Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
5. Hisa
Jane:
--- Quote from: Tea on May 24, 2010, 12:47:44 PM ---
Jane, samo po številu planetov ne moreš določit števila otrok. Poleg tega je pomembno ali so to planeti, ki so otrokom naklonjeni ali ne
--- End quote ---
Verjetno res ne, sem pa prebrala mislim da pri Imširagiču, da bi lahko tudi tako sklepal o zapisu števila otrok. Če gledam samo ta zapis definitivno lahko rečem, da treh ne bo, pluton ( morilec ), je enega že vzel - spontani splav. Ostala dva jupiter in saturn eden bi jih imel več, drugi nič, tako da mislim da bomo ostali pri enem ;D
Bojan The Bojan:
--- Quote from: Tea on May 24, 2010, 12:47:44 PM ---Bojan - partner je zapisan v 7 hiši - njegovi otroci pa v 5 hiši od 7, kar pomeni, da se iz naše karte to seveda vidi. ;)
--- End quote ---
Recimo da je 7. hiša osnova, ki kaže na to kakega partnerja rabimo. Tu se strinjam. Za kaj več pa je potrebno upoštevat celo karto in, to kar ni razvidno, stoponjo zavesti posameznika.
Njegovi otroci v 5 hiši od 7? Ne štekam.
Tea:
--- Quote from: Bojan The Bojan on May 24, 2010, 01:15:58 PM ---
--- Quote from: Tea on May 24, 2010, 12:47:44 PM ---Bojan - partner je zapisan v 7 hiši - njegovi otroci pa v 5 hiši od 7, kar pomeni, da se iz naše karte to seveda vidi. ;)
--- End quote ---
Recimo da je 7. hiša osnova, ki kaže na to kakega partnerja rabimo. Tu se strinjam. Za kaj več pa je potrebno upoštevat celo karto in, to kar ni razvidno, stoponjo zavesti posameznika.
--- End quote ---
sistem indirektnih oz. izpeljanih hiš
Mystica:
--- Quote from: Bojan The Bojan on May 24, 2010, 01:15:58 PM ---
--- End quote ---
Če je partner v 7. hiši - so njegovi otroci opisani v 5. od 7. hiši; torej v naši 11. hiši.
Tejka:
Jp bo držalo... Moj ima v 5. :Me moja 11. pa se začne v :dv :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version