Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Kiron
Tea:
Pri Kironu upoštevaš vse aspekte
Tea:
--- Quote from: Tejka on March 11, 2010, 03:48:51 PM ---He, he tudi jaz sem se končno premaknila :D
Tale Kiron kar drži. V biku/10./aspektiran: polsekstil sonce, sekstil venera, poldrugikvadrat uran, polsekstil s neptunom, inkonjunkcija s s.vozljem, opozicija na AC in sekstil MC. Ne vem ali se upoštevajo samo glavni aspekti ali tudi ostali?
--- End quote ---
Meni se zdi, da si naštela malo preveč aspektov Tejka ;)
Tejka:
Precej preveč. Sploh ne vem kje sem vse te aspekte pobrala :o Občasno sem ena huda zmeda ;D
Kvadrat z AC in Jupitrom, trigon s Saturnom in poldrugikvadrat z Neptunom so pravi.
Tea:
--- Quote from: Tejka on March 16, 2010, 10:23:10 AM ---Precej preveč. Sploh ne vem kje sem vse te aspekte pobrala :o Občasno sem ena huda zmeda ;D
Kvadrat z AC in Jupitrom, trigon s Saturnom in poldrugikvadrat z Neptunom so pravi.
--- End quote ---
Važno da si vztrajna, saj tudi počasi se daleč pride ;)
Sicer pa si očitno že morala kaj takega "videti" ;D
cvetka:
--- Quote from: Tea on February 04, 2010, 08:26:21 AM ---Ja, prav imaš Andres.
Komaj čakam da se mi Kiron zbaše iz kvadrata na Luno, tole je že res malo too mach
--- End quote ---
Tea, iz pamtiveka obujam tale tvoj zapis; moj mož ima trenutno (in še kar nekaj časa) tale tranzit, depresija na vsej črti, ali je bilo tako stanje tudi pri tebi? hvala in lp cvetka
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version