Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2145 on: January 05, 2011, 10:22:24 PM »
srečna sem  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #2146 on: January 05, 2011, 10:25:55 PM »
Nimam pojma, kateri šrudij je najbolj primeren zame. Še najbolj me vleče na medicino, pa kot prvo ne vem če bi prišla gor, kor drugo pa ne vem, če sem dovolj sposobna, da bi študij naredila.... :(
od kje ti to prepričanje??????????????

ne vem... zmeraj znova mi spodleti pri stvareh. na žalost.

Anonymous

• Guest
« Reply #2147 on: January 05, 2011, 10:26:28 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #2148 on: January 09, 2011, 02:30:50 PM »
Kaj pomeni, da se naenkrat neka oseba začne obnašat popolnoma ignorantsko?! Kaj se moram naučiti? Kaj mi kaže?
Res mi je smešno in neodraslo njeno vedenje, no. Pa nikdar do sedaj še nismo imele nobenega konflikta ne nič, tako da je tole prav čudno. Ne razumem. Nič mi ni jasno.  ??? ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #2149 on: January 11, 2011, 12:17:35 PM »
Znorela bom. Do kje lahko gre ženska z osvajanjem?!
Non stop imam občutek, da moram vsako stvar vleči iz njega, pa še potem so to neke drobtinice, ki si jih ne znam konkretno razložiti. Ali mu je kaj do mene, ali si samo ego fila?
A odnehat ne znam. Strah me je za vsak poslan mail, da sem šla predaleč, da silim vanj.
Kaj naj naredim?!? Kako naj izvem, ali mu je kaj do mene ali mi samo vljudno odgovarja?  ??? ??? ??? ??? ???

Anonymous

• Guest
« Reply #2150 on: January 11, 2011, 03:12:41 PM »
Znorela bom. Do kje lahko gre ženska z osvajanjem?!
Non stop imam občutek, da moram vsako stvar vleči iz njega, pa še potem so to neke drobtinice, ki si jih ne znam konkretno razložiti. Ali mu je kaj do mene, ali si samo ego fila?
A odnehat ne znam. Strah me je za vsak poslan mail, da sem šla predaleč, da silim vanj.
Kaj naj naredim?!? Kako naj izvem, ali mu je kaj do mene ali mi samo vljudno odgovarja?  ??? ??? ??? ??? ???

V sebi veš.  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #2151 on: January 17, 2011, 10:35:12 PM »
ok, pojma nimam, kam nej tole uvrstim, tko da bom kar semle. od kje se najdejo ljudje, ki te zalezujejo, nadlegujejo, v kratkem času pošljejo na tone smsov, čeprav jim nič ne odgovarjaš, pa še vseeno kar meljejo in meljejo?! saj imam rada vse ljudi, samo pri takih se ta ljubezen malo "zamaje". jezna sem že počasi  >:(

Anonymous

• Guest
« Reply #2152 on: January 18, 2011, 09:53:49 PM »
ok, pojma nimam, kam nej tole uvrstim, tko da bom kar semle. od kje se najdejo ljudje, ki te zalezujejo, nadlegujejo, v kratkem času pošljejo na tone smsov, čeprav jim nič ne odgovarjaš, pa še vseeno kar meljejo in meljejo?! saj imam rada vse ljudi, samo pri takih se ta ljubezen malo "zamaje". jezna sem že počasi  >:(

>:D ;D :P

Anonymous

• Guest
« Reply #2153 on: January 24, 2011, 06:03:03 PM »
Kako je bilo fajn v njegovem objemu ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #2154 on: January 24, 2011, 09:38:46 PM »
Kako je bilo fajn v njegovem objemu ;D

Si predstavljam ...

Anonymous

• Guest
« Reply #2155 on: January 27, 2011, 10:16:47 PM »
Rada bi vprašala Kreatorja, če si ti tisti pravi, a se bojim odgovora da si. Naključij ni, in tudi ti si v moje življenje stopil z nekim namenom.

Pa čeprav vem teorijo vsega kar je, se sprašujem zakaj stvari niso bolj enostavne.

In danes se sprašujem zakaj? Zakaj včeraj nisem razumela to kar razumem danes, zakaj danes ne razumem saj vem da bom jutri razumela.

Anonymous

• Guest
« Reply #2156 on: January 29, 2011, 01:06:20 AM »
a sem zajeb***? :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2157 on: January 29, 2011, 02:24:16 AM »
a sem zajeb***? :-\

To se tudi sama trenutno sprašujem ...  :(

Anonymous

• Guest
« Reply #2158 on: January 29, 2011, 07:27:25 PM »
ne vem kaj mi je... a sem prav ravnala? kaj si on o vsem skupaj misli? plesala bi... ampak z njim. naj se prosim razjasni....

Anonymous

• Guest
« Reply #2159 on: February 06, 2011, 03:49:20 PM »
Jezna, jezna sem... A mu res ni nič do mene? A je bla vse samo zajebancija? Sem jaz narobe ravnala? A to sploh kam vodi? milijon vprašanj, brez odgovorov:( :( Naj samo čakam? :'( :-\