Eh Bojan, sedaj ko si že izpostavil, da sem to jaz, pa lahko še sem napišem

Torej jaz tut tega NE štekam. Pa kaj nej vam napišem, spesnim pa še strip narišem al kako? mislim, smotano je tole vse skupaj. in pol ti lepo čiči in čaki in si misli svoje. in to je tukaj recimo popolni primer!
na malci sva se že večkrat srečala, prišlo je do kontakta z očmi, se je videlo, da pogleduje v mojo smer "nenamenoma" ane. no sej hvala bogu mam 3 dece sabo na malci, ki mi vsaj mal pomagajo razvozlat use zadeve

ga dodam na fb, me potrdi, si mislim, ok verjetno si mogoče kaj dojel namig. nič! mu pošljem sporočilo, če greva na kavo (seveda prek fb ker telefonske nimam ane, službene telefone in mejle pa ne mislim izkoriščat v osebne namene, čeprav mejl vem, telefonsko bi pa zlahka dobila). po določenem času dobim odgovor, da je že doma in da greva lahko naslednji teden če sm na šihtu. pa rečm sm na šihtu ja. od takrat naprej tišina.
pošljem nato sporočilo prek fb-ja evo moja telefonska, da se ne loviva prek fb-ja. lepo se imej, saša
in piši riši, še do danes nič! pa kaj nej mu še čez vhod razobesim ja me potencialno interesiraš, a bi šel na kavo z mano?!
in točno tako kot reče sonce. da se en namig pol pa vidi ti ovo, ništa od njega!

men ni panike rečt enmu modelu pejt greva na kavo, sprehod čik whatever pač že ane. sam da pa tkole zmrzneš... ne vem no...
rajš od začetka reč lej sorry bejba, ne bo šlo ne pa neki slepomišit vse naokrog!

drugače pa bojan, se strinjam s tabo glede tele emancipacije.

je res, da znamo ženske izkoristit zlo hit tole emancipacijo ravno tam, kjer nam tega treba, drugače pa ne.

sicer pa, kar se tiče mojega modela, od katerega ni nobenega glasu... mislim, da ustrašu se glih ni, ker se na delč vidi, kakšne sorte je tip

samo lahko bi pa deci upošteval, da tut nam ženskam ni ravno lahko tkole se izpostavljat. že to, da sploh naredimo kaj v tej smeri, zna bit ZELO težko, pa včasih res ne vemo več, a nej vam kar na čelo vtetoviramo da je interes na naši strani al kaj.... ???
sicer pa sem večni optimist. ta kava vem, da je neizogibna pa naj reče kdor koli kar pač hoče. ker kot sem že omenila tebi bojan, sem dokaj mirna glede celotne situacije, kot da bi globoko v sebi vedela, da to bo šlo skoz. mam momente, ko me odnese in se znesem klele na forumu, samo drugače sem pa kr dost trdna. poleg tega pa če sestavim skupaj par koščkov od napovedi, ki sem jih prejela s parih koncev, bom prejela klic oz vabilo, pa naj bo to pač kdor koli že bo. če ne bo soimenjak mojega šefa, bo že kak drug, boljši

evo zdej veste, saša si drzne kej tazga nrdit. ta ista saša, ki ma jajca, da se gre z dvema decoma vržt dol z mostu, pa da ne pozabim, da grem tako ali tako prva. kolega je rekel, če se bo baba vrgla dol, pol se pa jst tut morm