Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1830 on: June 30, 2010, 11:26:30 AM »
No ko smo že pri tem, mogče pa ima še všpliv mrk, posledično se sprostijo energije ko vpliv popusti, vedi ti :P
Lahko kaj Bojan doda, tam je namreč od doma  :D

:-* :-* :-* :-*, pousti videla boš da pride klic in z njim tudi stric.........malo tako za šalo sem tisto dodala, naj popostri poste ali pick-upe  ;D ;D ;D ;D  ang: :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1831 on: June 30, 2010, 12:41:07 PM »
Anonymous on Today at 12:00:12 PM

še vedno čakam za kavo... ni nobenega odziva od prejšnjega tedna dalje, ko sem samo dobila sporočilo, da lahko ta teden...  :'(

Mislim, da se nimaš kaj bati... Samo poglej uro posta!! Pa naj kdo reče, da se motim...
 ang: ang: ang:

Reply #1825 on: Yesterday at 09:17:44 PM »  ;) še to kakor potrditev  :-* :-* :-* :-* ang: ang: ang: ang:

Hvala!!!  :-* :-* :-* ang: ang: ang:

No ko smo že pri tem, mogče pa ima še všpliv mrk, posledično se sprostijo energije ko vpliv popusti, vedi ti :P
Lahko kaj Bojan doda, tam je namreč od doma  :D

:-* :-* :-* :-*, pousti videla boš da pride klic in z njim tudi stric.........malo tako za šalo sem tisto dodala, naj popostri poste ali pick-upe  ;D ;D ;D ;D  ang: :-*

nikoli se ne ve, kake so energije te, ki po zraku drve in mešajo štrene vse  ;D

No, saj z oadovorom na kavo sem bolj mislil realizacijo le te. Če bo ali ne.

Jaz mislim, da se on zelo dobro spominja tega, večkrat na dan.
Vprašanje je, zakaj ne pokliče.

jah vprašanje, vprašanje... zih ma dobr izgovor  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1832 on: June 30, 2010, 01:17:37 PM »
Vprašanje za moške člane našega foruma...asociacija pač  :D
Dajte mi prosim razložiteto; kemija deluje, pogledi delujejo, vse špila, a fantje se ne podvizate! Vas malo zanese, pa se spet umaknete. Se mi je to zgodilo že 2 x  :D a je kaj narobe z mano ali si najdem takšne talente ali ste se moški preprosto pomehkužili in moramo ženske loviti? Kakšna bo definicija / argument? :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1833 on: June 30, 2010, 01:32:39 PM »
Vprašanje za moške člane našega foruma...asociacija pač  :D
Dajte mi prosim razložiteto; kemija deluje, pogledi delujejo, vse špila, a fantje se ne podvizate! Vas malo zanese, pa se spet umaknete. Se mi je to zgodilo že 2 x  :D a je kaj narobe z mano ali si najdem takšne talente ali ste se moški preprosto pomehkužili in moramo ženske loviti? Kakšna bo definicija / argument? :D

to pa tudi mene zanima  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1834 on: June 30, 2010, 01:45:50 PM »
preveč testosterona pri ženskah in preveč estrogena pri moških = ženske lovijo, moški čakajo  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1835 on: June 30, 2010, 01:47:51 PM »
haha, ja samo potem pride do tega, da ženske damo samo pobudo, pol deci nej se pa zmigajo pismo. sej ne grizemo!! je pa res, da mi je enkrat kolega rekel welcome to our world!  :D

res je težko čakat, priznam, ampak, vse se pač mora  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1836 on: June 30, 2010, 02:22:28 PM »
ženska se nastavlja in " beži ", moški pa lovi  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1837 on: June 30, 2010, 02:39:37 PM »
ženska se nastavlja in " beži ", moški pa lovi  ;D
saj pravim, da lovi, samo kaj, če se pa potem plena, tik preden se bi le ta vdal, ustraši  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1838 on: June 30, 2010, 02:45:51 PM »
ne gre to tako, da srna pravi lovcu :" lovi me, lovi me"   ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1839 on: June 30, 2010, 02:55:58 PM »
Veste je težko to:, po eni strani želite lovi me, lovi me, po drugi pa nam govorite jaz zmorem vse vsaj enako dobro kot ti.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1840 on: June 30, 2010, 03:00:13 PM »
Veste je težko to:, po eni strani želite lovi me, lovi me, po drugi pa nam govorite jaz zmorem vse vsaj enako dobro kot ti.

To ti dam prav, ampak ko pride do te vrste "lovi me", potem si ženske želimo moške, ki znajo zagrabiti in pokazati, da so moški :P Torej moške, ki lovijo in plen (s tem) ulovijo  ;D
Verjamem, da bi se marsikatera strinjala z mano  :D
« Last Edit: June 30, 2010, 03:02:23 PM by sonce »

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1841 on: June 30, 2010, 03:01:30 PM »
Absolutno...

Hočem rečt da so vloge precej zbiksane.
In da se morda lahko tudi malo v našo situacijo vživite, ne?

Vi si pač emancipacijo tako krojite kot vam paše, tukaj pride prav, tam pa raje ne bi...
To pa ma pač določene posledice.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #1842 on: June 30, 2010, 03:04:39 PM »
Absolutno...

Hočem rečt da so vloge precej zbiksane.
In da se morda lahko tudi malo v našo situacijo vživite, ne?

Vi si pač emancipacijo tako krojite kot vam paše, tukaj pride prav, tam pa raje ne bi...
To pa ma pač določene posledice.
Še vedno ne razumem, čeprav se trudim  ;D ženska oddaja vse znake, kemija kar bliska, moški vse to vračate, ko bi pa prišlo do "kemijskega poskusa" pa se bojite, da bo kje kaj eksplodiralo  :D ja kaj za hudiča pa se vam lahko zgodi...hm, saj razumem, boščki se lahko izgubite v čustvih  :D :D :D
(pa ne biti hud  ;D )

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1843 on: June 30, 2010, 03:08:30 PM »
Še vedno ne razumem, čeprav se trudim  ;D ženska oddaja vse znake, kemija kar bliska, moški vse to vračate, ko bi pa prišlo do "kemijskega poskusa" pa se bojite, da bo kje kaj eksplodiralo  :D ja kaj za hudiča pa se vam lahko zgodi...hm, saj razumem, boščki se lahko izgubite v čustvih  :D :D :D
(pa ne biti hud  ;D )

Sem govoril bolj generalno, ne o tej specifični situaciji.

Pri tej situaciji morda vi mislite, da so signali zelo jasni, a je naša percepcija lahko precej drugačna. Ne sklepaj, da je tvoja realnost identična tisti nekoga drugega.
Razlogov je lahko miljon zakaj on ne reagira na oh tako očitne namige.

Če vzememo Sašino situacijo, ona mu je kar poslala svoj telefon in da jo naj kontaktira ko hoče. Morda ga je ravno to zmedlo, da je prevzela iniciativo. Čeprav priznam da sam to težje razumem.
Mogoče ma malega pimpleka, mogoče je ravno iz slabe veze prišel, mogoče mu ni všeč pa je bil le vljuden... pitaj boga.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #1844 on: June 30, 2010, 03:10:23 PM »
hehe, hvala, si me nasmejal  :D :D :D