Valjda moram pogledat, če tudi nje kje jota na površju ne plava. In ta seveda plava.

To so pa sedaj neki novi simboli. Tea, u kateri lekciji pokrijemo to???

Če tudi jaz primerjam Tajino in Andresovo 2H, bi iz prejšnjih "lekcij" sklepala, da Andresove šajtrge denarja tudi opozicije Saturna skeslajo. ???
Merkur, ki je pa sicer dobro aspektiran pa pomeni mali denar - drobiž. ???
Tea rekla si, da naj Andres ne dela posla s partenrji (ker je Saturn v 7H). Pa četudi bo delal sam, bo Satrun še vedno oponiral. Samo manj boli, al kaj? ??? 
Lep dan!
Iza
P.s.: Res smo malo skrenili s topica, samo smo pa produktivni. To pa tudi nekaj odtehta, a ne?
Pluton v 2 hiši bi lahko bil tisti, ki bi nasul šolde, ampak na žalost v T kvadratu z Jupitrom in Saturnom, ravno tako tudi Venera. Torej planeti, ki nekako govorijo o denarju.
Saturn je v 8 hiši /skupne finance s partnerjem, delnice, zavarovalništvo, dediščine itd..../ kar bi kazalo na to, da s tem področjem življenja ne bo lahko, ampak se bo treba potruditi.
Po drugi strani pa je Merkur kot vladar 2h. dobro postavljen.
Hvala obema ker sta zavili ven iz teme in gledali v moje planete. V zameno vama namenim stanje pri meni, da bosta vedeli za drugič, če še kdo s podobnim "simptomi" stopi do vaju.
Sam za sebe menim, da mi sploh ne gre težko. Nekako sem si v redu naštimal, a je tu potrebno takoj poudariti, da bi bilo lahko več denarja. Tisto o malih prilivih, torej o drobižu načeloma drži. Z veliko stvarmi sem se že ukvarjal, zaslužil pa v malih zneskih in večkrat, ali v malih zneskih in poredko, ali pa sem celo izgubil. Pač, poskusil sem znova delat kaj drugega in tako nisem izgubil, spet pa ni bilo bogastva. Sem pa sposoben drugemu zaslužek narediti, kar normalno ne da zaslužka, s provizijami od preprodajanja razne robe se pa ne ukvarjam.
Zadnji primer kako sem izgubil je na delnicah, na srečo pa sem imel v tistem podjetju minimalno tako, da toliko škode spet ni. Preprosto so borze zadnje čase slabe kot vemo, prejšnji teden sem imel dovolj gledanja v eno firmo, kjer sem kupil že lani in tako izgubil 30%. Ves čas je to podjetje namreč padalo, če pa je rastlo, je bilo to za 5% maximum. No, danes pogledam na moj Google finance portofilio in vidim, da to isto podjetje raste in ob koncu dneva je imelo blizu 20% prirastka.
In tu se tudi pojavlja simbolika tistega kar je znano in sicer da sem pogosto pred časom. Vse to mi lahko nanese tudi težave, saj vendarle bi me imeli za norca tudi zaradi AGT, če se nekateri med vami nebi v to prepričali.
Ker si Tea prej omenila partnerko in najino skupno premoženje naj povem, da sva si tega razdelila, je pa res, da me grdo obira še danes. Oboje, pravno in protipravno. Povrhu vsega prihaja na dan, da mi je dolga leta tudi v času zakona kradla, kot le ženske to znajo. Pač, sem bil preveč zaupljiv. Zdaj pač jemlje zase od mene preko otrok, saj vendarle nimam vpogled koliko ju otroka staneta nakar se pri meni tanjša denarnica. Ker sem pred časom rekel, da je tega zdaj dovolj, dam samo še toliko kolikor moram, je nastala štala in vse to je privedlo do slabega vzdušja.
Kaj pa lahko sploh storim, da se tako slabega vpliva Plutona v kvadratih in ostalo, ter Saturna in ostalo sploh rešim? Nič verjetno.
Andres