Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Kiron

<< < (33/52) > >>

Tea:
Cvetka

Imam Luno v velikem križu /tudi z vladarjem Ac/ in Kiron je bil iz 1 hiše v tranzitu - jah, življenje se je postavljalo na glavo - izhod pa je bil pravzaprav odličen. Saj veš kaj pravijo, kar te ne ubije, te ojača. In kljub občutkom "bolečih izgub" sem spoznala, da sem pravzaprav samo zaradi tega ali njih, dobila veliko veliko dobrega.

Seveda pa tole nič ne pomaga, ko si v procesu. Takrat je bolelo že, ko mi je nekdo pokazal kriv prst hihi

Cvetka - če ima Luno v Dvojčku ali Strelcu

obvezno preveri Merkurja in Jupitra - mogoče je kje kakšen izhod skozi dispozicije in vladarje hiš, kjer je vse skupaj dogaja. Včasih se najde s tem lažja pot

cvetka:
Tea

luno ima v dvojčkih, v 6H (tako kot jaz). Prepričana sem, sa bi se ta malodušje pregnalo z vsakodnevno dejavnostjo 6H in s tem potrjevanjem lastne vrednosti.

Moram pa zapisat, da je njega veliko bolj potrl tale moj novi status čakanja in po dveh mesecih nič ne kaže na bolje.

lp cvetka

Tea:

--- Quote from: cvetka on March 13, 2013, 10:01:56 AM ---Tea

luno ima v dvojčkih, v 6H (tako kot jaz). Prepričana sem, sa bi se ta malodušje pregnalo z vsakodnevno dejavnostjo 6H in s tem potrjevanjem lastne vrednosti.

Moram pa zapisat, da je njega veliko bolj potrl tale moj novi status čakanja in po dveh mesecih nič ne kaže na bolje.

lp cvetka

--- End quote ---

Če jo imata pa oba v Dvojčkih, pa sta zdajle prosta vsakodnevnih opravil, potem pa pot pod noge in malo naokrog - izleti, klepet in razbremenitev delovnih obveznosti in pustega vsakdana, pa bosta zadostila potrebam planetkov  :)

cvetka:

--- Quote from: Tea on March 13, 2013, 10:09:56 AM ---

lp cvetka

--- End quote ---

Če jo imata pa oba v Dvojčkih, pa sta zdajle prosta vsakodnevnih opravil, potem pa pot pod noge in malo naokrog - izleti, klepet in razbremenitev delovnih obveznosti in pustega vsakdana, pa bosta zadostila potrebam planetkov  :)

--- End quote ---

Ja Tea, to je to.
Pa še to, da bom pošteno morala vzeti v roke moja :Ma in  :Me, ki sta natalno v  :kv  :-*

Tea:

--- Quote from: cvetka on March 13, 2013, 02:13:50 PM ---
--- Quote from: Tea on March 13, 2013, 10:09:56 AM ---

lp cvetka

--- End quote ---

--- End quote ---

Ja Tea, to je to.
Pa še to, da bom pošteno morala vzeti v roke moja :Ma in  :Me, ki sta natalno v  :kv  :-*

--- End quote ---

Svojo pridnost in aktivnost usmeri v pridno aktivno potepanje in klepetanje, odkrivanje neznanega in avanturo :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version