PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Anonymous on January 14, 2008, 01:25:47 PMPozdravljeni! Jaz bi se popolnoma olajšal, če bi vedel, kako se izračuna DZK ??? Sem nekaj poskušal in mi ni šlo Upam, da še znate! Stokrat hvala in pozdravček! Za skrivalnice se lahko odpre poseben post. To nima smisla se tako iti. To je nevljudno.S..Vem kdo je to napisal. Hi hi hi
Pozdravljeni! Jaz bi se popolnoma olajšal, če bi vedel, kako se izračuna DZK ??? Sem nekaj poskušal in mi ni šlo Upam, da še znate! Stokrat hvala in pozdravček!
Quote from: zaspana on January 09, 2008, 06:16:38 PMhvala vam, vendar mislim, da je čas edini, ki mi lahko pomaga.....Lahko pa kdo pokuka v karte.....Sem pogledal v karte za to rubriko, se bo prijela.Le "anonimno" se bo teba pogovarjat, dogovarjat, pisarit, sestajat, srečevat, ljubit, prepirčkat, osrtečevat, ..... Bolj pravilno bi mogoče bilo ČE ZNAŠ DRŽATI JEZIK in zadržati zase, kaj si počel kaj boš počel misliš početi Z NEKOM, se celo srečati in doživeti ga itd.... Skrataka o grehu lahko O GREŠNIKU PA NIKAKOR.Toliko po kartah!Tar_Mar
hvala vam, vendar mislim, da je čas edini, ki mi lahko pomaga.....Lahko pa kdo pokuka v karte.....
- S fantom že leto dni sexava, pijem kontracepcijske. Pred mescem dni sem na faksu spoznala tipa s katerim sem tudi v intimnih odnosih. Moje vprašanje je "ali moram vzeti še eno tableto; eno za fanta eno za kolego s faksa"??
Quote from: Anonymous on January 18, 2008, 11:52:39 AM- S fantom že leto dni sexava, pijem kontracepcijske. Pred mescem dni sem na faksu spoznala tipa s katerim sem tudi v intimnih odnosih. Moje vprašanje je "ali moram vzeti še eno tableto; eno za fanta eno za kolego s faksa"??Pa kaj si ti ja malo nor