O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Kavina usedlina II

<< < (7/19) > >>

bilka:
jaz sem tudi pogledala v skodelico. sama nisem mogla verjet, kaka slika je bla noter. tak lepa zimska pokrajina, kot bi gledal sliko. prav cerkev in hiške, pokrite s snegom. :)))

neely18:
Ja Azra, čarovnica je bila že nekaj časa nazaj, a jaz sem jo šele opazila,  ;D saj sem se šele dobro vpisala. In tipamo, še tipamo.  ;)
Če skodelice ne obrneš? Tudi to sem že poskusila. Nikoli ne veš. ;) Deluje, a slike so lepše z ustaljenim postopkom.

bilka, morda živiš v takem okolju? Zaupaj, saj si lahko pomirjena. Situacija (ti veš kaj se dogaja) se zdravi, čisti. Ti le zaupaj in se prepusti. Veliko razmišljaš "kako bi bilo, če ...". Prični živeti sanje in sprejemati. ;)

bilka:
ja, neely, se bom potrudla. hvala.
tega se najbolj učim - ZAUPATI. ker tud ko kaže, da se sanje lahko uresničijo, se mi zdi prelepo in enopstavno pozabim, da si vsak človek zasluži srečo in tud dobi tisto, za kar prosi, če le zaupa in verjame. seveda dokler z željami ne škodi sebi ali drugim ;)

Azra:
Zdaj pa ze res dolgo nisem obrnila ...
Taja, ze komaj cakam, da mi2 skupaj pogledava.  :)

taja6:

--- Quote from: Azra on January 23, 2009, 07:49:44 PM ---Zdaj pa ze res dolgo nisem obrnila ...
Taja, ze komaj cakam, da mi2 skupaj pogledava.  :)

--- End quote ---

hehe ja bova kmalu spet malo gatale  ;)  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version