Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2370 on: March 27, 2011, 11:34:43 AM »
Konec je. Mislila sem, da mu kaj pomenim pa mu je šlo le za f**. jezna sem, še bolj pa žalostna. Zakaj me je zavajal? in počutim se tako samo. zdelo se mi je,da bom končno imela z nekom tak odnos kot ga želim, pa vidim da je vse samo igra. ne vem kaj naj naredim. čakala sem že dovolj dolgo. :'(

Nehaj iskati, čakati itd... kar ti je namenjeno te bo našlo, doletelo, ujelo.
Vsak od nas dobi lekcije, ki jih piotrebuje.
Pomembno je,d a se prenehaš ukvarjati z njim, razmišljati v stilu..kaj je mislil, čutil, hotel? Me je izkoristil? Naredil mi je to in to...to je pristop žrtve. Ne bodi pasivna.
Prevzami odgovornost. Zakaj si ga izbrala? Zakaj si se spustila v vajino igro, odnos?
KER SI SAMA HOTELA. That s it!

ZDAJ PREVZAMI ODGOVORNOST ZASE, NAJDI MOČ V SEBI IN DELAJ NA SEBI. In ko bo pravi čas, ko boš ti dozorela, se bosta srečala  ;)

Hvala :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2371 on: March 27, 2011, 12:17:24 PM »
Prav lepo je to napisano, ali posameznik ve kako to gre.

Sam lahko potrdim le toliko: ni enostavno, niti preprosto.
 čas, in še čas, potem pa čas, napravi svoje. Na koncu ko misliš da je že vse ok, se ti pojavi nek komentar kakor meni danes, dobesedno sem ponorela.
Ugotovila da še vedno gojim čustva do nejga, če bi ga tisti trenutek imela ob sebi  :o najprej bi mu izrekla vse  >:D potem za posladek bi ga  ::) ne pojedla, glodala kakor kost in še nebi bilo dovolj,  >:D je v meni te dni, čutim da se prebuja, ne da miru...
Bom morala mal konje brzdat, kako pa ne vem.
Bolje da odneham  :-* vseeno bi ga imela  ::)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #2372 on: March 27, 2011, 12:26:12 PM »
Prav lepo je to napisano, ali posameznik ve kako to gre.

Sam lahko potrdim le toliko: ni enostavno, niti preprosto.
 čas, in še čas, potem pa čas, napravi svoje. Na koncu ko misliš da je že vse ok, se ti pojavi nek komentar kakor meni danes, dobesedno sem ponorela.
Ugotovila da še vedno gojim čustva do nejga, če bi ga tisti trenutek imela ob sebi  :o najprej bi mu izrekla vse  >:D potem za posladek bi ga  ::) ne pojedla, glodala kakor kost in še nebi bilo dovolj,  >:D je v meni te dni, čutim da se prebuja, ne da miru...
Bom morala mal konje brzdat, kako pa ne vem.
Bolje da odneham  :-* vseeno bi ga imela  ::)

ne strinjam se s tem, da čas naredi svoje. Odvisno je od nas in ne od časa samega. Ti moraš sam/-a razčistiti, predelati v sebi, kako in kaj. Npr. če samo potlačiš in se slepiš, da si predelal/.a, pozabil/-a, se ob srečanju, soočenju sprožijo isti občutki, reakcije, pa naj je minilomesec ali 5 let. Če pa zadevo predelaš, re-evalviraš in  potegneš ven sklepe, ugotovitve ter spoznanja, osvojiš lekcijo in greš dalje.

Torej ne rabi delat čas, vsak posameznik mora aktivno sodelovati pri tem procesu.
« Last Edit: March 27, 2011, 12:27:35 PM by Anonymous »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2373 on: March 27, 2011, 12:28:53 PM »
Se strinjam.  ;)
9ZK 656

Anonymous

• Guest
« Reply #2374 on: March 27, 2011, 01:30:07 PM »
Saj ne morem izraziti svojega veselja!! Skupaj sva!!!

Anonymous

• Guest
« Reply #2375 on: March 27, 2011, 01:36:34 PM »
:-* :-* :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2376 on: March 27, 2011, 01:40:28 PM »

Čestitke, aninimna.

Anonymous

• Guest
« Reply #2377 on: March 28, 2011, 07:58:54 PM »

Vesela, vesela!!!!!!!
 ;D ;D ;D ;D ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #2378 on: March 28, 2011, 10:31:05 PM »
Mater kakšna ponudba :o

Anonymous

• Guest
« Reply #2379 on: March 31, 2011, 06:45:30 PM »
Te dni je ponovno burnoo, ne vem kaj kroži na mojem nebu, v meni je vulkan, razneslo me bo. Trga po šivih..
Ponovno sem ga pričela sanjat, 25 ur na dan.. kaj bo prineslo od 24.4 do 24. 5 a bo moj konec  ::) kako rada bi imela napotke, za prestajanje tega mukotrpnega časa, ki traje in traje.
nadenil novo preobleko, ali on je vedno v igri kakor ga obrnem je on tam  :o  8) uf, vse jezove bi izpustila proti S.... :-\

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2380 on: April 02, 2011, 04:19:28 AM »
Jao, narod! Kakšne izvajajo! Da stranke dejansko težijo zaposlenim v igralnici, če jim posodijo denar. In to brez zadrege, svaka jim čast ...  :o

;D ;D  ;D
« Last Edit: April 02, 2011, 04:21:15 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2381 on: April 02, 2011, 09:16:00 AM »
Jao, narod! Kakšne izvajajo! Da stranke dejansko težijo zaposlenim v igralnici, če jim posodijo denar. In to brez zadrege, svaka jim čast ...  :o

;D ;D  ;D

ja kaj bi pa pričakoval.

Sama sem delala v igralnici, no pred vrati nekako in je en tipo porinil leto dni starega otroka meni čez šalter in ko sem mu dala denar, je na otroka kar pozabil....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2382 on: April 02, 2011, 09:20:56 AM »

;D ;D  ;D

ja kaj bi pa pričakoval.

Sama sem delala v igralnici, no pred vrati nekako in je en tipo porinil leto dni starega otroka meni čez šalter in ko sem mu dala denar, je na otroka kar pozabil....

::) Jao no...
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2383 on: April 02, 2011, 11:10:28 PM »
Potem zjutraj je še nadzornico nakuril, da ni fer, ker mu ni hotela posoditi 10€. S tem, da bi jih 5 imel za avtobus do doma, 5 bi pa še v avtomat vtaknil ...
Ehmmmm ... ???
9ZK 656

Anonymous

• Guest
« Reply #2384 on: April 06, 2011, 02:36:51 PM »
Kaj da povem, nič, nada, niente, nix,
prebrala zanimiv citat: Vsekomur svoje, pa brez obsojanja!
Iz knjige "Pogovori z Bogom" 1

:-*
Sem pa tja se ga spominjam, mogoče bi v svojem malem svetu rada izvedela, kako mu gre, je srečen, je našel novo ljubezen, ali pa kakor je meni takrat priznal: želim vzdrževat to kar sem pričel pred mnogimi leti  :-\
nič zato, če mene ni v nejgovem svetu  :'(
 ni bil pravi  :o
se tolažim  ???
ali pa
nisem jaz za njega  ::)
mogoče je preveč narcis  8)
vase zaverovan
samoljub, skratka bilo kar bilo, bomo preživeli  ::)