Author Topic: Tranzit Urana  (Read 179117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Tranzit Urana
« Reply #120 on: March 22, 2011, 05:05:33 PM »
Kot jaz vidim je tudi T :U :kv :NE že mimo ???
Lahko pa deluje z zamudo ::)
Je že mimo ja, a ne veliko.

Kdaj in kako tranzit deluje pa je precej individualna stvar. A je še v tistem področju kjer se efekti poznajo (če se sploh).

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: March 23, 2011, 08:14:33 AM »

Kdaj in kako tranzit deluje pa je precej individualna stvar. A je še v tistem področju kjer se efekti poznajo (če se sploh).

Mene pa zanima komentar koga, ki je že imel konjukcijo urana na soncu? Verjetno predstavniki rib in vodnarja znajo kaj napisat. Pri tej konjukciji verjetno sam človek ne more kaj dosti nardit, verjetno bo še precej močno, ker je vladar ASC. ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: March 23, 2011, 11:54:36 AM »

Mene pa zanima komentar koga, ki je že imel konjukcijo urana na soncu? Verjetno predstavniki rib in vodnarja znajo kaj napisat. Pri tej konjukciji verjetno sam človek ne more kaj dosti nardit, verjetno bo še precej močno, ker je vladar ASC. ::)

Lunca pozdravljena!
Jaz sem še dolžna privat odgovor na to temo, pod imenom Jana.  ;)
Imam urana na soncu in njegov vpliv čutim že nekaj časa. Nedolgo tega sem doživela precejšen (nepričakovan - vsaj ne v taki meri) poklicni uspeh, na svetovni ravni. Še traja.
Splošno počutje: nemir, adrenalin, občutek, da se bo nekaj velikega zgodilo oz. da se dogaja... in rahla nestrpnost oz. strah, da bi mi slučajno nekaj pomembnega (ne vem, kaj) spolzelo iz rok, ker bi enostavno spregledala ali bila ob nepravem trenutku na nepravem času. Stalno občutek, da nekaj lovim, da se mi nekaj ponuja, me opozarja nase, jaz pa tega ne vidim.
Glavo mi bo razneslo, možgani mi tako delajo, da od tega ponoči ne spim.
Seveda ne vem, čemu lahko pripišem vse to, ker se ne spoznam na astrologijo.
Toliko na kratko.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #123 on: March 23, 2011, 11:56:06 AM »
Aja pa še tole. Doma preurejamo stanovanje, kupili smo papagaja.  :D

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: March 23, 2011, 01:45:41 PM »

Lunca pozdravljena!
Jaz sem še dolžna privat odgovor na to temo, pod imenom Jana.  ;)
Imam urana na soncu in njegov vpliv čutim že nekaj časa. Nedolgo tega sem doživela precejšen (nepričakovan - vsaj ne v taki meri) poklicni uspeh, na svetovni ravni. Še traja.
Splošno počutje: nemir, adrenalin, občutek, da se bo nekaj velikega zgodilo oz. da se dogaja... in rahla nestrpnost oz. strah, da bi mi slučajno nekaj pomembnega (ne vem, kaj) spolzelo iz rok, ker bi enostavno spregledala ali bila ob nepravem trenutku na nepravem času. Stalno občutek, da nekaj lovim, da se mi nekaj ponuja, me opozarja nase, jaz pa tega ne vidim.
Glavo mi bo razneslo, možgani mi tako delajo, da od tega ponoči ne spim.
Seveda ne vem, čemu lahko pripišem vse to, ker se ne spoznam na astrologijo.
Toliko na kratko.  ;)

Hvala Pika za info. Tale hiter preobrat na poklicnem področju uranov sekstil z vrhom horoskopa, sigurno kaže, vpliv na sonce na drugi stopinji pa sigurno vpliva na dogajanje v glavi, mogoče se ti javi kakšna briljantna misel. Opazuj.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #125 on: March 23, 2011, 01:48:36 PM »
Aja pa še tole. Doma preurejamo stanovanje, kupili smo papagaja.  :D

Seveda, trigon urana na vrh četrte hiše, dom, kaže preurejanje, nekateri se takrat lahko tudi dejansko selijo, drugi samo preurejajo, kdo pride nov v dom, pri nekaterih kdo iz doma, odvisno. Vladar šeste hiše, ki nekako kaže naše hišne ljubljenčke je tudi uran, zato je pod trigonom urana na IC, prišel tudi papagaj. ;D
Uživaj v domu in delu v njem.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #126 on: March 23, 2011, 05:08:37 PM »
Uf uf, tole briljantno misel bom pa intenzivno manifestirala!  :D Mogoče je pa to ta filing, ki me preganja. Nemir, kot da me nekaj hoče inspirirat, jaz pa čorava.
Ja, papagaj je že pravi družinski član.  ;) Se pa nekaj spogledujem z idejo, da bi povečali družino za še enega človeškega člana. Pa bi bila hvaležna za kak astro nasvet v zvezi s tem... kako so kaj zvezde nad tem navdušene.  :D
Naj naj hvala!  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #127 on: March 23, 2011, 08:03:01 PM »

Tak primerek sem jaz: močno se mi dogaja že 3, 4 leta - tranzit  :U gre preko 6H, spremembe na službenem področju non stop (delam v gospodarski firmi na ekonomskem področju). Pa moram zapisat, da se na koncu vse te prekucije obrnejo meni v prid, čeprav včasih izgleda kriza - lahko napišem tako kot Pika, pozitiven, ampak naporen T. ang:

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #128 on: March 23, 2011, 08:08:57 PM »
Se pa nekaj spogledujem z idejo, da bi povečali družino za še enega človeškega člana. Pa bi bila hvaležna za kak astro nasvet v zvezi s tem... kako so kaj zvezde nad tem navdušene.  :D

Jaz mislim, da tranzit  :U preko 8H po tem dogodku kar kliče, srečno  ang:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: March 23, 2011, 09:47:38 PM »
Se pa nekaj spogledujem z idejo, da bi povečali družino za še enega človeškega člana. Pa bi bila hvaležna za kak astro nasvet v zvezi s tem... kako so kaj zvezde nad tem navdušene.  :D

Jaz mislim, da tranzit  :U preko 8H po tem dogodku kar kliče, srečno  ang:

Aha, hvala, Cvetka! Jaz sem sicer mislila, da je to bolj tenzija lune, ki se pomika skozi 4. hišo.  :) Kaj pa vsi ostali divji aspekti? Opozicija urana na natalni pluton npr? Ma sem že v malenkost rizičnih letih kar se nosečnosti tiče pa me zanima, ali je možno v zvezdah videt, kakšne so možnosti za dober izid.  :-\ ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: March 23, 2011, 09:57:54 PM »
Se pa nekaj spogledujem z idejo, da bi povečali družino za še enega človeškega člana. Pa bi bila hvaležna za kak astro nasvet v zvezi s tem... kako so kaj zvezde nad tem navdušene.  :D
Naj naj hvala!  :-*

Jaz mislim, da tranzit  :U preko 8H po tem dogodku kar kliče, srečno  ang:

Aha, hvala, Cvetka! Jaz sem sicer mislila, da je to bolj tenzija lune, ki se pomika skozi 4. hišo.  :) Kaj pa vsi ostali divji aspekti? Opozicija urana na natalni pluton npr? Ma sem že v malenkost rizičnih letih kar se nosečnosti tiče pa me zanima, ali je možno v zvezdah videt, kakšne so možnosti za dober izid.  :-\ ang:

Pika glede na to, da je vladar 8 hiše Neptun in ga bo ravno v tem času lovila P Luna imaš prav. To je zelo ploden aspekt. Ob tem, da gre T Jupiter /tradicionalni vladar 8/ pa tudi preko 8 hiše in bi ščitil morebitno nosečnost.

Kot sem razumela, bi bil to tvoj drugi otrok, ki je tudi označen v 7 hiši in z Neptunsko temo.

Še ena pozicija, ki je dobra za plodnost je prehod Plutona preko Jupitra /tudi pluton nosi nosečnosti, saj je neke vrste kozmična materinica/.

Pluton bo v bistvu v opoziciji na Luno šele v feb. 2012 .... kar bi lahko kazalo na spremenjeno ženskost v tebi oz. neke vrste malo smrt materinstva in ponovnega rojstva.
Če bi npr. zanosila ob prehodu Lune preko Neptuna - torej v april/maj, bi se tole "špekuliranje" kar izšlo.

Nekaj težavic bi seveda lahko imela septembra, ko bo Saturn ponovno šel preko Urana, vendar bo to tako hiter prehod, da ni omembe vredno.

Seveda upoštevam tud sončni mrk v tvoji 10 hiši, ki ti letos napoveduje spremembo status in kariere
Pa menda je tudi P Mc na Luni
To ti seveda napoveduje tudi Uranska tema
Pa plutonska tema

Seveda pa je to lahko nek tvoj poslovni projekt, ki bo smatran kot novo rojstvo ali ga boš na nek način negovala kot otroka.
« Last Edit: March 23, 2011, 10:10:21 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #131 on: March 23, 2011, 10:15:14 PM »

Jaz sem jo imela že zdavnaj nazaj. Totalna revolucija. Pustila šolo in spokala od doma šla delat in na svoje
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #132 on: March 23, 2011, 10:35:35 PM »
Opžam, da bo šel moj  :U počasi v 3. hišo ...  :-X
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #133 on: March 23, 2011, 11:01:49 PM »
Meni pa je začel po 9. hodit ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: March 24, 2011, 07:56:23 AM »
Opžam, da bo šel moj  :U počasi v 3. hišo ...  :-X

Spremembe se bodo začele ne samo v tvoji tretji hiši, posredno bo uran vplival tudi na spremembo tebe same in posredno tudi na partnerstvo, ki bo v kvadraturi na ASC in DESC. Verjetno se že spreminja tvoja podzavest, ki bo precej spremenila na tebi sami. Verjetno bo tudi kakšna revolucionarna sprememba. Pri uranu, ki najprej šokira, se kasneje izkaže, da te precej osvobodi.