Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo
Anonymous:
--- Quote from: Anonymous on March 26, 2011, 01:26:08 PM ---
--- Quote from: Anonymous on March 26, 2011, 12:12:38 PM ---Konec je. Mislila sem, da mu kaj pomenim pa mu je šlo le za f**. jezna sem, še bolj pa žalostna. Zakaj me je zavajal? in počutim se tako samo. zdelo se mi je,da bom končno imela z nekom tak odnos kot ga želim, pa vidim da je vse samo igra. ne vem kaj naj naredim. čakala sem že dovolj dolgo. :'(
--- End quote ---
Nehaj iskati, čakati itd... kar ti je namenjeno te bo našlo, doletelo, ujelo.
Vsak od nas dobi lekcije, ki jih piotrebuje.
Pomembno je,d a se prenehaš ukvarjati z njim, razmišljati v stilu..kaj je mislil, čutil, hotel? Me je izkoristil? Naredil mi je to in to...to je pristop žrtve. Ne bodi pasivna.
Prevzami odgovornost. Zakaj si ga izbrala? Zakaj si se spustila v vajino igro, odnos?
KER SI SAMA HOTELA. That s it!
ZDAJ PREVZAMI ODGOVORNOST ZASE, NAJDI MOČ V SEBI IN DELAJ NA SEBI. In ko bo pravi čas, ko boš ti dozorela, se bosta srečala ;)
--- End quote ---
Hvala :-*
Anonymous:
Prav lepo je to napisano, ali posameznik ve kako to gre.
Sam lahko potrdim le toliko: ni enostavno, niti preprosto.
čas, in še čas, potem pa čas, napravi svoje. Na koncu ko misliš da je že vse ok, se ti pojavi nek komentar kakor meni danes, dobesedno sem ponorela.
Ugotovila da še vedno gojim čustva do nejga, če bi ga tisti trenutek imela ob sebi :o najprej bi mu izrekla vse >:D potem za posladek bi ga ::) ne pojedla, glodala kakor kost in še nebi bilo dovolj, >:D je v meni te dni, čutim da se prebuja, ne da miru...
Bom morala mal konje brzdat, kako pa ne vem.
Bolje da odneham :-* vseeno bi ga imela ::)
taja6:
--- Quote from: Anonymous on March 27, 2011, 12:17:24 PM ---Prav lepo je to napisano, ali posameznik ve kako to gre.
Sam lahko potrdim le toliko: ni enostavno, niti preprosto.
čas, in še čas, potem pa čas, napravi svoje. Na koncu ko misliš da je že vse ok, se ti pojavi nek komentar kakor meni danes, dobesedno sem ponorela.
Ugotovila da še vedno gojim čustva do nejga, če bi ga tisti trenutek imela ob sebi :o najprej bi mu izrekla vse >:D potem za posladek bi ga ::) ne pojedla, glodala kakor kost in še nebi bilo dovolj, >:D je v meni te dni, čutim da se prebuja, ne da miru...
Bom morala mal konje brzdat, kako pa ne vem.
Bolje da odneham :-* vseeno bi ga imela ::)
--- End quote ---
ne strinjam se s tem, da čas naredi svoje. Odvisno je od nas in ne od časa samega. Ti moraš sam/-a razčistiti, predelati v sebi, kako in kaj. Npr. če samo potlačiš in se slepiš, da si predelal/.a, pozabil/-a, se ob srečanju, soočenju sprožijo isti občutki, reakcije, pa naj je minilomesec ali 5 let. Če pa zadevo predelaš, re-evalviraš in potegneš ven sklepe, ugotovitve ter spoznanja, osvojiš lekcijo in greš dalje.
Torej ne rabi delat čas, vsak posameznik mora aktivno sodelovati pri tem procesu.
Maja:
Se strinjam. ;)
Anonymous:
Saj ne morem izraziti svojega veselja!! Skupaj sva!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version