Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo

<< < (484/499) > >>

Anonymous:

--- Quote from: Anonymous on April 19, 2011, 10:35:57 AM ---Nič se hvalit za tisto kar si zaslužila.  ;) ;)
--- End quote ---
Saj se nihče tu ne hvali  ;D le mnenja izražamo,  včasih  resnično nas zavede, preveč vemo, smo vsi samo ljudje  8) ujeti v oklep mesa in kosti,  se odločili da živimo tako kakor pač smo se... Nekdo je napisal pa ne vem kdo? Nekateri se tega zavedamo drugi ne, lahko da se le ozavestit iz takih in drugačnih motivov se ne da... Saj mi ne moremo drugih spremeniti  :-\ Sama sem veliko časa rabila da sem si tole frazo razčlenila in razumela  ::) res tako je, nekateri prej nekateri pozneje, nekateri nikoli, mogoče v drugo, saj ne poznamo njihvega načrta rasti. Uf, dovolj tega... Konc koncev, vsakdo si napravi sebi najlepše(beri za njega) kakor pravi Bik, VZORCI, VZORCI IN ŠE NX VZORCI+ PREPRIČANJA)  JE pa zeloooooooooo težko ko te to tako zasvoji, s tem si odraščal, živel... poglavje za sebe, tudi tu je potrebno vekiko samodiscipline, je spet načrt

Imejte se  :-* :-* :-* :-* in naj bo kar če  ang: ang: ang: ang:

bik7:
Tudi s tem sem izrazil svoje mnenje z veliko pozitivne energije in malo humorjasej v današnjem dnevu je tak, da tega imamo premalo in vse preveč osebno jemljemo. je pa lepo videt kako smo se razpisali in spoštujem vsako mnenje. Sam sem na sebi ogromno probal in vem kako vse to zgleda. zato rad delim svoje izkušnje z vami in od tega naj vsak vzame kar rabi ostalo pa naj pusti. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

by  :B 7

Anonymous:
In tako bodi ...............  :-*

;) ang:

skorpijonka:
Se opravičujem, ker bom prekinla temo, ampak AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
J..... hudiča vse skup,no...
Kolk sem tečna...ta služba, pa js bom znorela, no...
 ::) :o :'(
Še fino fajn neprespana in tko, pol pa dobim še "krasne" stranke....adijo pamet.
 "reži vene" stil dneva....
 >:(

sasa:
Draga, ti pošiljam paketek ljubezni
 :-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version