Super tema ... Moram se nekje izpovedati, lahko pa mi napišete tudi kakšen nasvet.
Spoznala sem fanta, ki mi je takoj padel v oči ... Ne vem, izžareval je neko posebno energijo in bil natanko tak, o kakršnem sem razmišljala že nekaj časa. Neverjetno je, da sem si zamislila natanko takega moškega, kot je on, da bi bila z njim. Baje nam vesolje vedno pošlje takega, kot ga tisti trenutek potrebujemo ... Ampak zdaj dovolj o tem.
Dal mi je telefonsko številko, kmalu sva se srečala itd. Problem je pa sledeč: ne vem, pri čem sem. Enkrat reče, da se ne misli vezati, naj se ne navežem nanj, ker bom trpela, da je to pravilo ipd., drugič pa spet pravi, da se med nama lahko kaj razvije, da se lahko mirne duše prepustim čustvom ... Zadnje, kar je rekel, je bilo, naj se NE navežem, da sva samo prijatelja. Zakaj me pa potem ves čas zaslišuje kje sem, s kom sem, kdo me je klical, če vidi, da imam na telefonu neodgovorjen klic (to zasliševanje je sploh zelo intenzivno; včasih mu nočem povedati takoj, kdo je klical, zato, da ga malo spodbodem in preverim).
Upam, da bom kamlu vedela kaj in kako, ker se mi že meša ...