Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranziti Plutona

<< < (10/69) > >>

Tea:
Oj Lunca

Meni je T Plutona preko Sonca v 8 hiši dostavil v ožjo žlahto 14 smrti, je pa res, da sem imela tudi Saturnov povratek v tistem letu in Marsov povratek /ta dva pa delata opozicijo v natalni/

T Plutona preko P Sonca pa smrt moža

Moje sonce je pač v 8 hiši, pa še v škorpijonu, tako da je ta zadevšna čisto jasna.

Pluton preko Venere pa nekaj vlaganj oz. najema kreditov, ki so se sfižila. Seveda spremljevalni program Sade sati, Saturn preko Lune, Uran kvadrat Luna, Saturn opozicija Venera in Neptunov kvadrat na Sonce......... zaključek pa je bil z Plutonovo opozicijo na Luno .... no tole obdobje je bilo najtežje v mojem življenju.

Mojzes:
bom malo tole raziskal še,

Lunca:

--- Quote from: Tea on March 31, 2009, 07:55:12 PM ---Oj Lunca

Meni je T Plutona preko Sonca v 8 hiši dostavil v ožjo žlahto 14 smrti, je pa res, da sem imela tudi Saturnov povratek v tistem letu in Marsov povratek /ta dva pa delata opozicijo v natalni/

T Plutona preko P Sonca pa smrt moža

Moje sonce je pač v 8 hiši, pa še v škorpijonu, tako da je ta zadevšna čisto jasna.

Pluton preko Venere pa nekaj vlaganj oz. najema kreditov, ki so se sfižila. Seveda spremljevalni program Sade sati, Saturn preko Lune, Uran kvadrat Luna, Saturn opozicija Venera in Neptunov kvadrat na Sonce......... zaključek pa je bil z Plutonovo opozicijo na Luno .... no tole obdobje je bilo najtežje v mojem življenju.

--- End quote ---

Ja Tea, res se vse poklapa in vidi se, kako astrologija deluje. Res je tudi, da je pluton tvoj vladar, ki je posebno deloval močno prav v osmi hiši, ki nakazuje smrt.
Vse najtežje tranzite si imela prav v obdobju sade satija, zato te je saturn precej naučil.

Tea:
Res težka šola. Ampak kako že pravijo, kar te ne ubije, te ojača

Fajn bodi  :D

Mystica:
Ali je možno, da je imela oseba TPlutona na natalnem Soncu v 5. hiši in se ni spremenilo popolnoma nič?
V takih primerih se vprašam, kako je možno :)

Sonce je na 29°Strelca. Pluton je šel čez in zdaj je že v Kozorogu.
Vladar Sonca, Jupiter, je v 1. hiši  v Devici in v konjunkciji z Marsom.
Jupiter je tud v kvadratu z Merkurjem (4. h.).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version