Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
5. Hisa
Jane:
Bojan kaj pa če bi ti še svojo karto malo na ogled postavil, tukaj radi firbcamo ;D
Lunca:
--- Quote from: Bojan The Bojan on March 22, 2010, 09:33:27 PM ---
--- Quote from: jane on March 21, 2010, 09:37:28 AM ---V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona ::)
--- End quote ---
Jaz mam to kombinacijo v 7.
Ekspanzija, prepreke in transformacija na področju osebnih odnosov.
--- End quote ---
Jupiter se jemlje že v osmo hišo, maš pa precej močno sedmo in namesto jupitra kot pri jane, leži mars, saturn in pluton.
Saturn ti daje perfekcionizem, zato ti ne bo kar vsaka dobra, hahahaha.
Bojan The Bojan:
--- Quote from: Lunca on March 30, 2010, 02:23:00 PM ---Jupiter se jemlje že v osmo hišo, maš pa precej močno sedmo in namesto jupitra kot pri jane, leži mars, saturn in pluton.
--- End quote ---
Ja maš prav.
--- Quote from: Lunca on March 30, 2010, 02:23:00 PM ---Saturn ti daje perfekcionizem, zato ti ne bo kar vsaka dobra, hahahaha.
--- End quote ---
Ampak se vseeno kdaj kaj najde... trenutno dobro kaže, ampak je spet precej nenavadno in komplicirano vse skup.
Kot vedno pri meni. ::)
Jane:
Ali se v 5 hiši vidi koliko otrok boš imel ali kje to gledaš?
Andres:
--- Quote from: Bojan The Bojan on April 04, 2010, 12:06:26 PM ---
--- Quote from: Lunca on March 30, 2010, 02:23:00 PM ---Jupiter se jemlje že v osmo hišo, maš pa precej močno sedmo in namesto jupitra kot pri jane, leži mars, saturn in pluton.
--- End quote ---
Ja maš prav.
--- Quote from: Lunca on March 30, 2010, 02:23:00 PM ---Saturn ti daje perfekcionizem, zato ti ne bo kar vsaka dobra, hahahaha.
--- End quote ---
Ampak se vseeno kdaj kaj najde... trenutno dobro kaže, ampak je spet precej nenavadno in komplicirano vse skup.
Kot vedno pri meni. ::)
--- End quote ---
Moraš dobit tako, ki bo imela rada razne pripomočke v postelji. V trenutku ti bo izginil perfekcionizem, kot se je izrazila lunca. :D Nenazadnje te pripomočke bržkone predalgaš ravno ti. Naj te ena enkrat presenti.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version