a je tip dvojček po horoskopu?
Na žalost, tehtnica pa asc... intd 
sem vedela...enkra ogenj drugič led; klasično dvojčkovo manipuliranje, kakor njemu paše.
To je že res, da če je kdo kaj pripravljen narediti, ni važno, kateri znak je, to naredi, a na svoj način. Dvojčki pa se običajno ustrašijo svojih čustev, zato se umaknejo. Racionalizirajo čustva, oz. hočejo jih.
No ja lahko da sem tudi sama imela levji delež

Sama sem želela počasi, naj se vidi kaj prinese čas: on pa je bil takoj ogret, kej ogret, vrel, v trenutku. Vse bi naredil za! ukardel te bom je dejal. Jaz pa še vedno distanca, toda vedel je da mi pomeni veliko. Uf da ne obujam spomine

ali vseeno sem do nedavnega upala, da se kaj spremeni. Vem da je čudno in kakor je nekdo napisal; vsaka ženska vidi, če tipu ni do nje! Res je, vidiš, vendar ko ti čustva meglijo vid, tudi vidiš. To lahko pove, človek kateri je na drugem polu, izven dogajanja. Pa še nekaj, tisto o racionaliziranju; v ljubezni ni manipuliranja, ni pogajanja, ni izsiljevanja, ni legaliziranja, niti racionaliziranja, V LJUBEZNI STA DVA V ENO ZDRUŽENA. Ni vedno vse gladko, tudi sladko. Ko ljubiš je samo ljubezen, ko spoznaš da je bilo nekaj lepega oduzeto, nisi ravnodušen.
Še nekaj bi dodala, saj vem da sem že težka s tem nakladanjem, ne bo več. Preboleti je potrebno; tiho, v temi, na robu, in s tistim kar zraven paše.
Priznam, pripeljalo me je na sam rob, ja na tisti, pred katerim se sprašuješ: a grem ali ostanem. No jaz sem ostala, verjetno nimam toliko moči da bi napravila rez. Razumem pa vsakega kateri se odloči in odide.
Saj se bom pobrala, se že pobiram. Nekaj tam zgoraj ima močen vpliv na mene, ga čutim, se mu dajem proti, Kdo bo zmagal: Jaz ali on?
A mi lahko kdo razloži; nekoč sem prebirala, da če njegov satur visi na tvoji luni ni dobro? Nekako takole sem si razlagala vse to;

zatiralec, strog, nepopustljiv, ne dovoli moji

tistemu nežnemu delu moje ženstvenosti da se izrazi mu pove koliko ga ljubi, kaj vse bi z njim počela. Torej na vsak način hoče prerezat moja čustva, jih uničit da se ne izrazim?
a je to dobra razlaga, ali si samo domišljam?