O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Kavina usedlina II
Azra:
Zdaj pa se v notranjosti vidim sebe z metlo. In moski lezi na tleh. Jaz pa nad njim z metlo. :D
Tejka:
Sicer zadnje čase pijem instant kavo, pa se mi je zdanjič na dnu skodelice vseeno pokazal zelo jasno viden srček. Sklepam, da sicer ne velja, samo zanimivo mi je bilo, da se lahko naredi tudi pri instant kavi ;)
Maja:
Sama sem nekaj mesecev nazaj, bolj za šalo kot zares, pogledala v svojo skodelico. Nikjer ničesar, le človek, ki je v roki držal majhen srček. Sem se pohecala, da mi bo nekdo prinesel srce na dlani. In le nekaj dni zatem, mi je bivši fant, s katerim sva se zelo boleče razšla (na njegovo pobudo), priznal, da še vedno čuti do mene, kot nekoč.
neely18:
Glede kavine usedline, se strinjam, da se držimo načela svojih občutkov. Sama sem že nekolikokrat pogledala tudi v usedlino "kapučina". Pomembno je da so razvidni liki. Ostalo je odvisno od interpretacije. Nekje sem brala, da je možno gledat tudi iz čajne skodelice.
Katera je že omenila čarovnico na metli? Torej se zavedaš svoje moči, kolikšna je. Zaupaj. Dvom ubija sanje. Prični živeti sanje. ;)
Azra:
Jaz sem imela to carovnico ze dalec nazaj ...
Ali je mozno pogledati in razbrati like tudi, ce skodelice ne obrnemo? Kavna usedlina se 'prilepi' na skodelico in vcasih pusti sledi, sploh ko je kava popita.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version