Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo
Anonymous:
jah, če bi videli te tvoje tranzite, bi lahko kaj rekli na to temo ;)
Anonymous:
Konec je. Mislila sem, da mu kaj pomenim pa mu je šlo le za f**. jezna sem, še bolj pa žalostna. Zakaj me je zavajal? in počutim se tako samo. zdelo se mi je,da bom končno imela z nekom tak odnos kot ga želim, pa vidim da je vse samo igra. ne vem kaj naj naredim. čakala sem že dovolj dolgo. :'(
Anonymous:
--- Quote from: Anonymous on March 26, 2011, 12:12:38 PM ---Konec je. Mislila sem, da mu kaj pomenim pa mu je šlo le za f**. jezna sem, še bolj pa žalostna. Zakaj me je zavajal? in počutim se tako samo. zdelo se mi je,da bom končno imela z nekom tak odnos kot ga želim, pa vidim da je vse samo igra. ne vem kaj naj naredim. čakala sem že dovolj dolgo. :'(
--- End quote ---
Nehaj iskati, čakati itd... kar ti je namenjeno te bo našlo, doletelo, ujelo.
Vsak od nas dobi lekcije, ki jih piotrebuje.
Pomembno je,d a se prenehaš ukvarjati z njim, razmišljati v stilu..kaj je mislil, čutil, hotel? Me je izkoristil? Naredil mi je to in to...to je pristop žrtve. Ne bodi pasivna.
Prevzami odgovornost. Zakaj si ga izbrala? Zakaj si se spustila v vajino igro, odnos?
KER SI SAMA HOTELA. That s it!
ZDAJ PREVZAMI ODGOVORNOST ZASE, NAJDI MOČ V SEBI IN DELAJ NA SEBI. In ko bo pravi čas, ko boš ti dozorela, se bosta srečala ;)
skorpijonka:
--- Quote from: bik7 on March 21, 2011, 10:03:20 AM ---
--- Quote from: skorpijonka on March 15, 2011, 08:44:11 PM ---Spet sem se zredila...pa samo 12 dni do maratona....
Popizdila bom....
>:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'(
--- End quote ---
Ti pa popizdila hehehehe kak maraton pa bo to.
--- End quote ---
Smej se, ja...nimaš pojma,kako jaz popizdim.
;D :D
Jutri ob 11h, mali kraški maraton.
Sežana. Vaši konci.
Anonymous:
--- Quote from: skorpijonka on March 26, 2011, 08:04:09 PM ---
--- Quote from: bik7 on March 21, 2011, 10:03:20 AM ---
--- Quote from: skorpijonka on March 15, 2011, 08:44:11 PM ---Spet sem se zredila...pa samo 12 dni do maratona....
Popizdila bom.... >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'(
--- End quote ---
Ti pa popizdila hehehehe kak maraton pa bo to.
--- End quote ---
Smej se, ja...nimaš pojma,kako jaz popizdim.
;D :DJutri ob 11h, mali kraški maraton.
Sežana. Vaši konci.
--- End quote ---
Sežana in Gorica je km med ;D
le :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version