Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1605 on: April 15, 2010, 09:50:16 PM »
Kaj delam narobe? Zakaj njej vedno uspe? :'(

Nič ne delaš narobe, kar počneš v danem trenutku je za tebe najbolje, to so tvoje šole tvoja učenja, ona pa dela svoje.....Ti si ti, ona pa ona......zato gledaj sebe kakor največji čudež tega sveta, nič se ne oziraj na njo, ti veš drugače kakor ona.......iz preprostega razloga, ker ti si edinstvena, unikatna, ti si ti, nihče ni tebi enak  :-* si  ang:, ravno tako je ona.
Prevečkrat se primerjamo s drugimi, ni to pravilna poteza....Kaj če bi poiskala svoje vrline? Mogoče da ona nima takih, ne mogoče, sigurno.....postavi sebe na piedestal, ceni se, videla boš tvoj sijaj, tvojo luč, svetilka si boš na poti življenja......Zato imej se  :-*  ang: ang: ang:

Hvala za te besede! Pa vseeno, imava iste cilje, iste želje, podobne poti pa njej uspe priti do željenega jaz pa izvisim. Tega nekako ne morem dojeti.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1606 on: April 23, 2010, 03:38:46 PM »
Tako groznega dneva pa že dolgo ne! Brez energije, brez kisika v glavi...gori rdeča lučka...ne manjka dosti, pa bom pregorela...če tega projekta ne bo kmalu konec, bo konec samo še z mano...doma pa nič boljše...kdo ima 5 minut časa je tečen kot ne bom rekla kaj! Samotnega otoka za par dni se pa sedaj res ne bi branila!!!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1607 on: April 23, 2010, 08:56:36 PM »
Sonce sej veš kako "sporočilo" ti je zadnjič Gaja predala, naredi predah v službi  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #1608 on: April 23, 2010, 11:03:11 PM »
Pol pa se je zađvicu full... ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1609 on: April 24, 2010, 04:28:08 PM »
Že dolgo nihče se tu ni izlil, ah, verjetno ni potrebe  ;)

No bom pa sama nekaj,  lepo  ko ni kaj za dodadat, ko ti skoraj vse gre, ja naj bo, lahko se še kaj zašteka, a trenutno gre......Čustva so še vedno globoka, ne nehajo, te dni je  minilo leto..........nikjer ni glasu, ne vem kako je, ja je že moralo tako bit, tudi če srce pravi drugače, koga da poslušamo ::)
 Pustili, dali času čas, ja kaj pa leta, ta tečejo, ah saj ni bitno........bo že nekako, samo da ni bolečine, vse se da prestat.......
Še sama nekaj dodala, danes je tu, neka monotonija, otožnost. :-\
potegne me pa astrologija, žal da se nič ne spoznam v to, tako bi si želela kaj več vedeti, mogoče da se le odločim in pričnem, zanimiva  je pa ful........ :-*......

Anonymous

• Guest
« Reply #1610 on: April 24, 2010, 05:26:38 PM »
Sonce sej veš kako "sporočilo" ti je zadnjič Gaja predala, naredi predah v službi  ;)
...če pa, če pa...

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1611 on: April 24, 2010, 05:27:07 PM »
ups...moje

Anonymous

• Guest
« Reply #1612 on: April 24, 2010, 11:35:33 PM »
Vem,da delam iz muhe slona, a vseeno me je prizadelo.
Ker najprej pomislim,kako grozna sem, grda. Nimam takih oblek kot ona, nimam take postave, nimam takšnega stila oblačenja, nimam tako lepih las, občutka za ličenje.
Saj ne morem zameriti, da je situacija pač takšna.
Normalno, da jo vsi opazijo in si jo želijo.
Vedno ostajam v senci. Izgovor "saj ti imaš pa pamet, namesto lepote", mi ne pomaga več.

Anonymous

• Guest
« Reply #1613 on: April 25, 2010, 01:21:29 AM »
Ah tebi pa ženski kompleksi in tudi zavidanje ven seka.  Oboje je slaba značilnost.  Torej bodi ti in šele takrat boš srečna.

Anonymous

• Guest
« Reply #1614 on: April 25, 2010, 09:11:16 AM »
IŠČE SE ... duhovni vodnik ... za poglobljene pogovore o duhovnosti in vsem kar pase zraven

Anonymous

• Guest
« Reply #1615 on: April 28, 2010, 01:41:09 PM »
Še vedno je v meni, ne preneha, danes sem izvedela da je diplomiral, me veseli, lepo, superca, kdaj se mi odvali od srca? Ne vem, še je v meni,  to čustvo do njega, tudi če je daleč vse to, ne morem ga preboleti, srce še vedno bije, pridem do recpta- kako ga prebolet? :-\, ang:že dolgo vas prosim, kdaj pride ura ???, te dni je bilo res močno, in še vedno je :'(, rabim samoto, mir, hočem biti sama s svojimi mislimi, tisto najlepše kar obstaja, ne vidim smisla v nobeni stvari, vse mi je brez veze. Saj ne rečem je lepo življenje ali če v mojem mozaiku manjka samo en kamenček ni popoln, torej= popolnosti ni, vse je odšlo, že zdavnaj. Zavedam se vsega, ali on še vedno vleče, njegove energije še vedno so povezane s mojimi mislimi, saj ni več tolikšne bolečine, ne  na trenutke mi je lepo, a pride tudi obdobje  :'(, ko se ga spominjam. Vidim ga  v vsemu, tudi travna bilka me spominja na njega......vse kar je na tej zemlji me spominja da je nekoč bil del mene, če sem jaz bila del njega, to pa ne vem :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1616 on: April 28, 2010, 02:12:06 PM »
Popolna si, tukaj in sedaj, takšna kot si.
Sprejmi to in vse bo v redu.

Anonymous

• Guest
« Reply #1617 on: April 28, 2010, 03:57:54 PM »
Saj sprejemam vse,  mislila, da je polegla bolečina, ali ni se :-\, čustva so še vedno globoka, segajo daleč v davnino, pravijo: daljava napravi svoje, ne, ni res, pri meni je nasprotno, ga ne vidim, ne vem nič o njemu, a srce še vedno bije.......saj je vredu, ker tako tudi mora bit....le srce ne uboga glave, že zdavnaj sem sprejela sklep: odpisala bom vsa čustva, njega, spomine, ne gre. Noče in noče, trdovraten madež je to  :-\

Hvala ti za odziv, saj po tolikšnem času mi resnično ne rabi nasvet, že dolgo si prigovarjam samo čas, a ta čas je zgolj iluzija, zdi se, da ga ljubim še bolj kakor pred letom in pol, ko je vse skupaj po gobe šlo...ja no videli bomo, je rekel ta slep. Hotela samo to povedat, le dušo sem si hotela po dolgem času olajšat, izkašljat malo, hvala ker si prebiral/a.

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1618 on: April 29, 2010, 10:11:26 AM »
Močno je vse to, greje, kakor da je tu, čutim ga,  ang: prosim...........

:-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1619 on: April 29, 2010, 11:01:33 AM »
AJS kok je hud in vroč. Sam za v postlo zbasat  :o ;D