Author Topic: 5. Hisa  (Read 58429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: 5. Hisa
« Reply #75 on: August 14, 2009, 01:34:12 PM »
Spet vprašanje :-)...

Kolegica je noseča 12 tednov...zanima jo katerega spola bo otrok. Vem, da se to izve na ultrazvoku...ampak recimo, da bi mi radi vedeli prej  ;D.
Torej, glede na to, da je to njen 1. otok, gledamo vrh 5. hiše ( mošo, ali žensko znamenje)...potem pa še verjetno planete...če so v 5. hiši in v katerem znamenju...in pa vladarja 5. hiše...v katerem znamenju je...bi bilo to vse ali sem kaj izpustila.

Sama sem šla preverjat...če prav razmišljam, oz., če imam prave info., pa se pri drugi kolegici ne ujema...ona ima punčko, vrh pete in pa vladar 5. hiše sta pa oba v moškem znamenju??

Kaj sem izpustila, oz. kaj narobe gledam?

Hvala in lep dan in vikend želim vsem  :-*

S

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #76 on: September 09, 2009, 11:40:13 AM »
Uf sem že pozabila, da sem tole vprašala  ??? :D. Me še vedno zanima...je kdo kdaj take zadeve študiral ??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: September 10, 2009, 07:19:57 AM »
Jaz sem jih seveda študirala  ;)

Še nekaj stvari lahko seveda preštudiraš...
Lahko je bil splav (?)
Lahko je punčka z kvalitetami teh planetov, torej bolj jang .... če se ne ujema, potem je bil spontani splav, kar mora biti tudi zapisano.

Vse odvisno kateri planeti, kakšne dispozicije bla bla bla .....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: September 10, 2009, 10:27:53 AM »
Hvala Tea,

evo za tole kolegico sem ravno včeraj izvedela, da bosta imela fantka. V karti se to lepo vidi, sem se pa hotela prepričat, če prav razmišljam.
Ona ima vrh 5. hiše v dvojčku (moško znamenje), vladar, merkur pa je v tehtnici ( spet moško znamenje).

Kaj pa npr. takrat ko je vrh 5, 7 itd. v moškem znamenju in je potem vladar te hiše v ženskem znamenju...gledamo moč planetov...oz. kaj pretehta??

Hvala in Lp,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: September 10, 2009, 12:36:54 PM »
Hvala Tea,

evo za tole kolegico sem ravno včeraj izvedela, da bosta imela fantka. V karti se to lepo vidi, sem se pa hotela prepričat, če prav razmišljam.
Ona ima vrh 5. hiše v dvojčku (moško znamenje), vladar, merkur pa je v tehtnici ( spet moško znamenje).

Kaj pa npr. takrat ko je vrh 5, 7 itd. v moškem znamenju in je potem vladar te hiše v ženskem znamenju...gledamo moč planetov...oz. kaj pretehta??

Hvala in Lp,

S

Spol planetov

Ženski: Luna Venera /Neptun/
Moški Sonce, Mars, Jpiter, Saturn /Uran/
Nevtralni: Merkur /Pluton/

Gre za "naravni" spol, ki ga tradija pripisuje vsakemu planetu, vendar moramo vedeti, da lahko moški planeti predstavljajo tudi ženske osebe in obratno.

Kako potem to klasicifiramo je seveda za eno dobro lekcijo

Ampak na kratko - meri se potem temeljna moč planetov: svoj dom, višino, trojstvo, terminu, dekanu, v medsebojni recepciji
Potem gre za naključno moč planetov, kadar so v kotnih hišah, pomembna je smer gibanja, hitrost gibanja, položaju v odnosu do sonca itd......
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: September 10, 2009, 12:39:09 PM »
Hvala Tea,

Hvala in Lp,

S

Merkur ne označuje spola .............. pa tudi tehtnica je ženska energija

Ne smeš mešati pozitivnih in negativnih znamenj
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: September 10, 2009, 09:35:14 PM »
Hvala Tea,

Hvala in Lp,

S

Aha, potem tega nisem prav razumela...oz. sem imela napačno informacijo, ker jaz sem prav po tem gledala...
Bom vajo ponovila po info., ki si mi jih dala :-) Hvala Tea. :-*

Lp, A

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #82 on: September 11, 2009, 07:05:37 AM »
Hvala Tea,

Hvala in Lp,

S

Aha, potem tega nisem prav razumela...oz. sem imela napačno informacijo, ker jaz sem prav po tem gledala...
Bom vajo ponovila po info., ki si mi jih dala :-) Hvala Tea. :-*

Lp, A

Saj se gleda tudi to, vendar je vedno prva energija planeta, ki vlada znamenju ne znamenje kot tako.

Sicer pa lahko organziramo kar tečaj ........
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: September 14, 2009, 09:17:49 PM »
 ;) seveda...jaz bom rabila nadaljevalnega...samo da še osnove dobro utrdim..

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: September 16, 2009, 02:26:31 PM »

ok ... potem pa le  ;)
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #85 on: September 16, 2009, 07:49:31 PM »

ok ... potem pa le  ;)

jaz rabim pri osnovah najmanj 5000 plonk listkov, toliko o mojem utrjevanju, očitno bo šele tretje življenjsko obdobje namenjeno astrologiji,  ang:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #86 on: September 16, 2009, 09:39:25 PM »

ok ... potem pa le  ;)

jaz rabim pri osnovah najmanj 5000 plonk listkov, toliko o mojem utrjevanju, očitno bo šele tretje življenjsko obdobje namenjeno astrologiji,  ang:
Cvetka sva že 2 ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #87 on: September 18, 2009, 02:56:53 PM »
Ker se še vedno igram s kartami in probavam "zadet" uro rojstva moje mame bom kar direktno vprašanje postavila. V 5. hiši se mora pokazat moj 11 let starejši polbrat (dvojček, ac devica 25.5.1968). Zase in mlajšega brata (riba, AC oven 28.2.1981) ne vem kam naju postavit v (6 in 7. ali 7. in 8.), saj je mami menda imela enkrat splav, pa mi je bedno jo spraševat kdaj je to bilo. Nekako sklepam, da med starejšim bratom in mano enkrat, sigurna pa spet nisem. Kaj razen spolov planetov naj še gledam, ker katerokoli uro vpišem se mi ne poklapa.
Za zdaj se mi zdi še najbližja 17.15 (26.8.1946), ker je 5. v dvojčkih in ima Urana notri, 6. rak prazna, 7. lev (moj ac), Jupiter, Pluton, Merkur, Lunca in Sonček, 8. štarta v devici in vsebuje Neptuna, Marsa, Venero in Jupitra.
Porkaflek sem čisto zmedena.
Zdaj delam kar tako, da probavam z različnimi urami na astro.com in gledam kaj bi lahko poklapalo ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #88 on: September 18, 2009, 03:10:03 PM »
Če pogledam po drugi strani pa moja 10 hiša (plonkam spe Teo ;D: Tradicionalno predstavlja deseta hiša tudi tistega od staršev, ki nas bolj javno prezentira) štarta v ovnu, ima notri kompletnega bika in še delček raka. Pokojna babica, ki je večinoma bila doma z menoj je bila bikica, mami je bila večinoma bolj kot ne v službi. Je možno, da se to na tak način izkazuje?
Ali sem zdaj pa res že čisto vse pobrkljala?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #89 on: October 13, 2009, 01:01:39 PM »
To pa sem sedaj cisto napacno karto gledala  :D peta hiska je stabilna.  :)
Zdaj pa verjetno pojma nimate kaj pisem ... ah...  ::)  ;D
lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.