Author Topic: Tranzit Urana  (Read 185252 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: Tranzit Urana
« Reply #90 on: June 04, 2009, 10:52:42 AM »
Ja, potrebno je tale Uran spravit pod samokontrolo,da ja ne postane preveč destruktiven, za sebe ali za druge,ampak ideje,mnenja,komentarje vedno lahko podaš, kadarkoli ang:
let it be

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #91 on: September 23, 2010, 08:17:41 PM »

Zanimiv pa je bil tudi prehod T Urana čez 6.hišo-nenadna,nepričakovana bolezen,ki je zopet šokirala vse :-\ Mislim,da mi je ravno takrat šel čez N Jupitra.

Tole stanje imam sedaj jaz: T  :U čez 6 H: po šolsko lahko napišem NENADNE SPREMEMBE na službenem področju; da je zadeva še bolj zakomplicirana, pa pove stanje tranzitni  :U :opozicija  :J - OBILNE spremembe; enkrat moram marširat v levo, enkrat v desno, tudi diagonalno je bilo že treba  ;); ogromno časa mi to stanje pobere, pa mislim, da to ni zaman - saj mi zdravje /zaenkrat/ dobro služi dobro. Tele moje (službene) lastnike pa oblivam z ljubeznijo, sploh ne vejo, pri čem so v odnosu z mano. ang:

« Last Edit: September 23, 2010, 09:00:59 PM by cvetka »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #92 on: September 27, 2010, 09:30:14 PM »

Zanimiv pa je bil tudi prehod T Urana čez 6.hišo-nenadna,nepričakovana bolezen,ki je zopet šokirala vse :-\ Mislim,da mi je ravno takrat šel čez N Jupitra.

Tole stanje imam sedaj jaz: T  :U čez 6 H: po šolsko lahko napišem NENADNE SPREMEMBE na službenem področju; da je zadeva še bolj zakomplicirana, pa pove stanje tranzitni  :U :opozicija  :J - OBILNE spremembe; enkrat moram marširat v levo, enkrat v desno, tudi diagonalno je bilo že treba  ;); ogromno časa mi to stanje pobere, pa mislim, da to ni zaman - saj mi zdravje /zaenkrat/ dobro služi dobro. Tele moje (službene) lastnike pa oblivam z ljubeznijo, sploh ne vejo, pri čem so v odnosu z mano. ang:

Moram ob temle  :U in njegovih nenadnih spremembah, ki se tičejo 6H dodati še tole: že vse leto gre  :J čez moje znamenje  :ri, mi pomaga na vsej fronti, vse situacije se razpletejo meni v prid,
pozdrav  ang:

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #93 on: September 27, 2010, 09:45:09 PM »
Sicer nisem podrobneje analiziral pretekle tranzite v mojem življenju je pa bil eden najpomembnejših ali vsaj najopaznejših

T :U :kon AC

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #94 on: September 27, 2010, 11:00:14 PM »
Sicer nisem podrobneje analiziral pretekle tranzite v mojem življenju je pa bil eden najpomembnejših ali vsaj najopaznejših

Kolikor lahko /in znam/ razbrati, je tvoj T :U šele na prvi tretjini 1H, torej spremembe na tem področju?

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: September 28, 2010, 12:15:27 AM »
T :U na DSC in T :Sa ASC..  sprememba, korenita - brez dosedanje dolgoletne službe  ::) čez dva dni, ostalo pa še čakam  ;) .................. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: September 28, 2010, 06:56:40 AM »

In kako je reagiral nanj oponirani Mars.. to zna biti precej eksploziven aspekt
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #97 on: September 28, 2010, 07:00:22 AM »

Moram ob temle  :U in njegovih nenadnih spremembah, ki se tičejo 6H dodati še tole: že vse leto gre  :J čez moje znamenje  :ri, mi pomaga na vsej fronti, vse situacije se razpletejo meni v prid,
pozdrav  ang:

Definitivno je angel varuh v tem času, kot dispozitor Sonca pa še posebno varuje tvoje usmeritve in tvoje zdravje oz. vitalnost.

Imaš pa tudi T Saturna na AC, tako da ti v tvojem primeru Jupi ne bo prinesel kakšne kg več. :D
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #98 on: September 28, 2010, 10:10:00 AM »

:Ma je komaj leto dni kasneje prišel v aspekt. Takrat sem začel nov job, če ma to kaj veze...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: September 28, 2010, 12:16:09 PM »

:Ma je komaj leto dni kasneje prišel v aspekt. Takrat sem začel nov job, če ma to kaj veze...

seveda .... T je oponiral  :Ma /devica=služba/  in istočasno v sekstilu dotaknil  :Ve /kozel=status/ - oba pa sta vladar in sovladar tvoje 2

Pa še tranzit Saturna je hodil tam nekje po  :de
Torej si pričel takrat na drugačen način služiti svoj denar
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #100 on: September 28, 2010, 03:43:53 PM »
Sem šla seveda pogledat še jaz malo svoj T :U.
Ko je bil točno na mojem DSC, se je začelo moje novo razmerje, ki je šokiralo vse in razdrlo moje dotedanje 20 letno razmerje.
To je bila res  :U sprememba in bi rekla, da je tudi sam odnos še vedno zelo  :U :)
Ko pa se mi je T :U sprehajal čez 4. hišo, sem se odselila od doma in s tem tudi vse šokirala, saj sem bila zelooo mlada. Na dan poroke mi je delal opozicijo na N :Me, ki je vladar moje karte.
Hm in ko mi je šel T :U v 5. hišo sem nenačrtovano zanosila, sem kar rabila nekaj časa, da sem dojela, da sem noseča. (drugi otrok)
Tako, da tale T :U me res zna dobro presenetiti, še celo mene samo na nek način šokira.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #101 on: January 26, 2011, 11:21:18 AM »
Oba z možem imava egzakten aspekt  :U in  :Ma danes in kaj se je zgodilo. Mož ( marsa ima v prvi hiši) je skoraj zakuril stanovanje, uran v  :kon:Me, zgubil je avto ( ga ni našel kje ga je parkiral za boga ne), pa še otrok ( :Me) ga je zaklenil iz hiše, tako da se je moral fejst potrudit da je noter prišel.

Jaz sem se vsemu že pošteno nasmejala, čeprav tista prva točka sploh ni smešna.  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: January 26, 2011, 05:24:03 PM »
Jao ::)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #103 on: January 26, 2011, 09:18:18 PM »
Jah boljš se smejat kot pa jokat hehe :D Čeprav prva res ni smešna...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: January 26, 2011, 11:26:55 PM »
Ja res sva imela srečo, da ga ni bilo samo pol ure doma in da je samo tlelo in se kadilo ( žerjavico je vrgel v kanto za smeti  ::) ) No sej da ne rečem da je nesrečnež kot je v drugo dal pečt meso in šel ven na čik, ampak HB se je spomnil v 20 sekundah, da ma neki na ognju  ::)

Tako da danes in jutri sem mu strogo prepovedala početi KARKOLI  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/