Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
5. Hisa
Jane:
No sem čisto not padla valda a ne po tem tečaju in Tejinem navdušenem razlaganju.
V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona ::) Zdaj pa malo brskam kaj to kaj pomeniin berem kontradiktorne stvari npr. za jupitra v peti hiši, da bom bogata, srečna, možnoat dobitka pri igrah na srečo bla,bla...saturn v peti hiši pa ravno obratno, delati da preživiš, ni sreče pri dobitkih na srečo, križi in težave z otroci, otroci naj bi bili bolni ( zanimivo da tudi je - nonstop je nekaj ).,
Pluton v peti hiši pa naj bi kazal na muhaste in težavne otroke ( ajoj meni ) ::)
No sej vem, da je treba gledati še aspekte, teh še ne znam, komaj čakam da pridem še do tam :) Ampak ali bi zgoraj napisano samo na podlagi tega lahko potrdili? In kateri planet prevlada, jupiter ali saturn?
Tea:
Najprej je vladar hiše
potem tisti planet, ki ima najnatančnejše aspekte
sicer pa je ob taki postavitvi treba uporabit logiko
Jupiter Saturn /sociala/ - pravzaprav drug drugemu pomagata ker sta v tesni konjunkciji in ob tem pomislimo, da pri čemer bi jupiter npr. pretiraval /avanture npr. ;)/ ga bo Saturn svaril in krotil. In obratno.
Oba sta tudi povezana z vladarico venero in tole je zelo pomembna zgodba ........
Pluton je nekako zgodba zase in se dogaja postfestum tistemu spredaj.
Tea:
Saj to je umetnost astrologa. Da zna najti skupek ...... do konca tečaja bo to jasno ko beli dan :D
Jane:
--- Quote from: Tea on March 21, 2010, 10:03:53 AM ---Saj to je umetnost astrologa. Da zna najti skupek ...... do konca tečaja bo to jasno ko beli dan :D
--- End quote ---
Komaj čakam, res. Ne vem zakaj se nisem že prej spravila v to, mogoče ker sem vedla da me bo tako potegnilo :o
Bojan The Bojan:
--- Quote from: jane on March 21, 2010, 09:37:28 AM ---V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona ::)
--- End quote ---
Jaz mam to kombinacijo v 7.
Ekspanzija, prepreke in transformacija na področju osebnih odnosov.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version