Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 357727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2415 on: April 19, 2011, 12:27:05 PM »
Nič se hvalit za tisto kar si zaslužila.  ;) ;)
Saj se nihče tu ne hvali  ;D le mnenja izražamo,  včasih  resnično nas zavede, preveč vemo, smo vsi samo ljudje  8) ujeti v oklep mesa in kosti,  se odločili da živimo tako kakor pač smo se... Nekdo je napisal pa ne vem kdo? Nekateri se tega zavedamo drugi ne, lahko da se le ozavestit iz takih in drugačnih motivov se ne da... Saj mi ne moremo drugih spremeniti  :-\ Sama sem veliko časa rabila da sem si tole frazo razčlenila in razumela  ::) res tako je, nekateri prej nekateri pozneje, nekateri nikoli, mogoče v drugo, saj ne poznamo njihvega načrta rasti. Uf, dovolj tega... Konc koncev, vsakdo si napravi sebi najlepše(beri za njega) kakor pravi Bik, VZORCI, VZORCI IN ŠE NX VZORCI+ PREPRIČANJA)  JE pa zeloooooooooo težko ko te to tako zasvoji, s tem si odraščal, živel... poglavje za sebe, tudi tu je potrebno vekiko samodiscipline, je spet načrt

Imejte se  :-* :-* :-* :-* in naj bo kar če  ang: ang: ang: ang:

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #2416 on: April 19, 2011, 12:42:47 PM »
Tudi s tem sem izrazil svoje mnenje z veliko pozitivne energije in malo humorjasej v današnjem dnevu je tak, da tega imamo premalo in vse preveč osebno jemljemo. je pa lepo videt kako smo se razpisali in spoštujem vsako mnenje. Sam sem na sebi ogromno probal in vem kako vse to zgleda. zato rad delim svoje izkušnje z vami in od tega naj vsak vzame kar rabi ostalo pa naj pusti. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

by  :B 7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #2417 on: April 19, 2011, 08:54:43 PM »
In tako bodi ...............  :-*

;) ang:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #2418 on: April 20, 2011, 09:43:30 AM »
Se opravičujem, ker bom prekinla temo, ampak AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
J..... hudiča vse skup,no...
Kolk sem tečna...ta služba, pa js bom znorela, no...
 ::) :o :'(
Še fino fajn neprespana in tko, pol pa dobim še "krasne" stranke....adijo pamet.
 "reži vene" stil dneva....
 >:(

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2419 on: April 20, 2011, 10:39:14 AM »
Draga, ti pošiljam paketek ljubezni
 :-* :-* :-*

9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #2420 on: April 20, 2011, 10:41:08 AM »
Hvalaaa!!!!  :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2421 on: April 20, 2011, 10:53:03 AM »
Lahko da rabiš mal umiritve, pozitivnega pogleda na vse skupaj  :-*

Si mogoče le za trenutek pomislila da tudi sama imaš svoj delež pri tem, pa ne narobe razumet, ko že govorimo o vsem mogočim.
Če smo v partnerstvu drug drugemu ogledalo  :o kaj pa v poslovnem svetu, v vsakdanjiku  ???
Poskušaj pogledat s ptičje prspektive, kaj pa če se oni počutijo ogrožene(kaj veš kake boje bijejo)
Prebiram zelooooooooo zanimivo knjigo :P
avtor opisal dečka; učiteljice v vrtcu so po nekajkratnem izbruhu njegovih preveč intenzivnih čustev bile ogorčene in poklicale starše, starši drugih otrok so se zgražali nad dogodki in bili v strahu.
Potem je terapevtka med pogovorom s mamo dečka, intuitivno zaznala da se deček nečesa boji, oz. povezanoo je  bilo s dedkom. Nato so lepo razčistili stvar in se s vzgojiteljicami zmenili kako bodo fantu pomagali.
Včasih nas nekaj podzavestno muči, ne zavedamo se tega in posledično smo v določenih trenutkih preveč občutljivi, to zazna tudi naša okolica in bumerang je tu...
Imej se, želim ti čimmanj stresnih trenutkov, poskušaj si pričarat mal prijetnega razvajanja,  kak dan počitka, pa ne bit do sebe preveč zahtevna, saj se nikamor ne mudi: ČASA IMAM VSE ŽIVLJENJE ( OD L. Hay)

:-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #2422 on: April 20, 2011, 10:59:45 AM »
Hvala!!!!
 :-*

O, vem,vem, da imam delež pri temu, se dobro zavedam. Ampak včasih je lažje pojamrat, spihat jezo ven, pol se pa nasmehnit in rešit zadeve.
Vem,da imam pred samo ogledalo, da je zadnji čas, da se postavim zase, neham dopuščati, da odnašam rit nadrejenim in da ne bojo prekle dol letele, če bom rekla kdaj NE. In da kriza ni noben izgovor, da moram zdaj vztrajat v tem sužnjelastniškem odnosu ker drugače ne bom imela s čim najemnine plačat....

Anonymous

• Guest
« Reply #2423 on: April 20, 2011, 11:29:17 AM »
prosim  :-*

ti dobro veš da se bo vse uredilo, postaviti za sebe je dolžnost, ne pa privilegij pogumnih. ti si lasntik sebe, svoj kreator, zato imej se  :-*

Ko se postavimo za sebe pokažemo drugim da se imamo radi, kljub temu da jim to ne diši, naj kar vihajo nos, čez čas se bodo nevede udali, potrebno je tudi velik delež diplomacije  :P
(saj veš tisto; poštena ...)
Pa nikomur nič, ti si ustvari nebesa na zemlji, nič razmišljat o tem ali onem enostavno prepusti se toku ki te vodi, vem daje težko, življenje je dolgo in ti z njim rasteš, danes ti je težko jutri boš kipela od zadovoljstva
Bodi Ok  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2424 on: April 20, 2011, 11:41:06 AM »
Uou....hvala... :-* :-* :-*

(že printam in lepim na zdi, da si bom prebrala dvakrat na dan)

Anonymous

• Guest
« Reply #2425 on: April 20, 2011, 04:09:59 PM »
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ang: ang: ang: ang: ang: naj te čuvajo

by

;)

Anonymous

• Guest
« Reply #2426 on: April 20, 2011, 10:56:01 PM »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2427 on: April 24, 2011, 03:15:02 AM »
Včeraj ponoči so mi na službenem parkiršču pokradli okrasne pokrove ("radkape") z avtomobila in polili avto z nečim, kar je razžrlo barvo, da je odpadla. Žal so kamere, ki snemajo parkirišče tako slabe, da se ne vidi niti, kakšen avto je bil, kaj šele, da bi lahko razbrali registrsko številko. Vem samo to, kdaj se je zgodilo, da je bil avto bel in da so bili "na delu" trije tipi. Dva s kolesom, ki sta to naredila in eden z avtom.
Žalostno, da smo tako slabo zavarovani, znotraj so pa ravno te dni namontirali dodatni mikrofon, da lahko vodstvo vleče na ušesa.  :'(

Prijavila sem že, zjutraj moram še osebno na policijo ... Bodo pogledali posnetke, naredili zapisnik ... Potem pa na zavarovalnico in k ličarju ...

Saj ne, da bom imela od zdaj naprej vedno slab občutek ...
Zanima me, so me izbrali po naključju ali nalašč ... ?
9ZK 656

Anonymous

• Guest
« Reply #2428 on: April 24, 2011, 07:37:34 AM »
Ojoj Maja to je pa res kar nekaj no, kje so ravno tebe najdli.

Anonymous

• Guest
« Reply #2429 on: April 24, 2011, 09:38:10 PM »
 :-\ še vedno ga iščem povsod s pogledom, srček si ga želi, jaz tudi...
ko bi vsaj kaj malega vedela  ::)   :(