Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1815 on: June 28, 2010, 02:18:10 PM »
A veste kaj, sem ugotovila, da so krive Gajine tako lepe in prijetne energije, da me je premamil en Celjan  :P

Pa to je seveda samo pozitivno mišljeno  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1816 on: June 28, 2010, 02:26:50 PM »
glej no glej Gaja "pimp" brez da bi vedela  :D

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1817 on: June 28, 2010, 03:14:42 PM »
Ta je bila pa izvirna  ;D hvala za salve smeha  :D :D :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1818 on: June 28, 2010, 07:45:26 PM »
Ta je bila pa izvirna  ;D hvala za salve smeha  :D :D :D

Samo res! Sem šele zdaj videla, pa je res smešno  :D :D :D

Svaka čast za tako pogruntavščino, ta je dobra  :D :D :D
9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #1819 on: June 29, 2010, 12:00:12 PM »
še vedno čakam za kavo... ni nobenega odziva od prejšnjega tedna dalje, ko sem samo dobila sporočilo, da lahko ta teden...  :'(

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1820 on: June 29, 2010, 12:45:47 PM »
še vedno čakam za kavo... ni nobenega odziva od prejšnjega tedna dalje, ko sem samo dobila sporočilo, da lahko ta teden...  :'(

Pa mu pošlji predlog za termin in kraj  :D ne biti sramežljiva  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1821 on: June 29, 2010, 01:37:40 PM »
Saj te razumem včasih deci kar čakajo, ti pa ne dočakaš, potem pa reče; Čakal sem samo besedo, pa bi......Hja, bi če bi, ko bi.......uf so muhasti...
Pa daj ti povod, kakor je rekla sonce, pošlji terin, ali pa opravičilo:

Veš zadeva se povabila na kavo iz pr. tedna. ta teden sem na tesno,  prosto samo torek in sredo popoldan, kaj meniš, kdaj bi se lahko dobila?

Tako ga daš pred dejstvo, nič gunci, minci, pa bi, ko bi, če bi.....
Zavihaj rokave in srečnooooooooooooooo  :-*
Le daj, malo" alla mata" bi rekel italijan- če razumeš špreho= mal neumno se napravi!

:o :-* ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1822 on: June 29, 2010, 01:43:01 PM »
Saj te razumem včasih deci kar čakajo, ti pa ne dočakaš, potem pa reče; Čakal sem samo besedo, pa bi......Hja, bi če bi, ko bi.......uf so muhasti...
Pa daj ti povod, kakor je rekla sonce, pošlji terin, ali pa opravičilo:

Veš zadeva se povabila na kavo iz pr. tedna. ta teden sem na tesno,  prosto samo torek in sredo popoldan, kaj meniš, kdaj bi se lahko dobila?

Tako ga daš pred dejstvo, nič gunci, minci, pa bi, ko bi, če bi.....
Zavihaj rokave in srečnooooooooooooooo  :-*
Le daj, malo" alla mata" bi rekel italijan- če razumeš špreho= mal neumno se napravi!

:o :-* ang:

samo veš kako ne, moškim pa tudi ne more biti vse takoj k riti prinešeno. sem na koncu poslala telefonsko, da se ne bi lovila prek internetnih sporočil, več kot to pa mislim, da je že res pretiravanje  >:( že tako sem bila jaz tista, ki je naredila prvi korak, on se je pa potem odzval. če se gremo pošteno, je res on na vrsti, ker potem jaz že res skorajda obupan izpadem. če ne vidi, kok ma fajn punco pred nosom, pol je pa mal slep!

razumem italijansko drugače ja  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1823 on: June 29, 2010, 02:26:42 PM »
Ja saj razmišljaš v pravo smer, tudi sama si mislim eneko, kaj še hoče več, vse pod nos in še več.......Kaj pa če čaka na potrditev, punca je do kraja zatreskana ker se tako vede....No ne vem, nebi hotela biti preveč vsiljiva tudi sama, malo že, ali vsaka star ima svojo mejo, te razumem, če je preveč se lahko ustraši, no kakor veš......Lahko da rabi hladnokrvnost, pa se potem več ogreje, vedi ga vrag...
Ah kdo bi to razumel, saj veš nihče ni toliko pameten.....
Če vidiš da je tako, potem daj času, čas ali iz izkušen, čas včasih zbledi še tako močno in intenzivno barvo........
Srečnooooooooooooooooooo, ti želim, naj se ti vse pozlati  :-* :-* :-* i on  prebudi.... ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1824 on: June 29, 2010, 03:21:53 PM »
Če bolje razmišljam...

Nekaj sem ugotovila. Že pred časom sem se odločila, da sedaj pa RES ni čas, da se spuščam v veze. Enostavno sem si rekla, ne, zdajle nobenega! In potem pride očesni stik z njim... Ali je možno, da moja podzavest nekako blokira morebitno manifestacijo? Ker če dobro pomislim, si tega po eni strani še vedno želim  :-\

Je pa tudi res, da mi je on tako pognal kri po žilah, da če bi ga zdajle srečala sredi ceste, bi mi kar srce ven skoču.  ::) Verjetno je še vedno prisotna tista notranja želja, da bi še vseeno bilo fino mal sam pri sebi premlet zadeve in biti malo sam. Ah, joj, celotno stvar sem zakomplicirala...

Bom danes naredila eno intenzivno meditacijo na to temo. Sem ravno prejšnji vikend ugotovila, da sem imela ustnice tako razpokane, ker nisem hotela pustiti za seboj svojih preteklih spominov. Mislim, da je sedaj čas, da pustim za seboj mišljenje, da mi je trenutno bolje, če sem sama. Potem pa naj me  >:D pocitra, da bo zavrtel mojo številko  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1825 on: June 29, 2010, 09:17:44 PM »
Anonymous on Today at 12:00:12 PM

Mislim, da se nimaš kaj bati... Samo poglej uro posta!! Pa naj kdo reče, da se motim...
 ang: ang: ang:

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1826 on: June 30, 2010, 10:10:02 AM »
še vedno čakam za kavo... ni nobenega odziva od prejšnjega tedna dalje, ko sem samo dobila sporočilo, da lahko ta teden...  :'(

No, mogoče ni želel kar takoj v ponedeljke poklical, da ne bo preveč "needy" izgledal.
Če se je kaj ukvarjal z oz. bral nasvete od pick up mojstrov je pa verjetnost za to še večja  ;D

No ja, jaz bi te v torek ziher poklical, ne bio dlje čakal.

Mogoče pa res nima absolutno nobene veze s tem.

Kakorkoli že, ti si naredla kar si lahko, kar je tvoja "dolžnost"... po drugi strani pa tudi to ni slab predlog
Veš zadeva se povabila na kavo iz pr. tedna. ta teden sem na tesno,  prosto samo torek in sredo popoldan, kaj meniš, kdaj bi se lahko dobila?

Potem res vse razčistiš...
Odvisno kakšen človek si, jaz, ki rahlo ponorim ko ne vem na čem sem bi že to storil, kdo drug pa ne.

Ni pa treba zdaj iti v doktorske dizertacije aka duhovno meditativno interno dektektivske eksplotacije okol tega.
To je zelo straight forward zadeva, vprašala si če gre na akvo s tabo, odgovor je samo "da" ali "ne".
Zakaj, kako, čemu in oh in sploh... pusti to.

Anonymous

• Guest
« Reply #1827 on: June 30, 2010, 10:30:57 AM »
še vedno čakam za kavo... ni nobenega odziva od prejšnjega tedna dalje, ko sem samo dobila sporočilo, da lahko ta teden...  :'(

No, mogoče ni želel kar takoj v ponedeljke poklical, da ne bo preveč "needy" izgledal.
Če se je kaj ukvarjal z oz. bral nasvete od pick up mojstrov je pa verjetnost za to še večja  ;D

No ja, jaz bi te v torek ziher poklical, ne bio dlje čakal.

Mogoče pa res nima absolutno nobene veze s tem.

Kakorkoli že, ti si naredla kar si lahko, kar je tvoja "dolžnost"... po drugi strani pa tudi to ni slab predlog
Veš zadeva se povabila na kavo iz pr. tedna. ta teden sem na tesno,  prosto samo torek in sredo popoldan, kaj meniš, kdaj bi se lahko dobila?

Potem res vse razčistiš...
Odvisno kakšen človek si, jaz, ki rahlo ponorim ko ne vem na čem sem bi že to storil, kdo drug pa ne.

Ni pa treba zdaj iti v doktorske dizertacije aka duhovno meditativno interno dektektivske eksplotacije okol tega.
To je zelo straight forward zadeva, vprašala si če gre na akvo s tabo, odgovor je samo "da" ali "ne".
Zakaj, kako, čemu in oh in sploh... pusti to.

Pismo vi in vaši pick-up mojstri  :P  no sej, vse se vrača vse se plača hehehe  :D

odgovor na vprašanje glede kave je bil popolnoma jasen: JA

no zdej pa čiči in čaki kdaj se bo gospodič spomnu poklicat. kaj bi vas dece včasih kar na mars nazaj poslala  ;D

jaz sem tudi včasih bila vsa nestrpna itd, potem mi je pa nekdo rekel, da hočem včasih prehitro kakšno stvar izpelat, tako da sedaj rajši malce potrpim in to je to. sej ni tko hudo, če veš da te čaka nagrada  >:D

sicer pa, imam res močen občutek, da se ta kava bo zgodila slej ko prej...  ::)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1828 on: June 30, 2010, 10:55:24 AM »
No, saj z oadovorom na kavo sem bolj mislil realizacijo le te. Če bo ali ne.

Jaz mislim, da se on zelo dobro spominja tega, večkrat na dan.
Vprašanje je, zakaj ne pokliče.

Anonymous

• Guest
« Reply #1829 on: June 30, 2010, 11:21:06 AM »
Anonymous on Today at 12:00:12 PM

Mislim, da se nimaš kaj bati... Samo poglej uro posta!! Pa naj kdo reče, da se motim...
 ang: ang: ang:

Reply #1825 on: Yesterday at 09:17:44 PM »  ;) še to kakor potrditev  :-* :-* :-* :-* ang: ang: ang: ang: