Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1980 on: September 21, 2010, 11:42:04 AM »
verjamem...ampak rezultati so nekako dobrodošli...ker to je že poden od podna  :-\
želim, verjamem, manifestiram...končni rezultat = NIČ!!! Še več, vse kontra! Pa ne mi z nekimi prepričanji ven hoditi, ker jih nimam! Sem vse pošlihtala, verjamem, ampak...nič od ničesar!
Mam puni k**** vsega že!

Anonymous

• Guest
« Reply #1981 on: September 21, 2010, 11:49:51 AM »
Je že tako najbolje zate. Tudi jaz sem bila v taki situaciji. Sem si želela, manifestirala ... Pa nič. Najraje bi že vse skupan nekam poslala rekoč, da je vse en blef.
Mogoče pa preveč vztrajaš pri svojem, pa se zato ne premakne nikamor. Pusti odprte vse možnosti, pa bo takoj.
Tako je bilo pri meni.

Anonymous

• Guest
« Reply #1982 on: September 21, 2010, 01:06:08 PM »
verjamem...ampak rezultati so nekako dobrodošli...ker to je že poden od podna  :-\
želim, verjamem, manifestiram...končni rezultat = NIČ!!! Še več, vse kontra! Pa ne mi z nekimi prepričanji ven hoditi, ker jih nimam! Sem vse pošlihtala, verjamem, ampak...nič od ničesar!
Mam puni k**** vsega že!
Kako te razumem. Sama ko sem v takih situacijah, ali situaciji kot si te trenutek si vzamem v roke knjigo, zelo mi pomaga. Ob njej si malo svoj um preusmerim drugam, ne več v središče dogajanja in želenega. Podam se v svet granja in zanimanje za napisano me nekako odvrne od zadeve, se umirim, priznam ni za dolgo ali je. Tudi spanec mi veliko pomaga, ko spim sem tudi z mislimi tam ali tega se ne zavedam. Ne vem koliko ti je branje domače, nočem te učit ali biti pametna, glej ne jemat tako, ali te popolnoma razjumem in verjamem da ti ni niti male lepo trenutno v svoji koži.
Predlog: Pogovor z nebesi = enkratna literatura, nisem sigurna avtorja, dozdeva se mi da je Dooren(ali jemlji za rezervo, če boš poiskala bo to to, ima moder ovitek)
Drugo pa prebiram sedaj in naslov je POtovanje duš =Michael Duff Newton, knjiga je enkratna, toliko uporabnega ali pa se mi je odprlo veliko novega, mene je tako prevzela, ne prevzela omamila me je, ko jo berem lebdim, požiram besede, tudi pomirila. Ti poglej kaj ti dobro dene, to napravi. Je pa tudi res, težko je kje dobiti človeka da ti bo svetoval, poslušal in predvsem te ne obsojal, še vedno nas ven daje to obsojanje,(saj nekateri rečejo saj ne obsojam, ali vseeno čutiš v njihovem govoru, pisanju kanček tega, pa tudi nestrpnosti je še kar. Vsi bi radi da drugi delujejo tako kakor smo si mi zamislili, ali žal ne gre. No ja sedaj že malo nakladam. Toda vedi če boš kaj rabila, kako toplo besedo,  nasvet( bolj tako kakor lahko drugi predlaga),  v sebi si si najbolj domača in ti res najbolje veš, ali včasih je resnično teško, ko nas tole naše telo tako utesnjuje. Imej se rada,če bi pa se še malo izlila te bom z veseljem pomirila, če to potrebuješ. Vem kako je ko iščeš in nikjer ni tega kar bi potrebovala.  :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1983 on: September 21, 2010, 05:05:37 PM »
Je že tako najbolje zate. Tudi jaz sem bila v taki situaciji. Sem si želela, manifestirala ... Pa nič. Najraje bi že vse skupan nekam poslala rekoč, da je vse en blef.
Mogoče pa preveč vztrajaš pri svojem, pa se zato ne premakne nikamor. Pusti odprte vse možnosti, pa bo takoj.
Tako je bilo pri meni.
Oprosti ker te bom citirala:
kaj pa če človek čuti da bi to moralo biti to? Zakaj pri temu vztraja? Kaj če jo notranji glas tako vodi (pa je preveč obremenjena in fokusirana da ne sliši) neka sila jo drži pri zadevi, da se ne odmakne, ne odneha! Sama mislim da smo si sami najboljši vodič, svetovalec, saj ne da drugi ne ve, veliko stvari ve, lahko celo več kakor mi in to na tone znanja lahko prenaša na svojih plečih, ali v določenem primeru nima potrebnega znanja, zakaj -ker ni šel skozi isto pot kakor dotični. Veliko premišljujejm o tem in onem, danes dobim 1 odgovor se mi zdi da gre korak naprej, jutri mi nekaj nagaja, ja mislim da ego in me ponovno hoče odvrnit od centra. Toda jaz čutim da je tako, seve, predpostavljamo da (se motim), le čas bo to pokazal, res da bom šla skozi lekcijo, učenja katero mi bo pomagalo, kako in kaj pa bom šele ugotovila. Ko dajemo drugim nasvete je potrebno biti uvedeven, če nam je nekaj jasno ni tudi drugi strani enako. Sedaj razumem ko se pravi: Poglej s druge perspektive, torej ne samo s svojega stališča učenosti in znanja, poglej tudi z druge strani- lahko da človek ne dojema oz. ne vidi v enaki luči!
 :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1984 on: September 26, 2010, 11:56:08 AM »
Jaz te čisto razumem. Še zmeraj me to matra, da vsakič ko se ti ne zmanifestira nekaj, pač rečeš, to je v najvišje moje dobro. Vem, da se velikokrat to vidi šele čez čas, ampak vseeno mi ni jasno... Če daš ukaz, bi se pač mogel izpolniti. In vse prevečkrat se mi zgodi, da se mi napol zmanifestira potem se pa kar ustavi... Ja, ja me še kar mede vse skupaj.

Anonymous

• Guest
« Reply #1985 on: September 26, 2010, 12:49:38 PM »
Tako je bilo pri meni.
Oprosti ker te bom citirala:
kaj pa če človek čuti da bi to moralo biti to? Zakaj pri temu vztraja? Kaj če jo notranji glas tako vodi (pa je preveč obremenjena in fokusirana da ne sliši) neka sila jo drži pri zadevi, da se ne odmakne, ne odneha! Sama mislim da smo si sami najboljši vodič, svetovalec, saj ne da drugi ne ve, veliko stvari ve, lahko celo več kakor mi in to na tone znanja lahko prenaša na svojih plečih, ali v določenem primeru nima potrebnega znanja, zakaj -ker ni šel skozi isto pot kakor dotični. Veliko premišljujejm o tem in onem, danes dobim 1 odgovor se mi zdi da gre korak naprej, jutri mi nekaj nagaja, ja mislim da ego in me ponovno hoče odvrnit od centra. Toda jaz čutim da je tako, seve, predpostavljamo da (se motim), le čas bo to pokazal, res da bom šla skozi lekcijo, učenja katero mi bo pomagalo, kako in kaj pa bom šele ugotovila. Ko dajemo drugim nasvete je potrebno biti uvedeven, če nam je nekaj jasno ni tudi drugi strani enako. Sedaj razumem ko se pravi: Poglej s druge perspektive, torej ne samo s svojega stališča učenosti in znanja, poglej tudi z druge strani- lahko da človek ne dojema oz. ne vidi v enaki luči!
 :-*

Vse to sem se tudi jaz spraševala. Pač moraš skozi to lekcijo, zato te vleče.

Anonymous

• Guest
« Reply #1986 on: September 27, 2010, 12:30:05 AM »
...
Drugo pa prebiram sedaj in naslov je Potovanje duš =Michael Duff Newton, knjiga je enkratna, toliko uporabnega ali pa se mi je odprlo veliko novega, mene je tako prevzela, ne prevzela omamila me je, ko jo berem lebdim, požiram besede, tudi pomirila.
...
Zanimivo, mene sta ti dve knjigi od Newtona spravili le v blago depresijo  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1987 on: September 27, 2010, 09:49:19 AM »
Ja po neki strani sigurno, ker prideš do določenih spoznanj, potem pa prične ego špilat in dvom prihaja na plano ::) ane? Kaj pa če je to šala, kaj če je napisano samo tako, kaj in še nx kaj. Sama pa sem pirčela dvomiti v druge reči. Meni večkrat izrečen stavek;  Prepusti se, vse je vnaprej določeno! Ravno v tej knijgi sem dobila pojasnilo, nič ni v naprej določeno, bom kar citirala poved.
"ČE bi bilo vse v naprej določeno, ne bi imela naša prizadevanja nobenega smisla in opravičila. Ob neprijetnih dogodkih ni mišljeno, naj fatalistično predano obsedimo in se ne trudimo, da bi položaj izboljšali z neposrednimi spremembami. V vsakem življenju doživljamio priložnosti za spremembe, povezane z navarnostjo. Te priložnosti se lahko pojavijo ob neprimernih časih. Morda na njihov pojav nimamo vpliva, venar pomenijo izziv.
Zaenkrat mi je odstrla veliki del trenutnega življenja, tudi odgovore sem dobila, kakor napr. o karmi( do sedaj si nisem bila najbolj na čistem kaj to je, tisto o vzroku in posledici, ni najboljše pojasnilo za laika, pa tudi ne tisto kar sedaj delaš boš potem plačeval, nič ni res, vse se kompenzira, duša ni sebična kakor človek, tudi če v nas prebiva duša, vendar je človeško bitje drugače programirano, ima tudi vzorce, načela, prepričanja, to jih dobi od okolice, staršev, družbe)  lahko da je samo trenutni vzgib in čez čas pridem ponovno na stara pota  ??? Ali trenutno mi je dobro, nadam se da tako tudi ostane. :D Je pa opisano v knjigi tudi o žalosti in samopomilovanju tudi to je za nekaj koristno, suma sumarum, vse kar se nam dogaja je v naše dobro, duša s tem raste in se krepi. Ja ni kaj tam na oni strani je lepše in zato se nekatere duše ne želijo ponovnega vračanja na zemljo in tukajšnje izkustvo jih bega.
 :-\ :-* :-*

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1988 on: October 01, 2010, 06:39:12 PM »
 :D :D :D :D :D danes se mi smeji. ;D ;D ;D ;D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1989 on: October 07, 2010, 10:21:02 PM »
:D :D :D :D :D danes se mi smeji. ;D ;D ;D ;D

Danes tudi?  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1990 on: October 10, 2010, 07:32:38 PM »
tečna sem:(

Anonymous

• Guest
« Reply #1991 on: October 10, 2010, 09:27:00 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1992 on: October 10, 2010, 10:26:10 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1993 on: October 11, 2010, 12:32:55 PM »
Zbegana sem, ne vem, ali je to zgolj moj ego, ki mi govori, ali so to resnično moje želje... Me vleče drugam, priznam, samo ali je to zgolj namera mojega ega, da me odpelje stran od tod? Da mi omogoči šanso, da pobegnem pred vsem? Ali so to resnično moje srčne želje? Ali se zgolj bojim pustiti tukaj vse za seboj? Se bojim, da mi ne bi uspelo, da bi bila nesrečna... Kaj, če je to napačna odločitev?

Anonymous

• Guest
« Reply #1994 on: October 11, 2010, 02:27:29 PM »
Ego te zavira pri poti naprej ...