Author Topic: Tranzit Urana  (Read 179298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Tranzit Urana
« Reply #30 on: April 02, 2008, 09:04:02 AM »
Pojma nimam. Ena ženska me je zadnjič v službi tako prepričljivo opozarjala na ta datum, ko sem pa hotela zvedet kaj se dogaja z Uranom, pa ni znala nič povedat.
Se mi je kar zdelo, da ne bo nič iz tega.  :'( Pač taka služba, da moraš ljudi poslušat, pa če to hočeš ali ne.   ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: April 02, 2008, 09:17:57 AM »
Pojma nimam. Ena ženska me je zadnjič v službi tako prepričljivo opozarjala na ta datum, ko sem pa hotela zvedet kaj se dogaja z Uranom, pa ni znala nič povedat.
Se mi je kar zdelo, da ne bo nič iz tega.  :'( Pač taka služba, da moraš ljudi poslušat, pa če to hočeš ali ne.   ;D

4. maja Uran niti nima nobenega natančnega aspekta. Pravzaprav so prav lepi vplivi luninih prehodov.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #32 on: April 02, 2008, 01:22:26 PM »
URANOVI TRANZITI K MC                             

To je eden najmočnejših Uranovih tranzitov. Prihaja do precejšnjih napetosti in stresov, saj novosti kar dežujejo. Možni so naravnost sijajni ali pa prav neprijetni dogodki. V času Uranovih tranzitov k MC je potrebno počivati, kar se le da pogosto.

neki podobnega bo čez ic...
to bo žurka :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: April 02, 2008, 01:44:11 PM »
URANOVI TRANZITI K MC                             

To je eden najmočnejših Uranovih tranzitov. Prihaja do precejšnjih napetosti in stresov, saj novosti kar dežujejo. Možni so naravnost sijajni ali pa prav neprijetni dogodki. V času Uranovih tranzitov k MC je potrebno počivati, kar se le da pogosto.

neki podobnega bo čez ic...
to bo žurka :P

Uran IC

- pretrgajo se odnosi z domom
- pretrga se pripadnost domu /prednikom, družini/
- oddaljimo se od doma in domačega okolja
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #34 on: April 02, 2008, 02:31:43 PM »
o ja, to se že lep čas ruši...kake pol leta nimam več domače bajte za dom...je bol kot da grem na obisk
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #35 on: April 17, 2008, 10:49:56 AM »
V tem tednu mi Uran egzaktno oponira na Marsa(20°54) Če je Uran v Ribah, Mars pa v Devici, potem se te zadeve verjetno zgodijo, ko Luna prehaja  eno ali drugo znamenje???
Pa danes še konjunkcija Marsa na Sonce.

A mi lahko kaj svetujete? ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: April 17, 2008, 10:53:41 AM »
Jejhata, kaj bi pri Uranu imel človek pametnega za rečt. Itak pride k strela z jasnega. Itak ga takrat sreljamo, potem pa ne vemo od kod smo takrat jemali.
V glavnem pazi se poškodb in bodi previdna. Kaj čem ti drugega rečt.
Jaz sem bila v enem takem aspektu vsa popečena po rokah. Sam mimo šporgeta sem šla pa ..  ;D Pa na jezik pazi ... tako in drugače /tud pri vroči hrani/  ;D
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: April 17, 2008, 11:00:51 AM »
Kar se jezika tiče, me razganja že cel mesec. Natalni Uran je v 7, Mars pa v 8.hiši. Tranzita pa v 2. in v 7.hiši. Mars vlada 3. in 10., Uran pa 1.h.
Partnerstvo verjetno. V soboto se dovrši ta aspekt, pa še ene dogodke pričakujem. Bom razdrla partnerstvo ali bodo mene dali na čevelj? Kaj misliš? ;)

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: April 17, 2008, 11:16:21 AM »
meni se pa uran sprehaj čez DSC...se pustim presenetiti  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: April 17, 2008, 11:34:11 AM »
Kar se jezika tiče, me razganja že cel mesec. Natalni Uran je v 7, Mars pa v 8.hiši. Tranzita pa v 2. in v 7.hiši. Mars vlada 3. in 10., Uran pa 1.h.
Partnerstvo verjetno. V soboto se dovrši ta aspekt, pa še ene dogodke pričakujem. Bom razdrla partnerstvo ali bodo mene dali na čevelj? Kaj misliš? ;)

Ma ne ... razen če ne živita skupaj in imata že skupne finance. Sicer bo veljala bolj 5 hiša in 11.

Tole meni bolj deluje, da boš spremenila tvoj status v družbi, način kako pridet do denarja in počistla 3 bajto, torej nepotrebne miselne akcije, ki te obremenjujejo in ti pobirajo energijo. Z Uranom iz 1 .... boš začela precej drugače gledat na vse odnose, pa tudi na to kar daš in kar dobiš v odnosu itd.

Nimam več tvojih podatkov Oona, če želiš lahko skupaj kaj pogledava, če mi jih pošlješ na PM
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: April 17, 2008, 11:39:58 AM »

Oja ...... sam tranzitnega Neptuna poglej, pa bo vse jasno. Samo spusti Saturna še v 1 hišo ... potem pa bo.   ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: April 17, 2008, 11:41:40 AM »

Ma ne ... razen če ne živita skupaj in imata že skupne finance. Sicer bo veljala bolj 5 hiša in 11.

Tole meni bolj deluje, da boš spremenila tvoj status v družbi, način kako pridet do denarja in počistla 3 bajto, torej nepotrebne miselne akcije, ki te obremenjujejo in ti pobirajo energijo. Z Uranom iz 1 .... boš začela precej drugače gledat na vse odnose, pa tudi na to kar daš in kar dobiš v odnosu itd.

Nimam več tvojih podatkov Oona, če želiš lahko skupaj kaj pogledava, če mi jih pošlješ na PM
Kar se posla tiče, je trenutno zelo v redu. Delam kot nora, pri financah se pa tudi malo pozna.
Aja. V dar sem dobila star avto.  8) Samo to je po moje Jupitrovo delo.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: April 17, 2008, 12:05:50 PM »

Oja ...... sam tranzitnega Neptuna poglej, pa bo vse jasno. Samo spusti Saturna še v 1 hišo ... potem pa bo.   ;D ;)

torej, če prav gledam, pride saturn v prvo hišo decembra letos, se pa obrne še nazaj tako kot tudi uran in se spet srčata na osi ASC/DSC februarja drugo leto...hihi...pa glih ko se bo odpirala nova solarna karta... ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: April 17, 2008, 12:13:10 PM »

Kar se posla tiče, je trenutno zelo v redu. Delam kot nora, pri financah se pa tudi malo pozna.
Aja. V dar sem dobila star avto.  8) Samo to je po moje Jupitrovo delo.

Aha ...... no vidiš, potem je vse v redu. Saj jupiter še vedno podpira v trigonu to sceno. 
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: May 06, 2008, 11:58:02 AM »
Jaz imam trenutno tranzitni Uran v 11. hiši (še v Ribah) in se približuje moji natalni Luni. glb  :(