Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1740 on: June 21, 2010, 10:23:36 AM »
Seveda je vsaka situacija drugačna, ampak tvoja je ZELO podobna moji. Že ko sem prvič brala, sem se rekla, da je neverjetno, da se še kje dogaja kaj takega. Razplet pa je lahko isti ali pa drugačen. Bomo videli. Veš, da iz srca upam, da se razplete v tvoje dobro. To se tako ali tako bo ... Vedno je tako.

Hvala ti za spodbudne beseda, ali vem da se ne bo, preveč časa je že za nama, pa tudi vidiva se ne in tudi besede niti pisane ni bilo že več kakor leto in pol. Torej niti ne vem kod hodi, kako mu gre in še vse kar spada zraven. Je pa tiste vrste moškega, kateri to kar obljubi tudi napravi, rekel je takrat: Izbral sem edino pravilno za oba, hm za oba, mogoče za njega, za mene ni imel pravice odločat.......Samo to kar me žalosti je to dejstvo da se ga vedno spominjam. Že zjutraj se lzbudim, srce razbija kot noro in spomin naj je tu, so dnevi mirovanja ali so redki. Saj ni težko, ali na trenutke.......
Sama pravim tako, življenje je pisalo, piše in še bo pisalo take zgodbe...Še bolj neverjetne piše, poznam eno katero se nista nikoli niti taknila ali ljubezen je cvetela dolgo časa, bila je neverjetna ali resnična, tudi če v današnjih časih se zdi nemogoče, še obstajajo ljubezni brez fizičnega stika, le srce in energije delajo svoje, mogoče iz tega razloga je še bolj močno in intenzivno....kaj pa vem.....

V sebi poskusi nehati čakati nanj ... Preveč si vezana na preteklost, zato vse kar traja in traja ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1741 on: June 21, 2010, 10:26:37 AM »
Saj, verjamem ti, da imaš take izkušnje, ampak potem se je treba vprašat, zakaj se ti to vedno dogaja.

Da ne bom o vsemu pisala, nikoli se mi ne dogaja, to je bila prva tovrstna izkušnja, le toliko v moj bran in tebi v opravičilo, preveč dolga zgodba z kratkim zaključkom.
Kaj pa vem, življenje je pisalo tako, je pa res, kakor sem prebirala v enem od zgornijh postov, veliko stvari je prinesel s seboj, ljubezen, spoznanje da do tistega trenutka sem živela in ne živela pravilno, skratka kup stvari se sedaj zavedam, ali zrealizirat jih ne morem, mogoče v drugem življenju bom....nikoli ne veš, kje te sreča čaka.
Nekaj se pa še nisem naučila iz tega, nikoli prej nisem opazila da se moški zanimajo za mene, sedaj pa vedno kakega opazim, ali so kakor  >:D, kilometre daleč se jih izogibam, res si želim vedet kaj za vraga mi hoče to povedat, da bi skakala in iskala iz cveta na cvet ljubezen, ne tega pa sigurno, nisem nikoli bila in tudi ni v moji naravi.
Verjetno sem tiste vrste patrona kateri bo v večnem pričakovanju princa na belem konju, a nikoli ga ne dobila ker........

Anonymous

• Guest
« Reply #1742 on: June 21, 2010, 10:30:24 AM »

V sebi poskusi nehati čakati nanj ... Preveč si vezana na preteklost, zato vse kar traja in traja ...
Kakor nasvet je enkraten, saj ne čakam zavestno, ali podzavestno  ne vem.....
Kaj da rečem, prevečkrat sem si že ponovila, čas bo napravil svoje, saj bo....Ko se enkrat poslovim od tega, bo..........

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1743 on: June 21, 2010, 10:34:50 AM »
Da ne bom o vsemu pisala, nikoli se mi ne dogaja, to je bila prva tovrstna izkušnja, le toliko v moj bran in tebi v opravičilo, preveč dolga zgodba z kratkim zaključkom.

ah.. sem razumel da se ti to stalno dogaja.
Opravičilo pa tudi ni potrebno.

Anonymous

• Guest
« Reply #1744 on: June 21, 2010, 10:43:17 AM »
Ja saj sem napisala iz izkušenj, to bi bila morala napisat: iz izkušnje, veš ko te malo tako pograbi tisti trenutek, je tako, veliko stvari pride na 1x se usuje potem si tak, to je ta simptom ljubezni, ko si želiš in ......

Pa pa
saj se nisem tako hudo opravičevala ;D, tudi če je anonimno nimam navade biti nesramna, nisem take vrste patrona  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1745 on: June 21, 2010, 11:25:39 AM »
Ne bomo se obtoževali ... Situacija je pač taka, kot je, zdaj ni pomembno zakaj ... Treba se je le iz nje izvleči s čim manj škode. Taka stanja te uničujejo, izgubljaš energijo. Dobro vem, kako je.

Ti kar pojdi ven s kom ... Saj ni treba takoj navaliti. Tudi jaz sem se zaprla za vso moško družbo ... Sem pa potem poskusila in mu dala priložnost in sem vesela, da je bilo tako. Pa tudi se ni razvilo kar čez noč, sem bila zelo zelo previdna ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1746 on: June 21, 2010, 12:41:36 PM »
trenutno se mi po mislih podi naslednja zadeva:

zakaj bi ga čakala, zakaj bi sama sebe najprej prečistila in nato se pripravila na njega? če je on pravi... ali ni tako, da nam je vedno poslan nekdo, ob katerem naj bi se počutili super? ja, je res, da sem z njim preživela nekaj izjemno čudovitih trenutkov, toda ali resnično odtehtajo tiste slabe? če je on pravi, bi moral intuitivno vedeti, kaj potrebujem, da mora biti ob meni, ko mi je bilo najtežje, tako pa se mi je izneveril takrat, ko sem bila najbolj na tleh in sem potrebovala samo njegov objem, on mi pa tega ni hotel nuditi.

zaslužim si več, ne zaslužim si tega, da svojo ljubezen podarim nekomu, ki tega ni znal ceniti. vprašanje, če bi sploh kdaj znal. ne zamerim mu nič, še vedno mu privoščim vse najlepše in najboljše. v mojem srcu bo ostal zapisan z zlatimi črkami, toda skupne poti ne vidim več. vem, da si zaslužim več, vem, da me čaka nekaj še veliko lepšega in boljšega...

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1747 on: June 21, 2010, 12:53:48 PM »
Če je situacija objektivno taka, kot jo opisuješ, potem to res ni prava osnova za zvezo.

Anonymous

• Guest
« Reply #1748 on: June 22, 2010, 03:53:21 PM »

zakaj bi ga čakala, zakaj bi sama sebe najprej prečistila in nato se pripravila na njega? če je on pravi... ali ni tako, da nam je vedno poslan nekdo, ob katerem naj bi se počutili super? ja, je res, da sem z njim preživela nekaj izjemno čudovitih trenutkov, toda ali resnično odtehtajo tiste slabe? če je on pravi, bi moral intuitivno vedeti, kaj potrebujem, da mora biti ob meni, ko mi je bilo najtežje, tako pa se mi je izneveril takrat, ko sem bila najbolj na tleh in sem potrebovala samo njegov objem, on mi pa tega ni hotel nuditi.

zaslužim si več, ne zaslužim si tega, da svojo ljubezen podarim nekomu, ki tega ni znal ceniti. vprašanje, če bi sploh kdaj znal. ne zamerim mu nič, še vedno mu privoščim vse najlepše in najboljše. v mojem srcu bo ostal zapisan z zlatimi črkami, toda skupne poti ne vidim več. vem, da si zaslužim več, vem, da me čaka nekaj še veliko lepšega in boljšega...

Draga moja, ne vem, zakaj mi je včeraj prišlo na misel, da bi lahko poklepetali v živo?

Anonymous

• Guest
« Reply #1749 on: June 22, 2010, 04:22:13 PM »

Draga moja, ne vem, zakaj mi je včeraj prišlo na misel, da bi lahko poklepetali v živo?

lahko  ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1750 on: June 22, 2010, 05:56:19 PM »
Ne vem s čim sem zaslužil, da se mi vedno ponavljajo ti neuspehi na ljubezenskem področju.

Nekoga spoznam (kar je sicer itak že redkost), sem odkrit, skačem preko svoje sonce, soočam se s strahovi, dajem vse kar mam... pa na koncu vse nekako izjalovi.
Tale  :Sa in  :PL v moji 7. hiši sta mi čedalje manj všeč.

Ko sem bil mlajši sem bil izredno težek, res ni bilo lahko z mano in morda se mi to zdaj maščuje... čeprav jaz ne verjamem v tako obliko akcije-reakcije.

Kakorkoli plodno je bilo to dolgo obdobje ko sem bil samski, mi ga je zdaj vse težje prenašati, celo po tej izkušnji, ki sem jo ravnokar imel oz. imam, ko sem lahko okusil, kako bi lahko izgledala zveza. Kot vse kaže pa se spet lahko le pod nosom obrišem.

Saj sem optimist in ne mislim se čustveno zapirat, čeprav se mi zaradi odprtosti ravno take neprijetne stvari lahko zgodijo.Ampak se zavedam, da je to edina pot, dajal bom kar mam ne glede na glasove, ki me blokirati želijo.
Ne vem kaj še nisem rešil, res ne...

Morda pa je res povezano s tem, da moram najprej doma, s starši nekaj razrešit, morda to na nekem nivoju vpliva name... kaj pa vem.

Trenutno sem down... bo spet dolga noč  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1751 on: June 22, 2010, 06:20:22 PM »
Kakšne stvari se ti pa ponavljajo v razmerjih?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1752 on: June 22, 2010, 06:22:30 PM »
pismo, moramo porihtati tegale našega bojana. kdo je na mestu, da mu pošlje malo brezpogojne ljubezni?
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1753 on: June 22, 2010, 06:31:34 PM »
Kakšne stvari se ti pa ponavljajo v razmerjih?

Poenostavljeno povedano, ko sem bil neodogovren, zaprt, jezen, sebičen... sem imel nekaj punc in vse (nehote) prizadel.
Zdaj, ko sem velik del tega predelal/popravil, ko sem res zadovoljen s tem napredkom in tudi v praksi vidim konkretno spremebo pri tem kako delujem, pa se mi je že 2x zgodilo, da se oba izredno hitro ogrejeva, potem pa kar pride blokada od nje. Meni pa nič jasno.

Druga zgodba pa je da imam velike težave pri vzpostaljanjem stikov, da težko koga spoznam... ampak kot rečeno, to je že druga zgodba.

Anonymous

• Guest
« Reply #1754 on: June 22, 2010, 06:36:00 PM »
Pa je problem v komunikaciji, čustvih, kemiji ...?