O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Kavina usedlina II

<< < (9/19) > >>

Regina:
Ja veš, da se simboli ne razlagajo povsod enako. Nastanek, delovanje in razlaga simbolov zanima številne discipline, tako "resne", kot "neresne", je pa za vsako razlago dobro poznat kulturno zgodovino civilizacij in religij, umetnostno kritiko, psihologijo, medicino, mite, legende, običaje itd. in kaj vem kaj še vse, ker je od tega znanja potem tudi odvisno, kako kakšno simboliko kdo razloži.

Gaia:

--- Quote from: Tejka on February 19, 2009, 04:30:46 PM ---Kako se pa naredi taka analiza? Čisto iz firbca, ker ima moj Tomaž "obsedenost" z delfini in ostalimi morskimi zadevami, jaz pa sem "počena" na morske deklice, samoroge in podobna bitja (jih konstantno rišem). Je tukaj kakšna povezava?

--- End quote ---

Sama zelo hitro ugotovim, v katero izmed teh kraljestev kdo spada že po energiji posameznika in zunanjemu izgledu, ko ga vidim in malo komuniciram s to osebo. Imam tudi en vprašalnik, po katerem lahko vsak sam ugotovi, kam spada pa še takrat so ljudje zmedeni, ker je na svetu veliko hibridov, ki so še neodkriti. Glede na tvojo povezavo z živalmi, si zagotovo inkarnirani elemental in če te zelo privlači voda, si želiš živeti ob njej potem imaš v sebi tudi prvine morskih ljudi. Obstajajo tudi inkarnirani samorogi, ki imajo takšno čelo in ličnice, ki spominjajo na samoroga.

:-* Gaja

Azra:

--- Quote from: Gaja on February 19, 2009, 08:13:24 PM ---
--- Quote from: Tejka on February 19, 2009, 04:30:46 PM ---Kako se pa naredi taka analiza? Čisto iz firbca, ker ima moj Tomaž "obsedenost" z delfini in ostalimi morskimi zadevami, jaz pa sem "počena" na morske deklice, samoroge in podobna bitja (jih konstantno rišem). Je tukaj kakšna povezava?

--- End quote ---

Sama zelo hitro ugotovim, v katero izmed teh kraljestev kdo spada že po energiji posameznika in zunanjemu izgledu, ko ga vidim in malo komuniciram s to osebo. Imam tudi en vprašalnik, po katerem lahko vsak sam ugotovi, kam spada pa še takrat so ljudje zmedeni, ker je na svetu veliko hibridov, ki so še neodkriti. Glede na tvojo povezavo z živalmi, si zagotovo inkarnirani elemental in če te zelo privlači voda, si želiš živeti ob njej potem imaš v sebi tudi prvine morskih ljudi. Obstajajo tudi inkarnirani samorogi, ki imajo takšno čelo in ličnice, ki spominjajo na samoroga.

--- End quote ---

Uf, to pa je zelo zanimivo.
Gaja, se da kje prebrat morda kaksna knjiga o tem?

Azra:

--- Quote from: Regina on February 19, 2009, 06:26:16 PM ---Ja veš, da se simboli ne razlagajo povsod enako. Nastanek, delovanje in razlaga simbolov zanima številne discipline, tako "resne", kot "neresne", je pa za vsako razlago dobro poznat kulturno zgodovino civilizacij in religij, umetnostno kritiko, psihologijo, medicino, mite, legende, običaje itd. in kaj vem kaj še vse, ker je od tega znanja potem tudi odvisno, kako kakšno simboliko kdo razloži.

--- End quote ---

Velja.
 :)

Gaia:

--- Quote from: Azra on February 19, 2009, 08:46:09 PM ---
--- Quote from: Gaja on February 19, 2009, 08:13:24 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Uf, to pa je zelo zanimivo.
Gaja, se da kje prebrat morda kaksna knjiga o tem?

--- End quote ---

Doreen Virtue je napisala dve knjigici na to temo Earth Angels in Realms of Earth Angels, druga je v resnici le nadgradnja prve, tako da vsebuje več informacij. Temelji na njenih izkušnjah z udeleženci seminarjev, ki so medseboj ugotavljali določene podobnosti. Dan, na katerega se obravnava ta tema na njenem seminarju je najbolj zanimiv, ker se čez 300 ljudi razvrsti v različne skupine in greš k tistim, ki te privlačijo, da prečekiraš kam sodiš, če od vsega začetka ne veš. Glede na to, da znaš angleško bi ti knjigo priporočila. Če te zanima, ti lahko več informacij o njej dan na ZS. Lahko pa vprašaš o vsebini tudi Princesko, ki knjigo že ima.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version