Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1950 on: August 30, 2010, 03:47:26 PM »
zmigaj se dečko, mene bo razgnalo!!!

se podpišem pod to  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1951 on: August 30, 2010, 05:02:04 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1952 on: August 30, 2010, 05:37:28 PM »
Priznam, zaljubljena sem do ušes! Ne bom več zanikala, ne morem več skrivati niti zadrževati teh čedalje močnejših čustev v meni. Nikoli si nisem mislila, da te lahko neko čustvo tako zelo odnese. Nikoli si nisem mislila, da te nekaj lahko tako zelo prevzame. Sprva sem mislila, da je zgolj še ena zatreskanost, ki slej ko prej mine. Sedaj ugotavljam, da je to čustvo iz dneva v dan močnejše, iz dneva v dan globlje, iz dneva v dan intenzivnejše. Po eni strani se kar bojim predati vsem tem čustvom, ki me preplavljajo, toda ugotavljam, da mi ravno to čustvo v teh trenutkih mojega življenja daje neizmerno moč in podporo. Nič se mi ne zdi nemogoče, še bolj se zavedam svoje moči, moči svojih misli. Globoko v sebi vem, da ta čustva niso enostranska, da so prisotna tudi pri njem. Čeprav čutim, da ga je še strah se prepustiti tej strasti, pa vem, da se bo tudi on kmalu vdal. Ne bo drezala, ne bom hitela, vse je tako, kot mora biti. Hvala nebesom, hvala Kreatorju in hvala angelom, ker so mi pokazali, kakšna neizmerna moč in sposobnost čutenja se skriva v meni. In nenazadnje hvala vsem tukaj na forumu, kajti z vašo pomočjo sem zopet našla samo sebe, našla svoje mesto v tem svetu in našla ljubezen svojega življenja. Vedite, da vas ne bom nikoli pozabila, vedno vas bom nosila v svojem srcu, ki je veliko močnejše in premore veliko več ljubezni, kot sem sprva mislila.

HVALA!
 :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1953 on: September 01, 2010, 09:03:27 AM »
Priznam, zaljubljena sem do ušes! Ne bom več zanikala, ne morem več skrivati niti zadrževati teh čedalje močnejših čustev v meni. Nikoli si nisem mislila, da te lahko neko čustvo tako zelo odnese. Nikoli si nisem mislila, da te nekaj lahko tako zelo prevzame. Sprva sem mislila, da je zgolj še ena zatreskanost, ki slej ko prej mine. Sedaj ugotavljam, da je to čustvo iz dneva v dan močnejše, iz dneva v dan globlje, iz dneva v dan intenzivnejše. Po eni strani se kar bojim predati vsem tem čustvom, ki me preplavljajo, toda ugotavljam, da mi ravno to čustvo v teh trenutkih mojega življenja daje neizmerno moč in podporo. Nič se mi ne zdi nemogoče, še bolj se zavedam svoje moči, moči svojih misli. Globoko v sebi vem, da ta čustva niso enostranska, da so prisotna tudi pri njem. Čeprav čutim, da ga je še strah se prepustiti tej strasti, pa vem, da se bo tudi on kmalu vdal. Ne bo drezala, ne bom hitela, vse je tako, kot mora biti. Hvala nebesom, hvala Kreatorju in hvala angelom, ker so mi pokazali, kakšna neizmerna moč in sposobnost čutenja se skriva v meni. In nenazadnje hvala vsem tukaj na forumu, kajti z vašo pomočjo sem zopet našla samo sebe, našla svoje mesto v tem svetu in našla ljubezen svojega življenja. Vedite, da vas ne bom nikoli pozabila, vedno vas bom nosila v svojem srcu, ki je veliko močnejše in premore veliko več ljubezni, kot sem sprva mislila.

HVALA!

tudi pod to bi se mirne duše lahko podpisala!!! Kot da bi brala samo sebe  b :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1954 on: September 01, 2010, 09:46:11 AM »
Lep je dan, vse diši že po pomladi, lep je dan, lalalala........
  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1955 on: September 04, 2010, 12:25:15 PM »
Jaz bom znorela. Ne morem več. Pucam, pucam, delam theto, nič ne pomaga. Ne da se mi dihat, ne da se mi med ljudi, ne počutim se v redu, res ne. Ne znam opisat stanja, ne znam najdit razloga.
Enostavno sivina. Grem ven, na travo, si skuham najljubšo jed, nič. Isti prazen čuden filing. Ne poznam se take in ni mi v redu tole počutje. Verjamem,da tudi drugi ob meni trpijo, ker res nisem lahka za prenašat. Ni pms, ni depresija. Kaj pa mi je potem,no?!

Anonymous

• Guest
« Reply #1956 on: September 04, 2010, 01:00:29 PM »
Jaz bom znorela. Ne morem več. Pucam, pucam, delam theto, nič ne pomaga. Ne da se mi dihat, ne da se mi med ljudi, ne počutim se v redu, res ne. Ne znam opisat stanja, ne znam najdit razloga.
Enostavno sivina. Grem ven, na travo, si skuham najljubšo jed, nič. Isti prazen čuden filing. Ne poznam se take in ni mi v redu tole počutje. Verjamem,da tudi drugi ob meni trpijo, ker res nisem lahka za prenašat. Ni pms, ni depresija. Kaj pa mi je potem,no?!
Lahko bi se podpisala pod to le da jaz vem zakaj  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1957 on: September 04, 2010, 01:09:58 PM »
Strah me je :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1958 on: September 04, 2010, 01:23:17 PM »
Strah me je :'(

Ne sme te biti strah, vse bo ok!

Anonymous

• Guest
Re: Olajaj se malo
« Reply #1959 on: September 05, 2010, 12:45:42 AM »
Preekirala sem svojo "knjigo skrivnosti". 2 od 4 elja sta se uresniili v roku 4 mesecev. Obe skrajno natanno! Nocoj sem pripisala 2 novi, ju polepila s slikicami in...skratka, sta obelodanjeni. Sedaj prihaja najteji del...akanje!
Kar ne bi bilo tako hudo, e ne bi ob eni elji srek vztrepetal, ob drugi pa kar zaigra!
ni dvoma, sem se zaljubila! In to 2x :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1960 on: September 12, 2010, 04:43:42 PM »
Čutim da se zaljubljam kljub temu da se ne smem. Ne vanj ne zdaj

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1961 on: September 12, 2010, 04:57:53 PM »

Šment.  ;D

Kdo pravi, da se ne smeš?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1962 on: September 12, 2010, 07:53:53 PM »

Če je tisti pravi bo tudi pravi čas. Sicer pa se strinjam z Bojanom, kdo pravi, da ne smeš? Zakaj ne zdaj in zakaj ne vanj?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Anonymous

• Guest
« Reply #1963 on: September 12, 2010, 10:05:05 PM »

Seveda lahko, seveda zdaj  ;)

Vedi, da je vedno pravi čas, da nikoli ni napačen. Pomembno je samo, kaj ti verjameš. Prepusti se, ne sekiraj se, verjemi, da ko te bo prevzelo, se ne boš več sekirala, vse se bo poklapalo točno tako, kot se mora.

Jaz sem s tabo

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1964 on: September 13, 2010, 10:20:13 AM »
Čakam...  :-\