Author Topic: novica dneva  (Read 11754 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
novica dneva
« on: January 16, 2008, 06:08:58 PM »
Odpiram to temo, ker mislim, da se vsakemu izmed nas kdaj zgodi kaj neprijetnega. Lažje je, če o tem spregovorimo, vsaj delček duše si olajšamo.

Bom kar začela, kot ponavadi z izkušnjami, ki jih srečujem v življenju.

Enkrat sem že omenila, da je v našem okolišu veliko narkomanov. Ne prvič, tudi tokrat smo bili okradeni. Ukradli so motorno kolo, plinske bombe itd. Saj pravzaprav ni toliko pomembna vrednost ukradenih stvari, kot to, da žal, nisem poslušala sporočil, ki mi jih je pošiljalo Vesolje.
In to pišem zato, da boste vedeli, da prav v vsakem dogodku lahko tičijo sporočila, ki nam jih pošiljajo. Mi pa smo le ljudje in na napakah se učimo.

Več dni sem sanjala neprijetne dogodke, bila opozorjena na njih, vendar ne konkretno.
Ker sem skrbela za okolico, se nisem niti posvečala temu, da bi bilo kaj pri nas lahko narobe.
Nisem razumela psa, ki je živčno na balkonu lajal, uničil vse okrasne rastline, dan za dnem povzročal umazanijo in me s tem primoral v nenehno čiščenje. Ukvarjala sem se s tem, kaj mu je, ne pa s tem, kaj mi hoče povedati. In zdaj mi je žal.
Toda je, kar je. Šola.
Najtežje je biti sam sebi svetovalec.

Srečno. :)

« Last Edit: January 31, 2008, 07:12:21 AM by Tea »

Patrik

• Guest
Re: Neprijetna novica dneva
« Reply #1 on: January 16, 2008, 06:22:06 PM »

Ja, Natasa. Prav ti dam! :'( Resnicno so burni okrog tebe, a najhuje je, da sam sebi svetujes, se pravi okolici. Druge lahko zdravis, sebe pa ne ... predobro vem, kako je to! :) ;)

No, cas bo prinesel svoje. Vse se zgodi z enim namenom, ceravno se vcasih tega ne zavedamo. Vcsasih se tudi v slabem najde dobro, kajti lahko bi bilo se slabse. No, spet moja filozofija! :)

Tudi jaz imam nor dan za sabo. Sicer je bila predstavitev referata  na faxu odlicna in pohvaljena, sem izgubil bancno kartico nekje. :-\ :'( Upam samo, da jo ima moja kolegica, ker jo je mislim drzala v rokah. Sem res bil jezen!!! >:(

pozdravcek in naj ti nori dnevi minejo! >:(- :D

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: January 16, 2008, 06:34:04 PM »
Oj, Patrik!

Saj filozofija mora biti. Vsaj razmišljamo, ne? :) ;)

Jah, vsaka šola je za nekaj dobra.
Me pa veseli, da je bil referat uspešen. Čestitke!

Upam, da boš kartico našel in ne bo problemov.

Veliko sreče ti želim in pozdravček. :)

Jutri bo boljši dan. ;)

Patrik

• Guest
« Reply #3 on: January 16, 2008, 06:37:09 PM »

Hej! ;D

Ja, malo pa moram razmisljati. Bom pocasi moral s tem zaceti ... ;D ;D ;D
Vse se resnicno zgodi iz razloga! :)

Hvala za lepe cestitke. Se mi dviguje samozavest! :D ;)

ja, menim da ima kartico Katja! - kolegica! :) Upam vsaj. Sicer je slo po vodi 20 Evrov. Ni veliko, a za studenta pa je nekaj! :)

Sem pa malo jezen, kdo mi tako minuse nabija >:( :) Le kaj sem naredil .... upam, da ni moja slika kriva :'( :'(- :)

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: January 16, 2008, 07:07:37 PM »
 :D :D Kako že ti rečeš, Patik...za vsakim dežjem posije sonce! :)

Jutri bo boljše. :) ;)

Srečno! ;)

Patrik

• Guest
« Reply #5 on: January 16, 2008, 07:31:26 PM »

Tocno tako, ceravno to ne drzi vedno!!! :'( ;D

Pricakujem ju3 nov dan, poln elana in dobre volje! :)

Pozdravcek in pa,pa*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #6 on: January 21, 2008, 10:22:19 AM »
Ni se ravno meni osebno zgodilo, a sem žalostna, da so v Jemnu ( bojda spet Al Kaida ) v petek streljali na turiste in ubili dve belgijski turistki in jemenskega vodiča. Zaradi teh blaznih fanatikov potem vse Arabce mečejo v isti koš.. navadni ljudje pa so tako skromni, prijazni in topli - verujejo v svojega boga in sledijo njegovemu nauku. In ta ne uči ubijanja brezvercev, nevernikov, pripadnikov drugih religij itd...Mene definitivno ne bodo odvrnili od ponovnega obiska te prelepe dežele.  ;)
« Last Edit: January 21, 2008, 10:25:05 AM by taja6 »

Patrik

• Guest
« Reply #7 on: January 21, 2008, 02:41:09 PM »
Ta svet je včasih resnično preveč krut! :'( :'( :'( Tako zelo mi je za njih žal ... :'( Lahko le upam na boljše čase! :-\

žalosten pozdrav :-\

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #8 on: January 21, 2008, 02:43:51 PM »
Žalostno, kaj vse se dogaja.

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #9 on: January 25, 2008, 04:37:12 PM »
Po televiziji sem slišal, da so  italijanski  geologi  ugotovili, da je  nastala  razpoka
pred otokom Visom, kjer se dve tektonski plošči dotikata. Tako je nastala nova
prelomnica  In da se  Apeninski polotok  za  štiri metre  na  leto  premika  proti
Jadranskemu  polotoku,  kar  pomeni, da  bo  Jadransko  morje  čez  miljon let   
izginilo in  da  se bo  Italija  združila  z  Hrvaško obalo. To pa  pomeni  napoved
obdobja nenehnih potresov in verjetno cunamijev kar bo uničilo obale dalmacije.

Na drugi strani pa se v severo vzhodni Afriki rojeva nov ocean.in to tam kjer leži
Afarski trikotnik blizu Viktorijenaga jezera, kjer  je močan potres  septembra lani
ustvaril največjo razpoko v  zadnjiem desetletju  ali  celo v  zadnjem stoletju. Ta
največja razpoka je dolga cca 60 kilometrov in se zelo hitro širi. Pričalkujejo  da
bo  postopoma  dosegla  Rdeče  morje  ter Etiopijo  in  Eritrejo, tako imenovani
Afriški rog in ga odrezala od preostale Afrike. Te ugotovitve ugotavljajo geologi
preko satelitskih posnetkov  kjer  se razpoka  veča z neverjetno hitrostjo, Novo
nastali ocean pa naj bi nastal v naslednjem  miljonu let.

Zanimivo, da se v obeh primerih omenjena  geološka sprememba  pričakuje  v
naslednjem miljonu let. Vprašajmo se je morda to povezano lahko pa velja tudi
za naše planet, da velja zakon reinkarnacije, ki nas uči, da se mora unčiti staro,
da nastane novo boljše.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: January 25, 2008, 04:43:13 PM »
vau, NOV OCEAN! to je pa dobra novica  :D - bomo imeli čez milijon let spet kaj novega za raziskovat  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #11 on: January 30, 2008, 09:00:38 PM »
Wow, tole novico, ki jo je napisal Ivan, pa nisem se slisala :o

Razna premikanja je moc obcutiti skoraj vsak dan. Tudi svet se spreminja- no mi teh novosti ne bomo videli. Hvala Bogu ali na zalost? ???

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: novica dneva
« Reply #12 on: February 14, 2008, 03:31:03 PM »
Pa je šla peč za ogrevanje papa...
Ene fajn počitnice manj. :(

Offline Princes

• Mojster
« Reply #13 on: February 15, 2008, 02:51:50 PM »
V 79. letu starosti je umrl psihiater Janez Rugelj. Naj počiva v miru. :'(
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Patrik

• Guest
« Reply #14 on: February 15, 2008, 02:53:53 PM »
V 79. letu starosti je umrl psihiater Janez Rugelj. Naj počiva v miru. :'(

Naj mu resnično Nebesa in vsi podarijo zaslužen mir! Veliko je pretrpel in dal skozi. Sedaj pa naj gre po zasluženo plačilo!