Kja pa jaz vidim? Vidim, da si imela precej težko obdobje, ki tej je posledično pahnilo v to stanje, v tem stanju, boš se pa zelo dobro presenetljivo, (kar pri drugih ni v navadi) poštimala in porihtala, tako, da boš kot Feniks krenila v boljšo situacijo.
Boš še malo osamljena vendar bo in botem bo lepoooooo... Ne bo ravno vse...ampak večina bo..

Tar_Mar
Dragi prijatelj, vesela sem tvoje razlage, saj me navdaja z optimizmom.
Na veliko srečo imam ob sebi dobrega moža. Ker pa sva oba po osebnem številu puščavnika, znava živeti v samoti.
Kar se pa tvojega pogleda tiče, si mi zelo lepo opisal prihajajoče leto, vendar si me pustil malo v "megli" :-[. Prosila bi za vpogled glede financ. Astrološko mi to ne obeta kaj dobro sliko. Ampak pustiva astrologijo. Kaj mi ti praviš
?
Hvala 
Zdravo!
Za finance v naslednjem letu, je pa takole:
Ne bo veliko, vendar se vama obeta neka nagla sprememba glede financ, da dolgi rok, naj bi postala stalnica, v smislu, da bo en vir malo šibkejši.
V tolažbo, pa tole. Imela boš kar precej opravka in opravil nujno potrebnih, da boš obdržala prihodke. Te bo psihično trlo.
Veš v vsej tvoji zadevi je pomemben tarot X. Kolo sreče, ki te bo obvarovalo in poskrbelo za nenadna presenečenja glede premoženja in financ v pozitivnem smilu. Ko boš mislila, da je najhuje se odpre. Ne bo blaginje bo pa notranja sreča.

Tar_Mar
[/quote]
Dragi Tar_Mar, hvala od srca. Finance so se res skrčile, ker je mož šel v penzijo. Naj ti to pot povem, da si mi glede mojega vprašanje odhoda v penzijo vse prav predvidel. Hvala ti tudi za to

.