Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 357733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2445 on: May 05, 2011, 04:45:55 PM »
prosim... :-X

Anonymous

• Guest
« Reply #2446 on: May 06, 2011, 05:39:59 PM »
kaj pa  ??? ::)   :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2447 on: May 06, 2011, 05:42:56 PM »
Danes je ponovno en tak dan  :o
trenutno v enem takem obdobju, ko tako močno čutim povezavo z..... ja res je, še vedno ga ljubim  :o :-* vsakič znova se zavedam globine teh čustev, občutek imam da so tako globoko zakoreninjene, da jih tudi zob časa ne bo odmajal.

:-* ang:

Anonymous

• Guest
Re: Olaj?aj se malo
« Reply #2448 on: May 06, 2011, 05:44:03 PM »
Ne prosit, delat!!!

Anonymous

• Guest
Re: Olaj?aj se malo
« Reply #2449 on: May 06, 2011, 05:46:29 PM »
Aktivno se ga trudi pustit za sabo in pozabit.

Anonymous

• Guest
« Reply #2450 on: May 06, 2011, 10:48:04 PM »
te dni ne, prelep občutek ob misli na njega, močno globoko :-* zelo rada bi vedela če je na trenutke tudi povezan z menoj ker občutki so  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #2451 on: May 07, 2011, 11:35:39 AM »
Kaj zdaj, občutki so, tipa ni... Nov ne bo prišel, če trenutnega ne vržeš ven iz glave. Če ti je seveda to v interesu. Ali pač raje uživaš in trpiš hkrati v sanjarjenjih.

Anonymous

• Guest
« Reply #2452 on: May 07, 2011, 01:26:53 PM »
tako = 1 mam pa po nt letih ugot. da ni pravi, ko = prišel ta, ker sem mislila oz. se niti zavedala da = to, to sem oklevala, potlej on ode, ostalo samo še spomin in žalost, sedaj se žalost prevesila v hrepenenje in pričakovanje. Začaran krog neke dekl.

Anonymous

• Guest
« Reply #2453 on: May 08, 2011, 10:41:23 AM »
srček boli danes  :-* preveč ga ...

Anonymous

• Guest
« Reply #2454 on: May 08, 2011, 11:41:22 AM »
tako = 1 mam pa po nt letih ugot. da ni pravi, ko = prišel ta, ker sem mislila oz. se niti zavedala da = to, to sem oklevala, potlej on ode, ostalo samo še spomin in žalost, sedaj se žalost prevesila v hrepenenje in pričakovanje. Začaran krog neke dekl.

Če ni pravi ga pusti, kaj si sploh z njim.

Anonymous

• Guest
« Reply #2455 on: May 08, 2011, 03:19:56 PM »
kaj pa vem, zaradi st. obveznosti  :-\ a zraste tudi ta  :-*
Kaj da se tu izlivam, premalo močna  ::)  se cenim 0, več si delam škode kakor koristi, sama sebi sovražnik. Očitno mi je mazohizem zlezel pod kožo  ???
Vendar če bi prišel on, nebi premišljevala niti sek. več 1x je bilo dovolj, tokrat ga nebi pustila da oddide, ne tokrat ne (prepozno po toči zvoniti  :'( )

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2456 on: May 09, 2011, 03:18:03 PM »
O, tole pa moram napisat semle. Pošljem mejl za prosto delovno mesto, navedem, da z namenom prijave v priponki prilagam življenjepis, ki je napisan v angleškem jeziku. Da poudarim, življenjepis je napisan po Europass standardih, kjer je vse navedeno v strnjeni obliki, da se ne vlečejo ko čreva. Seveda imam napisano v nedoločni obliki, kot npr rezervacija hotelov, izdelovanje kosovnic ipd. Kaj dobim v odgovor, citiram: Spoštovani, preskromni in brezosebni opis opravljenih  del, nobenega življenjepisa ni priloženega.

Halo?!?!

Sem poslala obrazložitev, da je napisan po evropskih standardih in temu primerno je seveda prilagojen opis del, in seveda ponovno priponko, pa dobim odgovor:

Spoštovani,
V kolikor se vam zdi naše ponujeno delo zanimivo, se bo seveda potrebno tudi za poprej omenjeni del še potruditi in vašo ponudbo torej dopolniti.

Ma sej te mine sploh naprej pisat, če te že tkole zatrejo. Učijo nas, da je treba napisati čim manj v čim bolj strnjeni obliki, potem pa od potencialnih delodajalcev dobiš ne, hočemo več in bolj podrobno.

Sej sm kar brez besed ostala...
9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #2457 on: May 09, 2011, 04:58:42 PM »
Ja svasta no, na kaksno delovno mesto si pa to kandidirala?

Jane.

Anonymous

• Guest
« Reply #2458 on: May 09, 2011, 05:49:09 PM »
Ma nekaj kar je blo tut nemscina povezava. Sej me je kr minil karkol naprej posiljat, ker ce je ze zdele tak odnos. Ah, ocitno sm mogla takle odgovor dozivet, da bom potem bolj cenila sluzbo, ki jo bom dobila.

Anonymous

• Guest
« Reply #2459 on: May 09, 2011, 09:31:17 PM »
O, tole pa moram napisat semle. Pošljem mejl za prosto delovno mesto, navedem, da z namenom prijave v priponki prilagam življenjepis, ki je napisan v angleškem jeziku. Da poudarim, življenjepis je napisan po Europass standardih, kjer je vse navedeno v strnjeni obliki, da se ne vlečejo ko čreva. Seveda imam napisano v nedoločni obliki, kot npr rezervacija hotelov, izdelovanje kosovnic ipd. Kaj dobim v odgovor, citiram: Spoštovani, preskromni in brezosebni opis opravljenih  del, nobenega življenjepisa ni priloženega.

Halo?!?!

Sem poslala obrazložitev, da je napisan po evropskih standardih in temu primerno je seveda prilagojen opis del, in seveda ponovno priponko, pa dobim odgovor:

Spoštovani,
V kolikor se vam zdi naše ponujeno delo zanimivo, se bo seveda potrebno tudi za poprej omenjeni del še potruditi in vašo ponudbo torej dopolniti.

Ma sej te mine sploh naprej pisat, če te že tkole zatrejo. Učijo nas, da je treba napisati čim manj v čim bolj strnjeni obliki, potem pa od potencialnih delodajalcev dobiš ne, hočemo več in bolj podrobno.

Sej sm kar brez besed ostala...

Na kateri strani pa so ti standardi Europass?

Andres