Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
5. Hisa
Jane:
No sem našla, da je treba gledat 5 hišo ja :) Ma me zanima nekaj a število otrok bi lahko štel po številu planetov notri? Recimo jaz mam tri planete bi lahko rekla, da bom mela tri otroke. Čeprav mi potem ni logično kaj potem tisti ki nimajo, nič.
Gledaš vladarja kam aspektira ne?
Bojan The Bojan:
Jaz ne verjamem, da je število otrok predhodno določeno.
Po moji logiki se iz karte vidi samo tisto, kar se tiče izključno nas samih, pri otrocih pa sta 2 udeležena.
Vidi se kakšen partner je dober za nas, če bomo takšnega našli, pa je spet odvisno od svobodne volje. Od tega kakšnega partnerja najdemo pa je potem tudi odvisno število otrok.
Skratka, preveč faktorjev, ki onemogočajo napovedovanje.
Ampak, če kdo misli, da je vse vnaprej določeno in nekje nad nami napisano z zlatimi črkami... Tudi prav.
Jane:
ma ne kje pa, fora je v tem, da imam cel kup mamic, ki bi recimo rade vedele ali bodo še kdaj zanosile. In sem rekla OK grem najprej naštudirat svojo karto, da lahko potem nekaj trdim. Ampak se strinjam slobodna volja je tista, ki odloča. No pa spet bom rekla kakor za koga, za nekoga pasivnega, ki čaka kaj mu bo življenje prineslo, bo verjetno če bi mu rekla trije otroci bodo to tudi dokončno, ker bo začel delati tako da bo imel tri otroke, če razumeš kaj hočem povedat.
Jaz recimo v svojem primeru pa ne vem če je to sploh res, moram še malo raziskati če že imam zapis za tri otroke, jih tri definitivno ne bom imela. Ker si jih ne želim toliko. Pika.
Bojan The Bojan:
Tudi pasivnost je izbrana in je zatorej manifestacija svobodne volje.
Si pa načela zanimivo temo, namreč sugestivne moči astrologije, sem veliko razmišljal o tem zadnje čase in morda se spravim h kakemu sestavku.
Tea:
Glede te teme o številih otrok v peti, je dilema tudi o številih zakoncev v 7 ;D ;)
Ne moremo natančno določit števila otrok, lahko pa seveda predvidevamo, da jih je več ali pa manj, gre pa tudi za nerojene otroke.
Jane, samo po številu planetov ne moreš določit števila otrok. Poleg tega je pomembno ali so to planeti, ki so otrokom naklonjeni ali ne
Bojan - partner je zapisan v 7 hiši - njegovi otroci pa v 5 hiši od 7, kar pomeni, da se iz naše karte to seveda vidi. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version