Author Topic: Tarot IV del  (Read 74447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Tarot IV del
« Reply #150 on: May 20, 2008, 08:50:35 PM »
Zivijo, tar_mar!

Jaz se ze dve uri mucim pisat zivljenjepis, ki naj bi ga poslala na eno podjetje. Pa mi zgleda ni usojeno: predno sem zacela pisat sem razbila kozarec, sedaj mi preglavice dela racunalnik in funkcije v wordu (tole sem morala dat iz sebe  >:( ).

Zanimivo pri tem oglasu za delo je, da sem ga opazila ze pred enim mesecem, po premisleku nisem poslala, ceprav se mi je zdela dobra opcija. Sedaj pa spet iscejo.

Poskusila bom v vsakem primeru, kaj pa karte pravijo? Se bliza kaksna sluzba?

Hvala, dragi tar_mar! :-*

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #151 on: May 22, 2008, 10:11:09 AM »
Pozdravljen, tar mar!

Zanima me, kdaj vidiš, da bom začela s pripravništvom? Konec tega meseca ali na začetku junija? Moj občutek mi pravi, da junija...Bom zadovoljna z delovnim mestom, katerega mi bodo dodelili?

Ali bo pri zagovoru diplomske naloge, šlo vse brez težav in mučenja? Vidiš mogoče terminsko, kdaj bo?

Hvala! 8)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #152 on: May 22, 2008, 11:14:18 AM »
Dragi moj "nevidni" prijatelj, bliža se moj rojstni dan, pa te prosim za tvoj upogled. Kaj mi v naslednjem letu prinaša usoda (stopam v leto puščavnika, siicer je pa tudi moje osebno število 9).

Lep dan ti želim,  :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #153 on: May 22, 2008, 01:36:13 PM »
Zivijo, tar_mar!

Jaz se ze dve uri mucim pisat zivljenjepis, ki naj bi ga poslala na eno podjetje. Pa mi zgleda ni usojeno: predno sem zacela pisat sem razbila kozarec, sedaj mi preglavice dela racunalnik in funkcije v wordu (tole sem morala dat iz sebe  >:( ).

Zanimivo pri tem oglasu za delo je, da sem ga opazila ze pred enim mesecem, po premisleku nisem poslala, ceprav se mi je zdela dobra opcija. Sedaj pa spet iscejo.

Poskusila bom v vsakem primeru, kaj pa karte pravijo? Se bliza kaksna sluzba?

Hvala, dragi tar_mar! :-*

Res je že preveč dolgo se ti vlečejo te zadeve s tvojo službo.
Vendar se ti obetajo spremembe tudi na tem področju. Zaključi se ti vse tarotom XX. kar bi lahko interpretila kot zaključek določenega stanja in hiter pričetek novega, tudi na področju zaposlitve.

Uspeh ti želim

Tar_Mar

Hvala, tar_mar!

Saj vem, da enkrat bo, zato ostajam optimisticna!

pozdravcek :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #154 on: May 22, 2008, 02:59:11 PM »
Kja pa jaz vidim? Vidim, da si imela precej težko obdobje, ki tej je posledično pahnilo v to stanje, v tem stanju, boš se pa zelo dobro presenetljivo, (kar pri drugih ni v navadi) poštimala in porihtala, tako, da boš kot Feniks krenila v boljšo situacijo.
Boš še malo osamljena vendar bo in botem bo lepoooooo... Ne bo ravno vse...ampak večina bo..

:)

Tar_Mar
[/quote]

Dragi prijatelj, vesela sem tvoje razlage, saj me navdaja z optimizmom.
Na veliko srečo imam ob sebi dobrega moža. Ker pa sva oba po osebnem številu puščavnika, znava živeti v samoti.

Kar se pa tvojega pogleda tiče, si mi zelo lepo opisal prihajajoče leto, vendar si me pustil malo v "megli" :-[. Prosila bi za vpogled glede financ. Astrološko mi to ne obeta kaj dobro sliko. Ampak pustiva astrologijo. Kaj mi ti praviš :)?

Hvala :)
« Last Edit: May 22, 2008, 04:51:02 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #155 on: May 23, 2008, 09:50:44 AM »
Kja pa jaz vidim? Vidim, da si imela precej težko obdobje, ki tej je posledično pahnilo v to stanje, v tem stanju, boš se pa zelo dobro presenetljivo, (kar pri drugih ni v navadi) poštimala in porihtala, tako, da boš kot Feniks krenila v boljšo situacijo.
Boš še malo osamljena vendar bo in botem bo lepoooooo... Ne bo ravno vse...ampak večina bo..

Tar_Mar

Dragi prijatelj, vesela sem tvoje razlage, saj me navdaja z optimizmom.
Na veliko srečo imam ob sebi dobrega moža. Ker pa sva oba po osebnem številu puščavnika, znava živeti v samoti.

Kar se pa tvojega pogleda tiče, si mi zelo lepo opisal prihajajoče leto, vendar si me pustil malo v "megli" :-[. Prosila bi za vpogled glede financ. Astrološko mi to ne obeta kaj dobro sliko. Ampak pustiva astrologijo. Kaj mi ti praviš :)?

Hvala :)

Zdravo!

Za finance v naslednjem letu, je pa takole:

Ne bo veliko, vendar se vama obeta neka nagla sprememba glede financ, da dolgi rok, naj bi postala stalnica, v smislu, da bo en vir malo šibkejši.
V tolažbo, pa tole. Imela boš kar precej opravka in opravil nujno potrebnih, da boš obdržala prihodke. Te bo psihično trlo.
Veš v vsej tvoji zadevi je pomemben tarot X. Kolo sreče, ki te bo obvarovalo in poskrbelo za nenadna presenečenja glede premoženja in financ v pozitivnem smilu. Ko boš mislila, da je najhuje se odpre. Ne bo blaginje bo pa notranja sreča.

Tar_Mar
[/quote]

Dragi Tar_Mar, hvala od srca. Finance so se res skrčile, ker je mož šel v penzijo. Naj ti to pot povem, da si mi glede mojega vprašanje odhoda v penzijo vse prav predvidel. Hvala ti tudi za to :).

DZK 151

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #156 on: June 07, 2008, 09:03:04 PM »
Ojla

Mene pa zanima:
Sem v vezi, kaj bo s to vezo in kaj se bo zgodilo s moškim, ki prijateljujem.
Zanima me tudi, ali se kaže letos kakšna slušba?

Hvala

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #157 on: June 08, 2008, 07:09:17 PM »
Kaj se bo pa zgodilo s moškim, ki trenutno prijateljujem, bo kaj več od prijateljstva ali ne

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #158 on: June 10, 2008, 10:57:35 AM »
Samo da te pozdravim...medtem, ko čakam na sončka....ki pa se vztrajno skriva...žal!

Lupčka na čelo!
N.

Offline apoje4

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #159 on: July 04, 2008, 12:06:43 AM »
Pozdravljena!
Zanima me kako mi bo sel zakljucek studija, ter ce bom hitro dobila pripravnistvo.
Zanima me tudi kako boz poroko, ki jo nacrtujem naslednje leto, ter z zaposlitvijo pri teti.
Najlepsa hvala,
Lp