Se pa nekaj spogledujem z idejo, da bi povečali družino za še enega človeškega člana. Pa bi bila hvaležna za kak astro nasvet v zvezi s tem... kako so kaj zvezde nad tem navdušene. 
Naj naj hvala! 
Jaz mislim, da tranzit
preko 8H po tem dogodku kar kliče, srečno 
Aha, hvala, Cvetka! Jaz sem sicer mislila, da je to bolj tenzija lune, ki se pomika skozi 4. hišo.
Kaj pa vsi ostali divji aspekti? Opozicija urana na natalni pluton npr? Ma sem že v malenkost rizičnih letih kar se nosečnosti tiče pa me zanima, ali je možno v zvezdah videt, kakšne so možnosti za dober izid.

Pika glede na to, da je vladar 8 hiše Neptun in ga bo ravno v tem času lovila P Luna imaš prav. To je zelo ploden aspekt. Ob tem, da gre T Jupiter /tradicionalni vladar 8/ pa tudi preko 8 hiše in bi ščitil morebitno nosečnost.
Kot sem razumela, bi bil to tvoj drugi otrok, ki je tudi označen v 7 hiši in z Neptunsko temo.
Še ena pozicija, ki je dobra za plodnost je prehod Plutona preko Jupitra /tudi pluton nosi nosečnosti, saj je neke vrste kozmična materinica/.
Pluton bo v bistvu v opoziciji na Luno šele v feb. 2012 .... kar bi lahko kazalo na spremenjeno ženskost v tebi oz. neke vrste malo smrt materinstva in ponovnega rojstva.
Če bi npr. zanosila ob prehodu Lune preko Neptuna - torej v april/maj, bi se tole "špekuliranje" kar izšlo.
Nekaj težavic bi seveda lahko imela septembra, ko bo Saturn ponovno šel preko Urana, vendar bo to tako hiter prehod, da ni omembe vredno.
Seveda upoštevam tud sončni mrk v tvoji 10 hiši, ki ti letos napoveduje spremembo status in kariere
Pa menda je tudi P Mc na Luni
To ti seveda napoveduje tudi Uranska tema
Pa plutonska tema
Seveda pa je to lahko nek tvoj poslovni projekt, ki bo smatran kot novo rojstvo ali ga boš na nek način negovala kot otroka.