Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2310 on: March 11, 2011, 06:12:05 PM »
Spet ima svoje izpade :-X :-X :-X

Kakšne?

Metanje stvari po tleh :-X

A to je kako dete? Kar pobere jih naj. Drugače se bo kaj drugega vrglo na tla...

Anonymous

• Guest
« Reply #2311 on: March 11, 2011, 06:14:52 PM »

Kakšne?

A to je kako dete? Kar pobere jih naj. Drugače se bo kaj drugega vrglo na tla...
Oz. kar je na tleh, gre v smeti.

Anonymous

• Guest
« Reply #2312 on: March 11, 2011, 07:14:01 PM »
Ne da se mi več čakat. Pa mi trenutno ne preostane nič drugega. Saj vem, učim se potrpežljivosti in vem, da je v tem trenutku tako najbolje ampal vseeno... jst bi nekaj hihi

Anonymous

• Guest
« Reply #2313 on: March 11, 2011, 07:31:05 PM »
Ne da se mi več čakat. Pa mi trenutno ne preostane nič drugega. Saj vem, učim se potrpežljivosti in vem, da je v tem trenutku tako najbolje ampal vseeno... jst bi nekaj hihi

Kaj pa bi?

Anonymous

• Guest
« Reply #2314 on: March 11, 2011, 07:31:51 PM »
Ali ni to učenje potrpežljivosti samo slaba tolažba?  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #2315 on: March 11, 2011, 07:32:17 PM »

Kaj pa bi?

njega >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #2316 on: March 11, 2011, 07:43:19 PM »

mogoče... odvisno od situacije in od tvojega manifestiranja:P

Anonymous

• Guest
« Reply #2317 on: March 11, 2011, 08:35:59 PM »

mogoče... odvisno od situacije in od tvojega manifestiranja:P

Če pa (teoretično) človek ni sposoben manfestirati, je pa tudi dober izgovor.

Anonymous

• Guest
« Reply #2318 on: March 11, 2011, 08:50:40 PM »
vsak izgovor je dobr, tako pravijo ne? ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #2319 on: March 11, 2011, 11:10:07 PM »

Kakšne?

Ne, odrasla oseba...  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2320 on: March 12, 2011, 08:25:57 AM »
Jezna sem, tečna, nezadovoljna sama s sabo, s svojim izgledom, trenutno situacijo v življenju.
Saj vem, da je mogoče samo pms, ampak zdajle sem pa tako slabe volje, da bi najraje kričala.
Ponorela bom.
 ??? :-\ :'(

Anonymous

• Guest
Re: Olaj?aj se malo
« Reply #2321 on: March 12, 2011, 09:23:25 AM »
Zoper PMS pomaga telesna aktivnost.

Anonymous

• Guest
« Reply #2322 on: March 12, 2011, 06:23:50 PM »

Deluje oz. brati je to zelo hudo, vendar mislim, da se za vsako bolečino zel najde. Nikoli ni tako hudo, da se ne bi mogli pobrati. Najboljše zdravilo je pogovor in to iz oči v oči, ne pisana beseda, ker takrat človeka ne gledaš v dušo. Ne vidiš njegovega odziva, ne čutiš njegovih emocij, nič od tega. Zato dekle, kdorkoli ti je kaj napravil, stopi mu pred oči in mu povej kar mu gre!
maili so čudovita stvar, vendar ne nadomestijo človeške bližine, pa čeprav je to besni izbruh ali klofuta :-*
Hvala za tolažilne besede, žal ne morem pred njega, daleč sva in med nama je zob časa napravil morje. Klofuto itak da sem dobila jaz, molk je več kakor klofuta, je rez.
Saj konec, koncev pridejo tudi dobri dnevi, ko mi je lažje, se poberem. Vem da bom morala s tem živeti, življenje mi je brez veze, nima več tistega čara, saj ga nikoli ni imelo, on je prižgal lučko.
Idino kar ne požrem je dejstvo, da se je igral z mojimi čustvi, tega ni imel pravice. Vedel je kaka situacija naju obkroža, raje bi bil nx premislil potem  se odzval na moje strune. Ni bilo nujno biti za. Vseeno ga nisem pogruntala, najprej te ljubi potem v parih dneh obrne veter in on odjadra. V bran čez kak mesec pravi; vsa čustva sem zatrl.
Sedaj je kar je, minilo je že nekaj časa od tega dogodka. S sigurnostjo lahko potrdim:" REK, DALEČ OD OČI, DALEČ OD SRCA"   pri meni ne velja.
Torej  :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #2323 on: March 12, 2011, 07:17:10 PM »

Deluje oz. brati je to zelo hudo, vendar mislim, da se za vsako bolečino zel najde. Nikoli ni tako hudo, da se ne bi mogli pobrati. Najboljše zdravilo je pogovor in to iz oči v oči, ne pisana beseda, ker takrat človeka ne gledaš v dušo. Ne vidiš njegovega odziva, ne čutiš njegovih emocij, nič od tega. Zato dekle, kdorkoli ti je kaj napravil, stopi mu pred oči in mu povej kar mu gre!
maili so čudovita stvar, vendar ne nadomestijo človeške bližine, pa čeprav je to besni izbruh ali klofuta :-*
Hvala za tolažilne besede, žal ne morem pred njega, daleč sva in med nama je zob časa napravil morje. Klofuto itak da sem dobila jaz, molk je več kakor klofuta, je rez.
Saj konec, koncev pridejo tudi dobri dnevi, ko mi je lažje, se poberem. Vem da bom morala s tem živeti, življenje mi je brez veze, nima več tistega čara, saj ga nikoli ni imelo, on je prižgal lučko.
Idino kar ne požrem je dejstvo, da se je igral z mojimi čustvi, tega ni imel pravice. Vedel je kaka situacija naju obkroža, raje bi bil nx premislil potem  se odzval na moje strune. Ni bilo nujno biti za. Vseeno ga nisem pogruntala, najprej te ljubi potem v parih dneh obrne veter in on odjadra. V bran čez kak mesec pravi; vsa čustva sem zatrl.
Sedaj je kar je, minilo je že nekaj časa od tega dogodka. S sigurnostjo lahko potrdim:" REK, DALEČ OD OČI, DALEČ OD SRCA"   pri meni ne velja.
Torej  :'(

In kako misliš naprej?

Anonymous

• Guest
« Reply #2324 on: March 12, 2011, 07:45:18 PM »
In kako misliš naprej?
Sama se zdravim na obroke, toležim bolečino s  :'( ko je bolje gre, si dajem duška s knjigami, grem  v svet, delo me zamoti , toda ko je trenutek samote je on ponovno v mojih mislih,.
Bom videla, upam in še nx upam da ga končno nekoč pozabim. preveč vsega me spominja na to lj. res je bilo nekaj lepega prerezano, prekinjeno, ni imel te pravice odločat o meni,  za sebe že ali v mojo dobro ne.