Že po odmoru med seminarjem sem te skrivaj opazoval in razmišljal, kako bi to žensko spravil zvečer k sebi.

Tako sem te tudi jaz že opazovala. Tvoj obraz, postavo, tvoje kretnje, nasmeh ... V tvojih očeh je bilo nekaj posebnega, privlačnega, nekaj, kar me je kar vabilo k tebi.

Ko sem videl, da me gledaš nazaj, sem začutil, da se ti moram predstavit. V zraku je praskalo od naelektrenosti.

Ko si stopil k meni, me je kar zmrazilo. Ta tvoj pogled ...

Vprašam te, če bi po dolgočasnem seminarju želela na večerjo, da se malo sprostiva.

Seveda sem bila takoj za. Z veseljem sem sprejela tvoje povabilo in že razmišljala, kaj bom storila, da te zapeljem.

Tvoja eleganca je bila daleč nad vsemi. In veselil sem se prijetnega večera v upanju, da bova preživela še vročo noč.

Hitela sem do svoje hotelske sobe. Hitro v kopalnico, da se uredim in oblečem ... Kaj bi dala nase? Ozko krilo do kolen in srajco z globokim dekoltejem ... In seveda čipkasto rdeče perilo ter samostoječe nogavice ...

Poklical sem restavracijo, potrdil rezervacijo in poklical taksi. Na poti do tja sem hotel imet proste roke. Naj drugi vozijo danes.

Ko sem te ob dogovorjeni uri zagledala, me je spet spreletelo. Upam, da te dobim. Stekla sem do tebe in te poljubila na lice.

Kar nisem mogel verjet, ko mi je že na začetku večera podarila poljubček. Odločim se bit popoln gentleman, dokler ne bo prepozno in se bova prepustila živalskim strastem.
Čudovito izgledaš. Na poti se večkrat dotakneva. Naključno? Malo prevečkrat je bilo. Uživam v vonju tvojega parfuma in kmalu sedeva za mizo v diskretno osvetljenem kotu restavracije.

Se mi je samo zdelo, ali sva se res prav trudila, da se med pogovorom dotikava drug drugega? To zdaj ni važno. Kako sem uživala v komunikaciji s tabo. Čudovit sogovonik si. Inteligenten, všeč mi je tvoj humor. Tvoj pogled me čedalje bolj vznemirja. Opažam, da se me je vino že malo prijelo ...

Prijetna sogovornica si. Ne zmanjka nama tem. Toliko skupnega imava, pa tako različni življenji sva živela. Smeješ se mojim šalam. Tistim, ob katerih drugi samo neumno pogledajo. Sem res našel eno, ki me razume? Tvoji pogledi postajajo nagajivi. Večerja tako hitro mine. Preskočiva posladek, v sobi imam nekaj, s čimer si lahko bolj sproščeno postreževa.

Kako me fasciniraš. Nisem še srečala takega moškega. Kar v sobo si me povabil, jaz pa sem privolila. Saj ne morem vrejeti ... Ah, kaj ne? Upala sem, da bo tako. Ob tebi se nisem mogla zadrževati. Odplavam. Kot, da me ni tu. Tako vplivaš name. In všeč mi je. V sobi je prijetno toplo, na pol mračno, pijeva vino in se počasi zbližujeva. Vseeno mi je, kaj bo, potrebujem te.

Med pogovorom se nagibava eden proti drugemu. Ni več poti nazaj. Nežno ti vzamem kozarec iz rok in najine ustnice se srečajo. Najprej nežno tipava drug drugega, a strasti ne moreva zaustavit. Želim si te. Hočem te. Tu. Zdaj.

Zagrabim te, povlečem k sebi. Grabim te za lase, Poljubljam tvoje ustnice. Kako dobro se igraš z mojim jezikom. Kako močne roke imaš, grabim te po hrbtu, po tvojih širokih ramenih. S telesom se naslonim nate, da te čutim povsem ob sebi. Z eno roko me držiš za pas, z drugo me držiš zadaj za vrat.

Že cel večer sem te opazoval v oprijetih oblačilih. Zagotovo se ukvarjaš s športom. Strastna si, a te hočem še bolj podžgat. Z rokami raziskujem tvoje telo, z jezikom in usti pa napadem tisto točko na vratu za ušesom. Glasno vzdihneš. Za trenutek se odmaknem, najina pogleda se srečata. Zagrabim te in skupaj padeva na posteljo.

Všeč mi je, da si me kar tako vzameš. Vsa sem tvoja. Kako dobro se poljubljaš, grizljam tvoje ustnice, iščem tvoj jezik. Všeč mi je tvoj vonj, tvoji močni in nežni dotiki. Začnem ti odpenjati srajco.

Kdo si je izmislil te zaponke, gumbe in zadrge? A ne morejo napravit oblek, ki jih je enostavneje sleči? Priznam, neučakan sem, kot da odpiram novoletno darilo. Smešno, nisem se še tako počutil. Nekaj posebnega si, mehka, a vendar močna. Sem si kar mislil, da bodo čipke. Všeč mi je. Slačim ti srajco, ampak je ne povlečem čez glavo, temveč jo na polovici pritisnem ob blazino. "Pa te imam", poredno omenim, preden si v trenutku tvoje podrejenosti zakopljem obraz v dekolte.

Ne, ne boš si me kar tako podredil, čepav v tem zelo uživam. Moram ti pustiti malo, da misliš, da si me ujel. V resnici vem, da jaz vodim igro, saj na stegnu čutim, da sem te popolnoma zmešala. Ne moreš se mi upreti. Jaz pa tudi tebi ne. Čutim tvoj dih na prsih, mravljinči me po hrbtu. Potegnem te še bolj k sebi, da začutim težo tvojega telesa na sebi. Narahlo ti zasadim nohte v hrbet.

Opazit je da uživaš. Še bolj se stisneš k meni. Me zanima, če je že opazila, da me je do konca vzburila. Saj ni pomembno. Kar misli, da bom takoj navalil. Kako se motiš. Počasi te slečem in začnem s čutno masažo. Kar kurjo kožo ti povzročam, ko s prsti počasi drsim po hrbtu navzdol. Izmenično uporabljam poljube in prste po celem telesu, da sploh ne veš več kaj bo sledilo.

Kako znaš z mano, kot, da me že od nekdaj poznaš. Kako sem se lahko takoj tako sprostila, pa prvič sva skupaj, šele nekaj ur se poznava. Ne zdržim več. Z roko ti sežem pod pas in ti hočem odpeti hlače. Primeš me za roko in mi to preprečiš. Obe roki mi daš za vrat, tako, da sem ti popolnoma prepuščena. Tako močan si …

Zadržim ti roki pod glavo in te poljubim. Jezika se igrata, prepletata in si nagajata. Spustim se nižje po vratu in še navzdol. Telo se ti napne in usloči, ko se dotaknem bradavičk. Ni potrebno dolgo, da se postavita pokonci. Nežno ljubkujem eno in drugo, izmenično ti božam prsi, s koleni pa že delam prostor za nadaljevanje "mučenja"

Začutim tvojo roko med svojima nogama. Končno! Rada bi osvobodila roki pa mi ne pustiš. To me jezi. Ugriznem te v vrat. "Daj me že!"

Osvobodim se že zadnjih oblek in se posvetim tvojemu mednožju. Vroče in spolzko je že, a najprej te bom še malo spravil ob pamet. S prsti in jezikom pošiljam impulze ugodja po tvojem telesu še nekaj časa, preden se dvignem nate in se združiva v navalu ugodja. Tako vroča si. Pustim si uživat v trenutku, nato pa počasi, a odločno začnem narekovat ritem...

Kako si dober. Tako zelo te čutim, ko prodiraš globoko vame. Čutim rahlo bolečino, ampak to mi je všeč. Rada ga imam globoko v sebi. Zato te spet povlečem še bolj k sebi. Z boki se gibljem tako, da si cel v meni. Stiskam te, da dobro čutiš, kako sem tesna.

Če boš kar na hrbtu ležala, te bo zagotovo dolgočasilo. S tako vročekrvno žensko je treba menjavat položaje, pokleknem, te primem za gležnje, jih držim ob svojih ramenih in te dvignem k sebi, da ležiš samo še na zgornjem delu hrbta.

Všeč mi je, ko vidim, da rad eksperimentiraš. Nisi eden izmed tistih, ki na hitro opravi svoje, ponavadi prehitro ... V tem položaju te čutim še globlje. Kar daj me, zabij mi ga do konca! Ampak ne bom pustila, da samo ti vodiš igro. Izvijem se ti in ti nakažem, da bi bila rada zgoraj. Uležeš se na hrbet, jaz grem nate in te poljubljam. Na ustnice, po obrazu, preko ušesa, po vratu navzdol, čez prsi, trebuh, vse nižje. Primem te za tvojo trdo moškost in te obliznem. Narahlo, samo s konico jezika. Nato ga objamem z ustnicami in vzamem v usta. Kako uživam v tem, okus ima še po meni. Gledam te, ko uživaš. Vrnem se višje, si ga približam in se malo poigram z njim po klitorisu. Nato se odločno nabijem nanj.

Nabiješ se, a ne bom ti ostal dolžan. Ujamem tvoj ritem in dvigujem boke, da prodrem čim globlje. Zdaj, ko imam roke proste, se te lahko dotikam vsepovsod. Božam. Dražim. Primem za tvojo čudovito zadnjico in te pridržim na sebi. Dvignem se in te objamem. V lotusovem položaju se počasi zibava. Zrem ti v oči. Hočem videti dušo osebe, s katero postajava eno.

Kaj takega še nisem doživela, čeprav sem si želela od nekdaj. Najboljši ljubimec si, kar sem jih imela. Res
poskrbiš zame. Umiriva se, na obrazu čutim tvoj dih, pod prsti tvojo kožo.

Zatišje pred nevihto. Oba sva se že dobro natelovadila, a najboljše šele pride. Nežno ti nakažem, da se obrni. Z rokama zdaj dosežem vse. Pritisnem se ti ob hrbet, z eno roko te nežno stisnem za vrat, z drugo najdem pot do tvojega ščegetavčka.

Dražiš me. Koliko bolje je kot včeraj, ko sem se sama in sem si lahko samo predstavljala tako doživetje. Glasno vzdihujem in krožim z boki. Takole me boš hitro spravil do vrhunca ...

Uživam, ko se vsa treseš od mojega draženja. Zdi se mi, da se bližaš vrhuncu. Nagnem te naprej, primem za rame in močno potegnem k sebi.

Boli me. To me še bolj podžge, saj imam rada grob seks. Krožim z boki, da te dobro čutim. Kako si trd, kako me razteguješ ...

Tvoje vzdihovanje me spodbudi, da pospešim ritem. Tako dobro znaš vrtet boke in stiskat. Skoraj ne zdržim več...

Se mi samo zdi ali pa se res komaj še zadržuješ? Pogledam nazaj, da te vidim, kako uživaš, ko se polaščaš mojega telesa. Vzburjajo me tvoji gibi...

Tako seksi si, ko me pogledaš nazaj. To me spravi čez rob. Napetost je prevelika. Zdaj, zdaj bo konec...

Še vedno me dražiš s prsti. Moje telo drhti od napetosti, kričim, ko me preplavi močan orgazem.

Potisnem te ob posteljo in privzdigneš boke. Začutim tvoj orgazem in se prepustim da tudi mene odnese... Krči naju stresajo, dokler ne obleživa drug ob drugem. Nežno te poljubim na vrat in odmaknem lase z lica.

Poljubim te nazaj in se stisnem k tebi. Nekaj ti šepnem na uho, ampak ne slišiš, ker si že zaspal ...
Oblečem se in odidem. Mogoče se naslednjič spet srečava ... Mogoče ne. Sicer ti pa tako ali tako nisem izdala svojega pravega imena.