Author Topic: Tranzit Urana  (Read 189432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tranzit Urana
« Reply #60 on: September 26, 2008, 12:32:11 PM »
Pravzaprav če gledam bolj podrobno imam tega tranzitnega Saturna nad natalnim Plutonom.  Vprašam torej kot tele.  Glede na to, da Saturn prinaša disciplino, Pluton pa tudi rojstvo ali smrt, gre potemtakem verjeti, da imam ravno v tem času veliko željo kupiti psa.  Nekako me nikoli niso zanimali nevarni psi, kot tudi ne neki mali Pudeljni. Pač pes naj bi bil pes. Vendar ravno sinoči in pa zadnje tri dni sem precej veliko prebral o tistem še neregistriranem S.O.P. psu.  Je nevaren, nikoli ne izgubi, vendar do amena privržen gospodarju in okolišu kjer živi.

Andres
« Last Edit: September 26, 2008, 12:38:19 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #61 on: September 26, 2008, 12:38:13 PM »
Gledam na Astro in vidim, da imam tačas tranzit Urana preko Saturna in Saturna preko Urana. Prva kombinacija je v drugi hiši, druga v osmi.  Glede na to, da je Uran trenutno R, v natalni karti pa je Saturn R menim, da gre pri takšni postavitvi za harmonijo ali celo neki stand by. :) Torej se nič ne dogaja, verjetno pa se veliko dogaja, ali se vsaj pripravlja. Se motim.

Andres

T Uran je trenutno na 20° ... prav ta trenutek ti ne dela nobenega eksaktnega aspekta ... je pa v orbisu 1°na Kirona v tvoji 8 hiši
Uran bo šel nazaj, vendar pa se tvojega stelija v 2 hiši ne bo dotikal več skozi opozicijo.

Druga zgodba je z tranzitom Saturna, ki je v septembru dejaven. Najprej preko Urana, je šlo mimo v prejšnjem tednu, konec meseca in v začetnih dneh oktobra pa se bo dotikal natalnega Plutona, takoj nato pa še Venere.

Torej ta čas šlihtaš posel, denar od posla in medosebne odnose. Dispozitor tega stelija, ki se ga dotika Saturn v tranzitu je namreč Merkur, ki je tačas retrograden v tethnici in se je obračal na tvojem Marsu v 3 hiši.

Ja, akcije bodo od zdaj naprej čisto drugačne, vendar pa je treba še prej počistiti za nazaj, doreči stvari, se organizirati in določiti novo smer. Nekaj odnosov se bo zelo ohladilo, nekaj jih dobiš na novo. To pa velja tako za osebno, kot poslovno življenje. Predvsem pa bi bilo dobro, da bi izkoristil v tem času skupinsko delo, delovanje ali zaprosil tudi za pomoč prijateljev, skupine ki ima podobne interese kot ti. Dobil boš dobro podporo, kajti trigon na Jupitra ti to omogoča
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: September 26, 2008, 12:39:21 PM »
Pravzaprav če gledam bolj podrobno imam tega tranzitnega Saturna nad natalnim Plutonom.  Vprašam torej kot tele.  Glede na to, da Saturn prinaša disciplino, Pluton pa tudi rojstvo ali smrt, gre potemtakem verjeti, da imam ravno v tem času veliko željo kupiti psa.  Nekako me nikoli niso zanimali nevarni psi, kot tudi ne neki mali Pudeljni. Pač pes naj bi bil pes. Vendar ravno sinoči in pa zadnje tri dni sem precej veliko prebral o tistem še neregistriranem S.O.P. psu.  Je nevaren, nikoli ne izgubi, vendar do amena privržen gospodarju in okolišu kjer živi.

Andres

No, ja tudi to. Saturn je vladar tvoje 6 hiše, ki govori tudi o domačih živalih.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #63 on: September 28, 2008, 01:20:23 AM »
Sem že predvčerajšnjim videl tvoj odgovor Tea, toda nisem mogel odgovoriti. Ne vem kakšne naj bi bile spremembe tačas pri meni, toda predvsem to kar se mi že leta dogaja, bo šlo bržkone ravno v krajši prihodnosti ponovno v pogon.   Glede posla pa nimam novih planov, toda lahko se vse to tudi obrne.  Denar tudi vedno kaj šlihtam, saj drugače nenazadnje tudi ne gre. Predvsem v času, ko vsi na vrednostnih papirjih izgubljajo je to sila pomembno.

Skupinsko delo ni najbolj zame, zato tudi nisem aktiven v nobenem društvu in se priznam težko odpravim na kakšne delavnice ipd. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: September 28, 2008, 10:36:09 AM »
Andres, saj ravno to je Saturnova lekcija. Naučiti se tisto, kar nam sicer ne gre tako dobro od rok  :D
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: September 28, 2008, 10:47:07 AM »
pa vseeno priznaj da si se zadnjič na delavnici dobro počutil  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #66 on: September 28, 2008, 03:19:27 PM »
Andres, saj ravno to je Saturnova lekcija. Naučiti se tisto, kar nam sicer ne gre tako dobro od rok  :D

Tea. Hmm. Na silo se sigurno ne bom kam vpisal, če pa kaj spotoma pride, bi pa morebiti se. Itak, da bom poročal, če bi se situacija obrnila.

Mavrica. Seveda je bilo lepo na delavnici, vendar je ta spet specifična, povrhu vsega ni bila raztegnjena na dneve in dneve, temveč kot nekakšno prijetno druženje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: September 28, 2008, 04:23:49 PM »

Tea. Hmm. Na silo se sigurno ne bom kam vpisal, če pa kaj spotoma pride, bi pa morebiti se. Itak, da bom poročal, če bi se situacija obrnila.

Mavrica. Seveda je bilo lepo na delavnici, vendar je ta spet specifična, povrhu vsega ni bila raztegnjena na dneve in dneve, temveč kot nekakšno prijetno druženje.

Andres

Pa kljub temu je bila skupinsko delo.

Saj ne gre za trajanje ...
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #68 on: September 28, 2008, 07:37:50 PM »
Priznam, da imam tudi že leta drugačno skupinsko delo, vendar to ne zadeva nobene delavnice, temveč so to skupinska sestankovanja v zvezi s šolstvom na različnih nivojih v državi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: January 26, 2009, 02:03:55 PM »
Ti pa opazuj vpliv urana, ko pride na 27.stopinjo ribi, ko nastopi trigon urana in venere? Boš poročala kaj ti bo prinesel nenadoma? Verjetno spoznaš koga preko službe, dela? Ta trigon bo precej močan, najprej je bil trigon urana z natalnim in zdaj še z venero. Natalno sta ta dva v precej široki konjukciji, zato bo vpliv sigurno precej velik. :-*
Sem šla gledat kja do bo ... skorajda letos maja, pa se potem obrne v retrogradno gibanje, tako da bo šele drugo leto, mam prav?

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: February 02, 2009, 12:00:32 PM »
Prosim za pomoč - zanima me kaj prinaša tranzit Urana čez 8. hišo. Ravnokar prehaja na vrh 8. hiše. S tem, da je Uran natalno v 4. hiši.

8. hiša je v Ribah, Neptun je ravno tako natalno v 4. hiši.

Večje spremembe v domu tudi tukaj?
Če grem gledat solarca, je Uran v 7. hiši, ravno tako v Ribah.

hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: February 02, 2009, 12:02:59 PM »
Osredotoči se na T Plutona ki je v kvadratu na tvojo Luno, pa ti bo pozicija Urana preko 8 nekoliko bolj jasna.

Sicer pa če gledam tvojo karto T Urana nimaš preko 8
« Last Edit: February 02, 2009, 12:04:34 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #72 on: February 02, 2009, 12:05:10 PM »
Ne gre za moj chart Tea. En drugi chart gledam, pa bi rada nekaj razjasnila :)

Pluton in Luna mi pa trenutno delata grozno štalo, poleg tega imam Saturna na S. vozlu in kvadrat na ASC. Nevzdržno.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: February 02, 2009, 12:29:44 PM »
Jaz zelo nerada interpretiram, če nimam karte pred seboj in seveda tudi človeka, da bi vedela v kakšni fazi svojega razvoja je trenutno

Splošen pomen T Urana preko 8 hiše pa je v literaturi kar dovolj zapisanega.

Osredišči se na Uranove aspekte in seveda tudi na ostalo dogajanje. Samo ena stvar še nič ne prinaša, vedno je v sklopu globalnih človekovih premikov.

Poleg tega T generacijskih planetov različno delujejo, tudi glede na njihovo dominanto v karti. Če niso ravno vladarji ali kotni, če ne delajo pomembnih aspektov na le-te, potem bodo to le manjše občutne spremembe.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #74 on: February 02, 2009, 12:42:17 PM »
Prosim za pomoč - zanima me kaj prinaša tranzit Urana čez 8. hišo. Ravnokar prehaja na vrh 8. hiše. S tem, da je Uran natalno v 4. hiši.

8. hiša je v Ribah, Neptun je ravno tako natalno v 4. hiši.

Večje spremembe v domu tudi tukaj?
Če grem gledat solarca, je Uran v 7. hiši, ravno tako v Ribah.

hvala  :-*

Tranzit Urana v osmi hiši se dotakne našega razumevanja o skupni lastnini, ki jo imamo z našim partnerjem in odnos do nje. Tukaj gre za spremembe in le s težka se takrat vzpostavlja nek trden odnos. Osma hiša predstavlja tudi najglobje človekove krize, pa tudi prebliske o ezoteričnemu razumevanju sveta. Tranzit Urana prihaja do nas v obliki sunkov, nenavadnih prebliskov idej, ki vedno predstavljajo neko višje razumevanje sveta v katerem živimo.
www.Astro-Star.net