Author Topic: 5. Hisa  (Read 58422 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: 5. Hisa
« Reply #45 on: November 17, 2008, 01:09:10 PM »
Kaj pa moja 5.hiša? V dvojčkih pa jupiter notri. Osvajam z blebetanjem? >:D

Ne, resno...nimam ravno sreče v ljubavi, čeprav je to najbrž zaradi saturna v 7. hiši. Imam pa precej smisla za pisanje, govor pa gobčna sem :D

kako kaj moja ljubav? Pa otroci? Jaz jih ne nameravam imet...samo da jih ne bo na koncu cel kup, glede na jupitra??

;D

No ja ... tvoj vladar 5 hiše je v kvadratu na tega Jupitra.......pa kvadratu na Neptuna in v ta T kvadrat spada še Sonce ... res je situacija taka, da bi človek moral bolj zavestno naredit na teh kvadratih nekaj.

7 hiša je pa vladarica Luna v opoziciji na Saturna, kar pomeni, da boš najbrž dokaj pozno stopila v resno partnersko zvezo.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #46 on: November 20, 2008, 07:54:19 AM »
Kaj pa moja 5.hiša? V dvojčkih pa jupiter notri. Osvajam z blebetanjem? >:D

Ne, resno...nimam ravno sreče v ljubavi, čeprav je to najbrž zaradi saturna v 7. hiši. Imam pa precej smisla za pisanje, govor pa gobčna sem :D

kako kaj moja ljubav? Pa otroci? Jaz jih ne nameravam imet...samo da jih ne bo na koncu cel kup, glede na jupitra??

;D

No ja ... tvoj vladar 5 hiše je v kvadratu na tega Jupitra.......pa kvadratu na Neptuna in v ta T kvadrat spada še Sonce ... res je situacija taka, da bi človek moral bolj zavestno naredit na teh kvadratih nekaj.

7 hiša je pa vladarica Luna v opoziciji na Saturna, kar pomeni, da boš najbrž dokaj pozno stopila v resno partnersko zvezo.

ang:

Hvala, razumem! Ja, res je, partnerske zveze kake resne od nikoder pa bom šla že čez trideset:)

Kaj pomenijo vsi ti kvadrati? Notranjo tenzijo, da moram pri sebi se sprostiti ali videti, kako sama otežujem situacije? Res je, da sem imela kar nekaj snubcev, sem moškim kar privlačna, a sem vedno vse zavrnila. Saj ne da bi mi bilo žal:) Spustim se z moškim v nekaj več, le če ga res začutim, sicer me odbija.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: November 20, 2008, 07:58:47 AM »
No, če se boš odločila te kvadrate spremenit v kaj drugega, potem si zrela za mojo delavnico, ki bo v januarju.

Pa še na temo partnerskih odnosov bo  ;D
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #48 on: November 20, 2008, 01:53:26 PM »
Živjo,
gledam po tvoji spletni strani, a ne najdem obvestila o delavnici? Kje kaj več piše?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: November 20, 2008, 02:05:23 PM »
Živjo,
gledam po tvoji spletni strani, a ne najdem obvestila o delavnici? Kje kaj več piše?

Ni še objavljeno ... hehe

Sem ti tukaj napisala, ker se tako lepo ujema  ;)
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #50 on: November 20, 2008, 02:28:31 PM »
a, ok ;D

no, bom spremljala objave!

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: February 18, 2009, 08:35:07 PM »
Ali ima kdo od vas vrinjeno vzamenje v 5. hiši in kako se to kaže?
Jaz imam vrh v Devici, potem je vrinjeno Tehtnica, noter pa Pluton. Ali to pomeni, da se ta energija ne more sprostit ... oziroma kako razlagate vrinjena znamenja v hišah?

Hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: February 19, 2009, 08:02:06 AM »
Vrinjena znamenja so neozaveščena tema na tistem področju življenja. Težko jih prepoznamo kot kvaliteto, ki jo imamo, večinoma se potem pokaže skozi življenje in se ga v kasnejših letih bolj zavemo, tudi skozi dogodke, ki se dogodijo.
Pravzaprav pa ti bo odgovor kako in kaj bo dal kar vladar tega vrinjenega znamenja, torej kje imaš Venero in kaj se z njo dogaja.

www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #53 on: February 19, 2009, 11:58:38 AM »
Venero imam v Škoprijonu v 6. hiši, lepo aspektirano z Jupitrom v levu v 3. hiši (trigon) in Luno v 11. hiši. Kjer je pa spet problem, ker Luna je tudi v vrinjenem znamenju Ovna v 11. hiši. Vrh 11. hiše imam pa v Ribah (in slabo aspektiranega Neptuna v opoziciji z ASC in ostalim sranjem :D )

Progresije:
v 7. hiši, skupaj z Npetunom (nista v konjunkciji)
konjunkcija z natalnim Merkurjem v Strelcu/7.h.
kvadrat z N Luno
opozicija N ASC

Nič mi ni všeč tole, res ...

Solarni povratek:
Zanimivo, da jo imam tudi v solarnem povratku za letos v 6. hiši, na 0 stopinj Rib in v sekstilu s Plutonom (1 stopinja). Ta Plutonova baraba pa je z Marsom v 4. hiši

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: February 19, 2009, 12:09:34 PM »
Temeljni "problem" tvojega vrinjenega znamenja je to, da ko vržeš tako usput uč na tvojo Venero, se ti zdi vse Ok .... ampak fora te postavitve oz. odgovor boš našal v kvadratu med Marsom in Plutonom, če veš kaj ti hočem povedat.

In prav tam bo tudi odgovor o tvoji vrinjeni luni. Ko boš to razčistila, boš prišla do popolnoma fajn ženskega principa v sebi, zalaufala pa bo tudi spolnost in partnerstvo kot se šika.  ;)

aja.... pa še tole

T Plutona, ki ti hodi v kvadrat na Luno lahko dosti pripomore, da ozavestiš tvojo 5 hišo.
« Last Edit: February 19, 2009, 12:11:44 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: February 19, 2009, 12:12:04 PM »
Ah ja, vem kaj hočeš povedat.

Trenutno imam pa totalno blokado prav popolnoma vsega v življenju - služba, seks, partnerstvo.
In imam stalnega partnerja že 10 let. Pa se je ustavilo. Eh ... Pluton kvadrat Mars. Dost logično ... še Luna v Ovnu, dispozitor Mars.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: February 19, 2009, 12:13:21 PM »

T Plutona, ki ti hodi v kvadrat na Luno lahko dosti pripomore, da ozavestiš tvojo 5 hišo.
Ne znam časovno določit koliko časa naj bi ta vpliv trajal. Mi lahko pomagaš? Vem, da dolgo :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: February 19, 2009, 12:14:52 PM »
oktober 2010 s presledki  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: February 19, 2009, 12:31:17 PM »
Oh ja ... bo pestro torej  ;D

No, saj je že.

hvala  :-*

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #59 on: February 20, 2009, 09:22:01 AM »
Vrinjena znamenja so neozaveščena tema na tistem področju življenja. Težko jih prepoznamo kot kvaliteto, ki jo imamo, večinoma se potem pokaže skozi življenje in se ga v kasnejših letih bolj zavemo, tudi skozi dogodke, ki se dogodijo.
Pravzaprav pa ti bo odgovor kako in kaj bo dal kar vladar tega vrinjenega znamenja, torej kje imaš Venero in kaj se z njo dogaja.

Uf, jaz imam kar dosti vrinjenih znamenj.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.