Author Topic: 5. Hisa  (Read 58417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: 5. Hisa
« Reply #90 on: March 21, 2010, 09:37:28 AM »
No sem čisto not padla valda a ne po tem tečaju in Tejinem navdušenem razlaganju.

V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona  ::) Zdaj pa malo brskam kaj to kaj pomeniin berem kontradiktorne stvari npr. za jupitra v peti hiši, da bom bogata, srečna, možnoat dobitka pri igrah na srečo bla,bla...saturn v peti hiši pa ravno obratno, delati da preživiš, ni sreče pri dobitkih na srečo, križi in težave z otroci, otroci naj bi bili bolni ( zanimivo da tudi je - nonstop je nekaj ).,
Pluton v peti hiši pa naj bi kazal na muhaste in težavne otroke ( ajoj meni )  ::)

No sej vem, da je treba gledati še aspekte, teh še ne znam, komaj čakam da pridem še do tam  :) Ampak ali bi zgoraj napisano samo na podlagi tega lahko potrdili? In kateri planet prevlada, jupiter ali saturn?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: March 21, 2010, 10:02:57 AM »
Najprej je vladar hiše

potem tisti planet, ki ima najnatančnejše aspekte

sicer pa je ob taki postavitvi treba uporabit logiko

Jupiter Saturn /sociala/ - pravzaprav drug drugemu pomagata ker sta v tesni konjunkciji in ob tem pomislimo, da pri čemer bi jupiter npr. pretiraval /avanture npr. ;)/ ga bo Saturn svaril in krotil. In obratno.

Oba sta tudi povezana z vladarico venero in tole je zelo pomembna zgodba ........

Pluton je nekako zgodba zase in se dogaja postfestum tistemu spredaj.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: March 21, 2010, 10:03:53 AM »
Saj to je umetnost astrologa. Da zna najti skupek ...... do konca tečaja bo to jasno ko beli dan  :D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: March 21, 2010, 10:16:38 AM »
Saj to je umetnost astrologa. Da zna najti skupek ...... do konca tečaja bo to jasno ko beli dan  :D

Komaj čakam, res. Ne vem zakaj se nisem že prej spravila v to, mogoče ker sem vedla da me bo tako potegnilo  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #94 on: March 22, 2010, 09:33:27 PM »
V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona  ::)
Jaz mam to kombinacijo v 7.

Ekspanzija, prepreke in transformacija na področju osebnih odnosov.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: March 22, 2010, 10:24:41 PM »
Bojan kaj pa če bi ti še svojo karto malo na ogled postavil, tukaj radi firbcamo  ;D

Moja astro karta

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #96 on: March 30, 2010, 02:23:00 PM »
V 5.hiši imam jupitra, saturna in plutona  ::)
Jaz mam to kombinacijo v 7.

Ekspanzija, prepreke in transformacija na področju osebnih odnosov.

Jupiter se jemlje že v osmo hišo, maš pa precej močno sedmo in namesto jupitra kot pri jane, leži mars, saturn in pluton.
Saturn ti daje perfekcionizem, zato ti ne bo kar vsaka dobra, hahahaha.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #97 on: April 04, 2010, 12:06:26 PM »
Jupiter se jemlje že v osmo hišo, maš pa precej močno sedmo in namesto jupitra kot pri jane, leži mars, saturn in pluton.
Ja maš prav.

Ampak se vseeno kdaj kaj najde... trenutno dobro kaže, ampak je spet precej nenavadno in komplicirano vse skup.
Kot vedno pri meni.   ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: May 21, 2010, 09:42:24 PM »
Ali se v 5 hiši vidi koliko otrok boš imel ali kje to gledaš? 

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #99 on: May 22, 2010, 04:07:28 AM »

Ja maš prav.

Ampak se vseeno kdaj kaj najde... trenutno dobro kaže, ampak je spet precej nenavadno in komplicirano vse skup.
Kot vedno pri meni.   ::)

Moraš dobit tako, ki bo imela rada razne pripomočke v postelji. V trenutku ti bo izginil perfekcionizem, kot se je izrazila lunca. :D  Nenazadnje te pripomočke bržkone predalgaš ravno ti. Naj te ena enkrat presenti.

Andres
« Last Edit: May 22, 2010, 04:34:42 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: May 24, 2010, 08:40:59 AM »
No sem našla, da je treba gledat 5 hišo ja  :) Ma me zanima nekaj a število otrok bi lahko štel po številu planetov notri? Recimo jaz mam tri planete bi lahko rekla, da bom mela tri otroke. Čeprav mi potem ni logično kaj potem tisti ki nimajo, nič.
Gledaš vladarja kam aspektira ne?

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: May 24, 2010, 10:01:19 AM »
Jaz ne verjamem, da je število otrok predhodno določeno.

Po moji logiki se iz karte vidi samo tisto, kar se tiče izključno nas samih, pri otrocih pa sta 2 udeležena.
Vidi se kakšen partner je dober za nas, če bomo takšnega našli, pa je spet odvisno od svobodne volje. Od tega kakšnega partnerja najdemo pa je potem tudi odvisno število otrok.

Skratka, preveč faktorjev, ki onemogočajo napovedovanje.

Ampak, če kdo misli, da je vse vnaprej določeno in nekje nad nami napisano z zlatimi črkami... Tudi prav.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: May 24, 2010, 10:30:20 AM »
ma ne kje pa, fora je v tem, da imam cel kup mamic, ki bi recimo rade vedele ali bodo še kdaj zanosile. In sem rekla OK grem najprej naštudirat svojo karto, da lahko potem nekaj trdim. Ampak se strinjam slobodna volja je tista, ki odloča. No pa spet bom rekla kakor za koga, za nekoga pasivnega, ki čaka kaj mu bo življenje prineslo, bo verjetno če bi mu rekla trije otroci bodo to tudi dokončno, ker bo začel delati tako da bo imel tri otroke, če razumeš kaj hočem povedat.

Jaz recimo v svojem primeru pa ne vem če je to sploh res, moram še malo raziskati če že imam zapis za tri otroke, jih tri definitivno ne bom imela. Ker si jih ne želim toliko. Pika.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: May 24, 2010, 10:38:30 AM »
Tudi pasivnost je izbrana in je zatorej manifestacija svobodne volje.

Si pa načela zanimivo temo, namreč sugestivne moči astrologije, sem veliko razmišljal o tem zadnje čase in morda se spravim h kakemu sestavku.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: May 24, 2010, 12:47:44 PM »
Glede te teme o številih otrok v peti, je dilema tudi o številih zakoncev v 7  ;D ;)

Ne moremo natančno določit števila otrok, lahko pa seveda predvidevamo, da jih je več ali pa manj, gre pa tudi za nerojene otroke.

Jane, samo po številu planetov ne moreš določit števila otrok. Poleg tega je pomembno ali so to planeti, ki so otrokom naklonjeni ali ne

Bojan - partner je zapisan v 7 hiši - njegovi otroci pa v 5 hiši od 7, kar pomeni, da se iz naše karte to seveda vidi.  ;)
www.Astro-Star.net