstop selitve, nenavaden dom, pa mislim, da smo celo omenili ločitev ne ???
Mars je pa v vodnarju..sej veš kaj smo rekli za vodnarsko energijo...ni čudno, da je pri njej toliko ločitev ???
Tejka:
He, he Jane zato pa sem dala samo v " " ;) Vendar je pomoje še vedno tu svobodna volja. Enostavno se s tako postavitvijo odločiš, da nisi za razmerja in ostaneš samski hihihi.
:U v 4. pa še 7. štarta v :vo je moja postavitev... Bomo videli, zaenkrat je status quo :D Sva pa res hmmm milorečeno drugačna veza ;D
Jane:
Samo da mi ne postaneš elizabeth Taylor, no kar se tiče denarja ti kar ;) :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version