Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1845 on: June 30, 2010, 03:50:48 PM »
Veste je težko to:, po eni strani želite lovi me, lovi me, po drugi pa nam govorite jaz zmorem vse vsaj enako dobro kot ti.

Se popolnoma strinjam s tabo, Bojan. Žalostno je, da nas je  " razvoj " pripeljal tako daleč, da se moramo ženske učiti spoznavati žensko energijo, jo iskati v sebi - enako velja za moške.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1846 on: June 30, 2010, 04:35:47 PM »
Eh Bojan, sedaj ko si že izpostavil, da sem to jaz, pa lahko še sem napišem  ;D

Torej jaz tut tega NE štekam. Pa kaj nej vam napišem, spesnim pa še strip narišem al kako? mislim, smotano je tole vse skupaj. in pol ti lepo čiči in čaki in si misli svoje. in to je tukaj recimo popolni primer!

na malci sva se že večkrat srečala, prišlo je do kontakta z očmi, se je videlo, da pogleduje v mojo smer "nenamenoma" ane. no sej hvala bogu mam 3 dece sabo na malci, ki mi vsaj mal pomagajo razvozlat use zadeve  :D

ga dodam na fb, me potrdi, si mislim, ok verjetno si mogoče kaj dojel namig. nič! mu pošljem sporočilo, če greva na kavo (seveda prek fb ker telefonske nimam ane, službene telefone in mejle pa ne mislim izkoriščat v osebne namene, čeprav mejl vem, telefonsko bi pa zlahka dobila). po določenem času dobim odgovor, da je že doma in da greva lahko naslednji teden če sm na šihtu. pa rečm sm na šihtu ja. od takrat naprej tišina.
pošljem nato sporočilo prek fb-ja evo moja telefonska, da se ne loviva prek fb-ja. lepo se imej, saša
in piši riši, še do danes nič! pa kaj nej mu še čez vhod razobesim ja me potencialno interesiraš, a bi šel na kavo z mano?!
in točno tako kot reče sonce. da se en namig pol pa vidi ti ovo, ništa od njega!  >:(
men ni panike rečt enmu modelu pejt greva na kavo, sprehod čik whatever pač že ane. sam da pa tkole zmrzneš... ne vem no...

rajš od začetka reč lej sorry bejba, ne bo šlo ne pa neki slepomišit vse naokrog!  >:(

drugače pa bojan, se strinjam s tabo glede tele emancipacije.  ;D je res, da znamo ženske izkoristit zlo hit tole emancipacijo ravno tam, kjer nam tega treba, drugače pa ne.  :P

sicer pa, kar se tiče mojega modela, od katerega ni nobenega glasu... mislim, da ustrašu se glih ni, ker se na delč vidi, kakšne sorte je tip  ;) samo lahko bi pa deci upošteval, da tut nam ženskam ni ravno lahko tkole se izpostavljat. že to, da sploh naredimo kaj v tej smeri, zna bit ZELO težko, pa včasih res ne vemo več, a nej vam kar na čelo vtetoviramo da je interes na naši strani al kaj....  ???

sicer pa sem večni optimist. ta kava vem, da je neizogibna pa naj reče kdor koli kar pač hoče. ker kot sem že omenila tebi bojan, sem dokaj mirna glede celotne situacije, kot da bi globoko v sebi vedela, da to bo šlo skoz. mam momente, ko me odnese in se znesem klele na forumu, samo drugače sem pa kr dost trdna. poleg tega pa če sestavim skupaj par koščkov od napovedi, ki sem jih prejela s parih koncev, bom prejela klic oz vabilo, pa naj bo to pač kdor koli že bo. če ne bo soimenjak mojega šefa, bo že kak drug, boljši  :P

evo zdej veste, saša si drzne kej tazga nrdit. ta ista saša, ki ma jajca, da se gre z dvema decoma vržt dol z mostu, pa da ne pozabim, da grem tako ali tako prva. kolega je rekel, če se bo baba vrgla dol, pol se pa jst tut morm  :D
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1847 on: June 30, 2010, 04:45:39 PM »
Saj je njemu po moje čist jasno, da ti je všeč.
Tudi tvoj postopek je bil povsem v redu, bi pa jaz zdaj že šel do konca in ga postavil pred dejstva.
Pač povej nekaj kot: "Štefan ( ;D), jaz sem bizi do konca tedna, dajva jutri it na kavico, če želiš" Ali karkoli v tem smislu kar je sprejemljivo za tebe.

Si pa predstavljam, da je to še težje za žensko kot za nas. Bi pa jaz to vsekakor naredil. A jaz sovražim ko ne vem na čem sem.  :D

Kar se tiče emancipacije, pomehkuževanja in vsega tega... tako pač je.
Če imaš srečo ugotoviš, na kakršenkoli način že, kaj je moškost in kaj ženstvenost in kaj od tega ti želiš predstavljat. Ko imaš tukaj stvari razčiščene (ali pa si na poti tja), bo tudi ustreznejši partner vsekakor prišel.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1848 on: June 30, 2010, 04:53:44 PM »
Ohoho verjemi, da imam jaz ZELO razčiščene pojme na področju moškosti in ženskosti, ter kaj hočem in kaj ne. Točno vem, kakšnega rabim zraven sebe, to so mi hvala bogu zelo zelo dobro pokazali moji pretekli fantje, ko sem opazila, brez česa ne morem, kaj potrebujem in česa ne prenašam. s pomočjjo mojih super bivših, se mi je slika zelo skristalizirala tako da hvala njim  ;D

Aja, ne ni Štefan, ampak je Borut  :P če že vse veste, loh še to  :D

ja saj bi poslala, samo se mi zdi, da je še malce prekmalu. konec koncev ne želim izpasti kot ena obsedenka z njim, ki pa res nujno rab enga deca za boga vedi kaj  ;D

a misliš, da meni je pa fajn, da ne vem?  :) saj pravim, sem večni optimist, tako da, lej, če bo trajalo, da bo fant dobil jajca in zavrtel to mojo smotano telefonsko, nej si ga vzame. mogoče delujem scary hehehhe
če pa pač ne bo poklical, pa j* ga, me pa že bolši čaka tm zuni  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1849 on: June 30, 2010, 06:28:12 PM »
No vidiš tukaj bi pa jaz klecnila, dvakrat bi rekla, če greš na kavo, pol pa če bi ne bi bilo ne  bu ne mu od njega, bi bila tiho za vse večne čase  ;D :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #1850 on: June 30, 2010, 09:55:49 PM »
Ohoho verjemi, da imam jaz ZELO razčiščene pojme na področju moškosti in ženskosti, ter kaj hočem in kaj ne. Točno vem, kakšnega rabim zraven sebe, to so mi hvala bogu zelo zelo dobro pokazali moji pretekli fantje, ko sem opazila, brez česa ne morem, kaj potrebujem in česa ne prenašam. s pomočjjo mojih super bivših, se mi je slika zelo skristalizirala tako da hvala njim  ;D

Aja, ne ni Štefan, ampak je Borut  :P če že vse veste, loh še to  :D

ja saj bi poslala, samo se mi zdi, da je še malce prekmalu. konec koncev ne želim izpasti kot ena obsedenka z njim, ki pa res nujno rab enga deca za boga vedi kaj  ;D

a misliš, da meni je pa fajn, da ne vem?  :) saj pravim, sem večni optimist, tako da, lej, če bo trajalo, da bo fant dobil jajca in zavrtel to mojo smotano telefonsko, nej si ga vzame. mogoče delujem scary hehehhe
če pa pač ne bo poklical, pa j* ga, me pa že bolši čaka tm zuni  :P

Pahor je pa že zaseden  ;)  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1851 on: June 30, 2010, 10:41:44 PM »
ah jane, saj sem samo enkrat dala povod za kavo pa je bil odziv recimo pozitiven, sedaj je pa tišina. sem bolj te sorte, da po vsej verjetnosti bom čez neki časa če ne bo nič recimo rekla, če je pozabu na kavo al kaj, potem pa tut jst odneham. pa še to vprašanje, če bom naredila, glede na mojo trenutno mirnost z vso situacijo.

še vedno pa seveda mislim, da en odziv vsekakor bo, tako ali drugače.

aja, pahorja kar mejte, pa tut če je zasedn, meni ni všeč  :P
9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #1852 on: July 05, 2010, 03:31:38 PM »
...dan niti ni grozen, moje počutje pa obupno! Kar stiska me v prsih, na jok mi gre...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #1853 on: July 05, 2010, 08:02:44 PM »
glej no glej Gaja "pimp" brez da bi vedela  :D
Ta je bila pa izvirna  ;D hvala za salve smeha  :D :D :D

Samo res! Sem šele zdaj videla, pa je res smešno  :D :D :D

Svaka čast za tako pogruntavščino, ta je dobra  :D :D :D

No, še dobro, da sem šla brat za nazaj. Rajši sem "match-maker" kot pimp, sploh, rada vem za to.  :D

Pa najse že enkrat zgane ta Celjan, da nam ne dela sramote. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1854 on: July 05, 2010, 08:19:19 PM »
glej no glej Gaja "pimp" brez da bi vedela  :D
Ta je bila pa izvirna  ;D hvala za salve smeha  :D :D :D

Samo res! Sem šele zdaj videla, pa je res smešno  :D :D :D

Svaka čast za tako pogruntavščino, ta je dobra  :D :D :D

No, še dobro, da sem šla brat za nazaj. Rajši sem "match-maker" kot pimp, sploh, rada vem za to.  :D

Pa najse že enkrat zgane ta Celjan, da nam ne dela sramote. ;)

ti gaja, nič ne kaže, da bi se zmigal. pomoje vam bo tale celjan še naprej delal sramoto  :D

ah če ne pri enem, boš pa pri drugem match-maker, pa smo zmenjeni  ;D

9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1855 on: July 05, 2010, 09:15:14 PM »
Kak se meni nič ne da, to že skoraj ni za verjet...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1856 on: July 05, 2010, 10:02:45 PM »
Kak se meni nič ne da, to že skoraj ni za verjet...

ja saj čakam, da boš komentiral astrološko karto, pa nič  :o
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1857 on: July 05, 2010, 10:35:32 PM »
saj je zanimiva... mogoče jutri.

Anonymous

• Guest
« Reply #1858 on: July 10, 2010, 11:23:00 PM »
Za koji drek si morm vedno komplicirat življenje?
Zakaj, no, zakaj?

In preklete razdalje, sovražim zveze na daljavo ... mah ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1859 on: July 10, 2010, 11:36:45 PM »
« Reply #1858 on: Today at 11:23:00 PM »

Mogoče niti ni tako slabo, ura  ang: